Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 5 , 5

Konu: BİLDİRİMLER tercüme yok

Junior Member

Default BİLDİRİMLER tercüme yok

İngilizce konuşmak değil, herkes bayrağını kullanarak seçtikleri dil fark göremiyorum böylece Uyarılar tercüme değildir.

Rus ve dışında Rusça haber her şeyi değiştirdi tıkladım, onlar da çevirmek için varsayalım değildir?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Dikkat ederseniz html kısmı ise tercüme edilmiştir. Eğer BB kullanıyorsanız, o zaman büyük ihtimalle değişen bildirimler için JavaScript etkinleştirmeniz gerekir. Bu durumda BB seçeneği etkinleştirmek için BB Java Script ilanlarını çevirmek için var

Junior Member

Harika çalıştı ... Teşekkür ederim.

Junior Member

Quote Nickli Üyeden cheick View Post
    İngilizce konuşmak değil, herkes bayrağını kullanarak seçtikleri dil fark göremiyorum böylece Uyarılar tercüme değildir.

Rus ve dışında Rusça haber her şeyi değiştirdi tıkladım, onlar da çevirmek için varsayalım değildir?
    Bu "JavaScript" BB için bildirimleri değiştirme açın görmüyorum. En son sürüm değil mi?
    Last edited by WilliamCaeser; 07-03-16 at 20:10.

Yasak

JS, ayarlama seçeneği bildirim değiştirmek için = Tr->BB->Fonksiyonlar>Sanal Görüntü HTML SEO için Sanal HTML Görüntüleme Uygula.
    Dikkat edin çevirmek için katma seçenekleri açmak kullanarak JS AdminCP- > BB- > Çeviri Seçenekler->JavaScript BB mesajları Tercüme .
    Last edited by Marcin Kalak; 18-12-15 at 11:36.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •