Mümkün olacaktır ayarları ile "i bu sınırı ulaşmak ve artık ücretli Google sonuçlar elde Google Algılama kullanın", "Google API V2 kullan", "Her zaman Google'ı kullanın" google benim karakterimdir limiti 100.000 perday sonra serbest API'ler için sonuçlar üreten başlar?
Yani örneğin benim Google önceden ayarlanmış sınırı kullanın ve Google artık benim (muhtemelen Google testi kodunuzda bu gibi bir hata kodunu döndürerek) için bir sonuç verir ne zaman sonuç değil döner olacağını iyi çeviriler arıza kodunu otomatik olarak tanınan ve daha sonra başka bir API gibi Microsoft göndərilən (ya da birisi diğer destekler bu çeviriler daha sonra) bu şekilde biz bazı sonuç almanın emin - benim için bu çok çok değerli olacaktır vardır göz önüne alındığında, sınırları bile ücretli sürümleri ile çevirileri sınırlarınızı genişletmenize olanak sağlayacak.
örn.
Google'ı ayarla günlük 100.000 Charcters > kullanılan > vBET taşımak için listedeki sonraki API > Microsoft 400 k Saat ya da ne zaman sınırına vBET onay sonraki API 4 m ve sınırı kaldırdı veya bazı parası varsa görmek için önceki > ya da hareket sonraki API veya geri ödeme ne zaman sınırına yine Google > sonraki API.... kontrol vb. ve dairesel recieving sonra denetimi hata kodu taşımak, çevirileri çok sabit yeteneği çok hoş.