Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Vbenterprisetranslator_seo.php sürekli kullanım için daha fazla açıklama

Kıdemli Üye

Default Vbenterprisetranslator_seo.php sürekli kullanım için daha fazla açıklama

Bu konuda benim başka bir iş parçacığı kaldırdı ve yeni bir konu başlatmak için talep edildiği, bu nedenle burada.
    Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd
    Ben daha fazla sorunları var, vbenterprisetranslatot.php TÜM benim cpu zaman kullanıyor, aşağıdaki kontrol ediniz:
    Pid ************ Sahibi Öncelikli CPU% Bellek% Komutanlığı
    12.493 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.496 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.495 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.484 (Trace) (öldürün) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    20.732 (Trace) (öldürün) mysql 0 - 1,8 - 6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql / pid-file = / var / lib mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-harici-kilitleme -

4 cpu ve cant çeviriler olsun şimdi sitemde öldürüyor! I çeviriler yarısı devre dışı bırakılır ve hala sorun var!

Birisi yardımcı olabilir?
    Michaels yanıt:
    Quote Nickli Üyeden vbet
    Lütfen bir konu başına bir iş parçacığı kullanın. Yeni konu için kullanın diğer konu. Kısa bir süre - senin bütün kaynaklarını alır kim onun değil vbenterprisetranslator_seo.php - her forum istek sadece vbseo.php birkaç değişkenleri ayarlar vbenterprisetranslator_seo.php bunu çok düşündüm gidiyor ve gerçekten kaynak talep içerdiğinden forum bütün bu. Bütün bu dosya forum trafik ayarlayın .dosya debug. Bu dosya ile sorun yok yani - bu tüm forum senin tüketim. Eğer bu alanda daha fazla açıklama gerekiyorsa, bunun için yeni bir konu açmak veya zaten varolan bulabilirsiniz. Tek sorun, bir iş parçacığı başına
    Eğer dosya adını değiştirirsem daha fazla ise BB devre dışı bırakırsanız o zaman O dosya hala kullanılıyor çünkü açıklamak, forum erişilemiyor.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Dosya açılırken de görebileceğiniz gibi, hatta% 1 CPU tüketebilir hiçbir mantığı yoktur. Bu vbseo BB bağlantılar (dil kodu) entegre etmelerine olanak verir sadece ön denetleyicisi (hatta sadece bir filtre). Aksi takdirde vbseo BB bağlantılar yönlendirmeleri kullanabilirsiniz. Yani forumda tüm trafik dosyası ile geliyor. Dosya sadece birkaç değişken vbseo tarafından gerekli ayarlar ve sonra vbseo.php kendini içerir.

Eğer BB olmadan BB ile ve powered kullanmak istiyorsanız o zaman tüm istekleri BB için ön denetleyicisi üzerinden vbseo.php gider görürsün. BB de sonra kullandığınızda sadece entegrasyon için gerekli olan vbseo.php ön denetleyicisi, önce küçük filtre ekliyoruz. Bakın hangi sonuçlar kaç dosya alır, ama ne kadar çok gelen istek alır değil yani yalak dosya. Ve her istek BB tüm istekleri yalak vbseo.php gelir gerektirdiği için yalak geliyor.

Çeviri ücretsiz değildir, ancak sadece vbseo.php hala se benzer sonuçlar yerine dosya - Tabii ki forum BB olmadan daha az kaynak alacak. Bu mimari vbseo tarafından zorlanır. vbseo olmadan kullanıldığında BB dosya kullanmayın.

Ve hala orada. Htaccess tüm forum istekleri yönlendirmeleri nedeniyle dosya BB devre hala kullanılmaktadır. Orada BB kuralları yorum gerekir. Vbseo vbseo.php dosya yönlendirme kuralları gerektirdiğinden Ama ben çok fazla bir değişiklik olmaz yazdığı gibi, sadece vbseo.php yerine dosya ile, benzer bir şey göreceksiniz. Yeterince yakın bakarsanız BB kuralları (tercüme değil sayfalar için) sadece filtre dosyasını sadece bizim vbseo.php için aynı kurallar olduğunu bulabilirsiniz.

Forumda dosya adını değiştirdi erişilebilir değildi. Htaccess dosyası neden ve kuralları da nedeni vardır. Hala orada yeniden yönlendirme, ama yerde artık mevcut değildi.

Söyle bu alanda daha fazla soru var

Kıdemli Üye

Açıklama için teşekkürler!

Çözüldü işaretleyebilirsiniz.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Büyük işaretlenmiş olarak çözüldü

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme