Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 14

Konu: Dairesel kontrol ve çeviriler akışı tutmak için API'ler anahtarlama

Kıdemli Üye

Default Dairesel kontrol ve çeviriler akışı tutmak için API'ler anahtarlama

Mümkün olacaktır ayarları ile "i bu sınırı ulaşmak ve artık ücretli Google sonuçlar elde Google Algılama kullanın", "Google API V2 kullan", "Her zaman Google'ı kullanın" google benim karakterimdir limiti 100.000 perday sonra serbest API'ler için sonuçlar üreten başlar?

Yani örneğin benim Google önceden ayarlanmış sınırı kullanın ve Google artık benim (muhtemelen Google testi kodunuzda bu gibi bir hata kodunu döndürerek) için bir sonuç verir ne zaman sonuç değil döner olacağını iyi çeviriler arıza kodunu otomatik olarak tanınan ve daha sonra başka bir API gibi Microsoft göndərilən (ya da birisi diğer destekler bu çeviriler daha sonra) bu şekilde biz bazı sonuç almanın emin - benim için bu çok çok değerli olacaktır vardır göz önüne alındığında, sınırları bile ücretli sürümleri ile çevirileri sınırlarınızı genişletmenize olanak sağlayacak.

örn.
    Google'ı ayarla günlük 100.000 Charcters > kullanılan > vBET taşımak için listedeki sonraki API > Microsoft 400 k Saat ya da ne zaman sınırına vBET onay sonraki API 4 m ve sınırı kaldırdı veya bazı parası varsa görmek için önceki > ya da hareket sonraki API veya geri ödeme ne zaman sınırına yine Google > sonraki API.... kontrol vb. ve dairesel recieving sonra denetimi hata kodu taşımak, çevirileri çok sabit yeteneği çok hoş.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Açıklama ve noktanız anlamak. Şimdi teknik olarak çalışmak için varsayalım öğrenmek için vardır.

Burada gördüğünüz bir konu, biz zaten daha önce ulaşmış yerler sonra kullanılabilir limiti olan nasıl tanıyacak.

Sadece her zaman tercih edilen kuruluşu ve o zaman gitgidmek sonraki sorabilirsiniz. Sayfa çeviri gerektiren her istek için yaptığımız çünkü tercih edilen kuruluşu, bu yüzden (vBET daha fazla API'ları destekleyecek zaman birkaç başarısız çağrı olabilir) sonra gelecek için bir çağrı başarısız bu performans - mal olacak.

Diğer çözüm tercih sağlayıcısı olmadığını bilgileri saklamak ve bir sonraki doğrudan gitmek olacaktır. Yerel değişken kontrol harici sunucudan yanıt bekleyen çok daha hızlıdır, çünkü bu çok daha hızlı olacaktır. Bu sefer başka bir sorunu var, biz tercih edilen sağlayıcı kullanılabilir bilmiyorum. Biz elbette onu kontrol etmek için saat / gün başına bir kez örneğin basit (kısa) bir çeviri için rica ediyorum, bazı zamanlanmış görev yaptı. Bu strateji, varsayılan olarak bu görevi çalışmak varsayalım ne sıklıkta karar vermek zorunda. Tabii ki bazı sağlayıcı olarak işaretlenmiş sadece kontrol.
    Kullanılamaz olarak sağlayıcıları işareti Ayrıca tüm sağlayıcıların mevcut olmadığını ne zaman ne yapacağını geçici çeviri sağlayıcıları eksikliği ile ilgili herhangi bir ek bilgi olmadan, son kullanıcı için bazı bilgileri eklemek veya sadece orijinal önbellek ve geri kalanı ne tercüme .

Yapılacak şekilde olursa olsun, Google olarak kabul edilecek bir API (v1 veya v2 yapılandırmaya bağlı olarak) - Google v1 çok kısa bir süre kapalı olacaktır, çünkü bunu ayırmak için hiçbir anlamı yoktur.

Sağlayıcıları sırasını her dil çifti için ayrı ayrı yapılandırmak için izin veren başka bir şey. Şu anda vBET zaten her dil çifti için çeviri sağlayıcısını yapılandırmak için izin verir. Biz bunu bir değeri virgülle ayrılmış değerler (csv) değiştirebilirsiniz düşünüyorum. Bu şekilde biz-ecek bilmek her dil çifti için hangi sağlayıcıların bu çeviri destek ve sipariş tercihleri (sadece emrinde, csv listesi) nedir.

LÜTFEN DİKKAT: Bu zaten bazı performans etkisi olacaktır. Çeviri için bir nesne oluşturmak yerine, bu tür nesneleri dizi ve ek sarma nesne (kod ve daha az hata eğilimli diğer parçaları için şeffaf hale getirmek için) oluşturmak zorunda kalırsınız. Tabii ki biz şu anda mevcut değil biliyorum sağlayıcıları için nesneleri oluşturmak değildir.
    Bunun çözümü daha iyi performans için yeniden ve sağlayıcılar kuyruk kaldırmak - şu anda olduğu gibi dil çifti başına bir sağlayıcı.
    Bu hala bazı ek mantığı ve bellek tüketimi, performans için pahalı olabilir, fakat olmamalıdır.

Mutlu etmek söylemek hangi çözümü tercih edilir.
    Last edited by vBET; 04-10-11 at 18:24. Nedeni: yazım hatası

Ve daha fazla olası çözümlerden biri. Biz tüm API kullanılamaz olarak işaretlemek ve bu zamanlanan görev tarafından kullanılabilir olduğunu şimdi kontrol edin, sonra biz sıra sağlayıcılarının yapmak zorunda değil. Biz bunu bu şekilde - her zaman tek bir çevirmen nesnesi (daha iyi bellek kullanımı) oluşturulur ve bir istek çevirisi için yalnızca bir sağlayıcı (daha iyi cpu) istiyoruz. O, kullanılamayacak kullanılamaz olarak işaretlenir ve sonuç-ecek var olmak boş (kötü güvenilirlik). Ama sadece ilki, yakın zaman biz başka bir sağlayıcıdan sıra kullanacağından. Ve durumda hiçbir sağlayıcı kullanılabiliyorsa, daha sonra kukla çevirmen kullanılacak - aynı değerleri döndürür (ama bu önbelleğe alma) bazı bölümleri değil tercüme edilecektir ama sayfa şimdi sağlayıcı kullanılabilir olmadığında gibi boş parça olmaz.

Sadece hızlı duyuru - zaten bu özelliği uygulamak.

Kıdemli Üye

Tercihli sağlayıcı mevcuttur, bu yüzden bize zaman arama için çeviri testi googleapi (test kodunuzu zaman sınama dosyasıyla adını) çevirisi ise doğru çeviri flase veya kod 200 değil çok, kullanın sonra sonraki Sağlayıcı listesinde deneyin ve kullanmadan önce kendi API sınaması böylece google ya da ms, vermediğini denetlemek için kod verdi ilk olmadığını onay çeviri göndermek için düşüncelerimi vardı.

Bir liste kutusu kullanıcının her satırda (diğer API kullanıcı sadece onları listeye ekleyebilirsiniz için destek eklemek sağlar) tercih sırasına göre her sağlayıcı bir yere listeleyebilirsiniz olabilir böylece listem şöyle:
    Microsoft
    MyTranslator
    Google
    YourTranslator
    AnOtherTranslator

Girdiğim aptal isimler vardı gerçek sağlayıcıları, çağrı çeviri ms testi kod çalışır, çalışma MyTranslator test kodu, yoksa yanıt 200 kullanımı ms kontrol edin eğer 200 yanıt için varsayarak Evet kullanmalı yoksa Google testi kod çalıştırmasına ********** vb.

Böylece siz hiç herhangi bir bilgi depolamak (aksi takdirde elinizdeki metin nerede kullanıcıların her sağlayıcı için ayarlama sınırlarını girin ama bu bilgi wuld sanırım kutuları işe yaramaz bu değişebilir ve daha fazla tekrar kontrol etmeyi ve ileri yapmadan önce bir çeviri denetimi anlamına geleceğini) sağlayıcıları asla endişe sınırları mevcut olsaydı daha çok hayır lüzum için bir cron iş Bunlar denetlenecek çalıştırmak için, bu bir küçük çeviri denetimi (SSS bölümünde sağlanan kodu) sunucusundaki yükü-cekti var olmak bir şey.

Umarım benim fikrim olsun yani, Tamam ben tüm olmadan herhangi bir şey saklamak ve sadece küçük bu çekle yapılabilir düşünüyorum açıkladı.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Sadece hızlı duyuru - zaten bu özelliği uygulamak.

Ben bir ya da iki (postasında bağlantıları nedeniyle silinmiş) gönderdiğiniz yaklaşım olabilir, bir beta gönüllü istiyorsanız ı 'm your man

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Ben bir ya da iki (postasında bağlantıları nedeniyle silinmiş) gönderdiğiniz yaklaşım olabilir, bir beta gönüllü istiyorsanız ı 'm your man
    Mesajınızı usulca, çünkü başkası tarafından yazılmış reklam içeriğini oldu ama biz bu iletiye erişiminiz ve üzerinde olduğumuzu silindi

Hatta zaten ödeme ayrıntıları hakkında çevirileri sağlayıcılar birine soru e-posta gönderin. Bazıları ödenir (hatta zaman bunu ücretsiz olarak açıklanan API düzeyinde değil - sen-si olmak Google ile aynı şey sizin çevirmek ücretsiz tarayıcı, ama API tarafından değil), ama fiyatlar olabilir rekabet, bu yüzden hala iyi (daha fazla rekabet daha iyi fiyatlarla).
    Bazı araştırıyoruz sahip bu gerçekten dış çevirileri API ya da sadece yerel sözlükler, kendi kullanıcıları tarafından yazılmış olan (bir şey bizim Yapılacaklar listesi de budur - değiştirmek ve kendi çevirileri koymak için izin verir) - Radek bu bölümü vardır.

Tesing yeni işlevselliği son aşamasında olduğumuzu. Zaten değişen açıklamasını görebilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post8914 (bkz: geçen NOT)

Kıdemli Üye

Teþekkür Michael, ben yapılan hızlı sonrası taht şüphesiz çünkü kaldırmak olacak SSS değil doğru mekanı üzerinde test etmek istiyorsanız bir birçok çevirileri am bana ve ben admincp ve forum kök dizinine erişim vereceğiz aramaları canlı masa, ben de test edebilirsiniz böylece yukarı ve aşağı komutunuzu ayarladığınız google çeviri sınırı koyacağız

Bunu ok. Sağlayıcı sırası uygulanır ve 3.5.1 ve 4.4.3 sürümlerinde eklenecektir. vBET 3.5.1 bugün çıkacak. vBET4.4.3 hala test aşamasında olduğunu. Dolayısıyla herkes bir test daha büyük forumlarda test edebilirsiniz Booth serbest bırakmak beta olacaktır. Biz zaten 3.5.1 gerçek forumları birinde test olduğunu unutmayın. Yine de önemli değişiklikler nedeniyle ilk beta aşamasında olan.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •