Tamam, ben curl için kontrol (ama zaten doğru bir şekilde yapıldı.) Tüm kurulum adımları redidiconv içinCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniBayraklar gösterilmez. .. çeviri çalışma değil ... ne yapmalı?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Last edited by wowglider.de; 12-04-11 at 14:30.
tamam, yükleme klasöründeki tüm vBET dosyaları tekrar güncellemek için lütfen:
- Vbenterprisetranslator_seo.php ana klasör içinde olmalıdır
ithal bir kez daha upload klasör dosya product.xml.
htaccess iyi görünüyor, reedit lütfen hmm vbseo özgün formu yayınlandı
ve tüm değişikliklerden sonra BB kontrol.
Hala çalışıyor değilse, PM admincp ve FTP detaylar bana gönderin ve bunu kontrol edecek
Zaten bu 3 kez yaptı. Eğer giriş göndereceğiz.
Tamam bilgilerinizi bekliyorum.
ne kadar i beklemeniz gerekir? Sitemin deindexed, ive tüm bilgi göndermek!
Bu destek daha kötü ve daha kötü oluyor .... Cuma kadar sabit değildir, eğer benim Abonelik kaldıracaktır.
Ben bir kez daha tüm BB dosyaları yükledi hala çalışıyor, ben sizin htaccess kontrol - her şey tamam ama hala çalışmıyor.
BB ile entegre vBSEO dosyaları hala çalışmıyor.
Tüm dosyalar yapılandırmaları iyi görünüyor. Şimdi admincp yapılandırma kontrol etmek için, ama benim admincp detayları PM kullanamazsınız gerek admincp bir kez daha benim erişim bilgilerini kontrol edebilirsiniz?
ikincisi, vBSEO devre dışı bırakmak için denemek ve BB kullanmayı deneyin, belki de bir çatışma var.
Ben dosyaları düzenlenemez planör-forum.de, Ok?
Bayraklar artık iyi bir çalışma. (Çok url'ler çeviri)
Bazen tüm metin kaybolur fark ettim ve bazen metin iyi tercüme edilir. Belki de google bağlantısı olan bir sorunu var.
Last edited by kamilkurczak; 19-04-11 at 22:26.
şimdi onun çalışma ince, ben sizin gibi aynı şeyleri yaptım, ama onun şu an çalışıyor .. beta dosyaları kullanmak?
ama yine markalaşma kaldırmak olabilir?
BB bilgi kaldırıldı.
Yani şimdi her şey yolunda olduğunu doğrulayabilirim?