Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 6 , 6 FirstIlk ... 456
Sonuçlar 51 için 58 , 58

Konu: BB dil kodu nasıl kaldırılır

Emekli;)

Kodumu metin düzenleme programı koyduğunuz Merhaba büyük olasılıkla html Asci kod normal işaretlerine, değiştirmesini ve böylece sorunu ortaya çıktı. Lütfen bir kez daha yapıştırın ve emin olun tüm asci kodu değiştirmedi - sonrası olduğu gibi kalır. Özellikle dikkat açık "% # 039; %" olmak gerektiğini bir '

Kıdemli Üye

Tamam. Hasta'denemek o.

Kıdemli Üye

Bu olay nasıl engellerim? Ben Notepad ++ da denedim ama kodu yapıştırdığınızda simgelerini değiştirme
    Last edited by norku; 18-10-11 at 13:23.

Emekli;)

Bu kodu exatly olarak yerleştirebilirsiniz, FTP, acces detay pm lütfen beni deneyebilirsiniz elle değişiklik simgeler daha böyle olduktan sonra erişim vermek istemiyorsanız, olması gerektiği '

Kıdemli Üye

I ran o her durumda ve bu kez çalıştı görünüyor. 'Operatör hatası aşağı' dediği

Teşekkür pek için bu yapışma ve konu nedense vbet kaldırmak için başkası için yararlı olacağını umuyoruz.

İpucu kimseye kaldırma: ne yaptın ve normal vbulletin mod ile olduğu gibi sadece kaldırmak değil. Java'yı kaldırmadan önce kesinlikle vbet çocuklar burada sorun. O biraz çok-in baş ağrısı kaydetmek gerekir.

Emekli;)

Hoş Geldiniz, bu iş parçacığında başka bir sorunuz varsa lütfen soracak, diğer sorunları Lütfen yeni konu açmak için.
    Her şey Tamam ise o münhal işaretler

Yasak

Bu, hala bir sorun ya da bu sorunlar varsa tarafından çözüldü şimdi? Hala popo bir ağrı bb kaldırmak için?

Teşekkür ederiz.

Yasak

Sorunun çözümlenmiş.

Sayfa 6 , 6 FirstIlk ... 456

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •