Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 5 , 5 FirstIlk ... 345
Sonuçlar 41 için 46 , 46

Konu: Daha fazla HATALARI - beni deli sürücü.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

BB 3.5.0 olduğunu unutmayın lütfen BETA SAHNE ve açıkça download bölümünde açıklanmıştır:
    Son indir BETA (kararsız) Powered 3 için sürüm.x - BB 3.5.0
    Bu sürümü kararsız olduğunu açıkça tarif herkes kendi risk BETA sürümü kullanan ve o kararsız olduğunu biliyoruz.

BETA sürümü normal bir parçası, her bir yazılım geliştirme - vBulletin ve diğer mods beta sürümü yayınlandı.

Konular durumda en son kararlı sürümü indirme bölümünde hala kullanılabilir geri dönmek kritik ise bunu çözmek ve böylece sadece bize haber

Üye

Quote Nickli Üyeden Snake View Post
    Zaman zaten bir atık, MS sınırı 4m karakter bir ay.

I v2 google etkin i yaklaşık 15 dakika 4m karakter kullanılır.

I Google 50m karakter (max aylık) için 1000 $ ödemek istedim bile id gün onları kullanabilirsiniz.

BB devam etmek için ücretsiz bir yol bulabilirler sürece bu MOD, öldü.
    Quote Nickli Üyeden r.dziadusz View Post
    Bize her gün bizim ürün geliştirmeye yardımcı olabilecek fikirler üzerinde çalışıyoruz dediği gibi, sorun hala mevcut midir?
    İşte sanırım.

MS sınırı zaten ulaşıldı.

Peki ...

Ne çözüm şimdi var? Ben yapmak tercüme yolu yoktur I!
    Quote Nickli Üyeden r.dziadusz View Post
    (Değilse buradan tet yapabilirsiniz google tarafından engellendi eminseniz: # post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html) "Sadece google" çok ağırlıklı microsoft API kullanarak edilecektir sınırları yavaş ulaşacak IP (o da seni verdi yazılan söyleniyor), reaccess onları yazabilirsiniz

Ayrıca unutmayın, bu BB şu anda biz de yolu kullanıcılar için google API v2 sağlamak, google / MS sınırlarını değiştirmek edemez, ama biz çevirmekten başka bir yol arıyor
    Yani Google v1 API kapatmak ne olur?

Peki çözüm ne?

Bu, uzun vadeli bir düzeltme değil, öyle değil.
    Benim alternatif çözüm paylaşmak istiyorum

Bu mod ölü asla düşünüyorum, çünkü onun temel potansiyel ileri gitmek olacaktır: büyük forum, trafik ve gelir ve hala forum yazılımı için ilk seçenek olarak kullanılan uzun vbulletin gibi. Orada her zaman çözüm olacak ve her zaman yalnız değil

ben burada yine benim özellik isteği düşündüren:

Admin tarafından Manuel düzenleme diğer dil çeviri sonucu / cache

gerek motor çeviri orada insan tarafından (böylece herkes tos veya sınırlandırılmasına kırarak değil), sadece elle çeviri sınırsız, güvenli ve en iyi çeviri sonucu, Kişi abillity ne kadar tercüme bağlı. Admin / moderatör ya da personel / / manuel çeviri yardım katılan

aslında hala bu özelliği veren bu yana yukarıda konu henüz geçen yıl talep, beni ve benim personel zaten bazı yazı için bu yapılır, birkaç ay içinde yaklaşık 20.000 yazılan google çevirmek sonrası ile birlikte, tercüme manuel çalışmalarını eklenir. Onun mükemmel değil Methode, ama onunla yeterince memnunum ve özellik isteği yukarıda verilmiştir kadar herkes, çeviri sonucu anlamak

Yani ben sadece herkes yazılan düzenleyebilirsiniz çünkü admin / personel tarafından yazılan düzenlemek ve kendi çalışması yapmak için (/ notranslate ve / quote sonra boşluk kaldırmak), orijinal yazılan altında bu am

[Alıntı yap]
    Bu el kitabı tercüme metin (veya manuel tercüme bilgi görüntü)
    [Notranslate]
    Manuel tercüme metni buraya
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

sonucu, bu gibi

Şimdiye kadar deney ve deneyim, personel bile i daha önce gerçekleştirilen değilim, çok daha hızlı manuel çeviri yapmak için, çok küçük hileler var, çünkü bu özellik isteği halinde, bu nedenle benim için manuel çeviri hızı için hiçbir sorun
    Last edited by basketmen; 30-09-11 at 18:48.

Merhaba. Ben sadece başından itibaren tamamını okuyabilir ve ayrıca, konu ile ilgili bazı daha fazla bilgi var.

Bu ay önce ilan edildi - Google Çeviri API v1 kapalı hazırlanıyor, bu yüzden ne şaşırtıcı değildir daha fazla kısıtlama koymak.

Önbellek tamamen silinmesi akıllı bir fikir değildi. Gor çeviriler (zaten ücretsiz olan) sizin için pahalı olabilir ancak bunun anlamsız olduğunu şimdi şikayette bulunabilirsiniz bize değil ücretleri Google Çeviri API v2. Lütfen Google'a şikayet noktası. Burada biz sadece fikir fark ettim ve biz bu alanda herhangi bir etkiye sahip olduğunu söyleyebilirim.

Lütfen Microsoft test belirlemek için Microsoft bağlantısı ile yanlış bir şey budur. Sonra da bu yüzden ne olup bittiğini kontrol etmek mümkün olacak önce Radek istedi gibi erişim bilgilerinizi gönderin değilse.

Söyle bu alanda yardım gerek çelik yapmak? Hakkı ürün zaten kaldırılırsa bu alanda yardıma ihtiyacı olduğunu varsayıyorum?

Kıdemli Üye

Peki YENİ müşterilerine hizmet Michael planlıyorsunuz?

Nasıl Ment, sıfırdan BÜYÜK yeni forumları çevirmek için.

Uyandırmak ve insanları kullanmak için bir yol bulmak sürece yazılım, artık işe yaramaz.

Dürüst olmak gerekirse ben onu almak ya da bırakabilirsiniz, umursamıyorum.

Bu artık bir iş olduğunu.

Bugüne dek olduğu gibi aynı şekilde. BB başından itibaren dış çeviri sağlayıcı çeviriler sağlar. Şimdi birçok sağlayıcıları destek olabilir - bu yüzden müşterilerimize daha iyi hizmet.
    BB kullanan herkes dış çeviri sağlayıcıları hakkında farkında olduğunu ve kendisinin bu servisleri kullanmak mümkün olması gerektiğini bilir. BB Lisans dahil - bu konuda açıktır.

Kim bunlar? Ve diğerleri kararları hakkında neden bana soruyorsunuz? Bu forum için ipuçları hakkında beni isteyen varsa buraya bazıları:
    1. Çeviriler için önemli değil düşündüğünüz gibi birçok içerik olarak göz ardı sayfaları BB ekle
    2. Ilk serbest çeviri hizmetleri kullanın.
    3. Ücretsiz çeviriler ulaşmasını önlemek için çok hızlı limit - Limitli desteklenen diller. Önbellek dolu olduğunda zaman zaman yenilerini ekleyin.
    4. Ödenen çeviriler kullansanız bile sizin için en önemli forum olduğunu düşünüyorum bu desteklenen diller sınırı. Ve hatta o zaman daha fazla limit maliyetleri Tamam olduğunu bulursanız süre sonra daha fazla dil ekleyebilirsiniz.
    5. Google Çeviri API v1 - çok daha uzun yaşamak için veritabanı önbelleği temizlemek ve otomatik temizleme devre dışı bırakmayın, ya da en azından değişim önbellek zaman (aynı çeviriler için ödememek)
    6. Bu yayınlanan kadar Mesajları doğrulayarak, SPAM çeviri kaçının.

Bunlar şimdi bana geldi birkaç ipucu.

Bizim yazılım hala aynı şeyi daha önce olduğu gibi (ve hatta daha iyi) bu yüzden çok faydalı olur. Yeni özellikler eklemek, çünkü daha pahalı olabilir, ancak daha önce ve daha fazla olduğu için o kadar yararlı olur

Bu konuya daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?

Cevap - kabul artık yardım burada gereklidir. Öyle - buraya yazınız durumda biz durumu açık olarak yeniden değişecektir.

Sayfa 5 , 5 FirstIlk ... 345

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •