Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 5 , 5

Konu: Yeni kullanıcı hesap etkinleştirme kullanıcı oturum değil

Kıdemli Üye

Default Yeni kullanıcı hesap etkinleştirme kullanıcı oturum değil

Vbulletin de açık 'kayıt sırasında e-posta adresini doğrula' var ve BB 4.4.0 yüklü bu yana ben, o otomatik olarak bu yapmadınız aktivasyon linkine yeni bir üye tıklama bana bir soruna neden olduğunu ne zaman fark ettik, çünkü bu insanlar biraz etrafında tıklayın ve içeriğini görmek için oturum açmalarını anlatan bir fi mesajı alıyorum sürece grup aktivasyon bekliyor kullanıcıların kalır.

Çocuklar, bu neden olabilir BB bir şey farkında mısınız? Ben vbulletin üzerinde sorun hakkında sordu ve cevap, ya ben bir çerez sorun vardı ya da bir mod çakışması olabilir. Ben varsayılan çerez etki alanı ve yolu geri sıfırlamak için gerekirse görmek için tools.php ama onlar zaten varsayılan ayarları vardı.

Bir göz ahbap ve BB ile ilgili bir şey olabilir mi görebiliyordu minnettar olurdu. Ben bunun altına almak istiyorum, böylece sorun bana üyelerinin mal oluyor.

Kıdemli Üye

Lütfen ahbap silmek. Ben neden bulundu. Bu farklı bir mod oldu.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

ok kadar kapalı olacak

Kıdemli Üye

Sadece bilgi için: mod Lancerforhire Kullanıcı Ücretli Kayıt 'oldu. Onun mod erken bir beta sürümü ile neden olan sorun, ancak son sürümünü (2.0) mükemmel çalışır.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

onay için teşekkürler

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •