Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: Yükledikten sonra Fatar hatası

Junior Member

Arrow Yükledikten sonra Fatar hatası

Merhaba, ben özgür 2.4.4 kaldırdım

benioku için uygun ve yüklü yapılandırılmış 4.x

foruma erişimim veya cm çevirmek çalışırken ben, bu hata alıyorum:

Uyarı: require_once ([yol] / / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php içerir) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / / class_friendly_url.php (287): eval () ' d code on line 4

Fatal error: require () [function.include]: '/ home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php' (include_path ='.:/ usr/lib64/php gerekli açılış Başarısız: / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/class_friendly_url.php) (287): eval () '/ usr / lib / php' d code on line 4
    Last edited by vforum; 19-07-11 at 21:31.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Forum için gerekli tüm içeriğe form BB paketi karşıya emin olun. Dosya özlediğin gibi görünüyor. Dosya karşıya olduğundan emin olun lütfen / / Vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php. PM lütfen bana Admin CP ve FTP Erişim - Ben orada ne olup bittiğini kontrol eder.
    Last edited by vBET; 19-07-11 at 17:45.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

PM de anlatıldığı gibi sorun gitti - küçük harfe dosya isimleri değişti FTP istemcisi hatamdı. Bu yüzden bu konu kapanış. Diğer konularda durumda lütfen bir konu başına bir iş parçacığı oluşturamadı

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •