Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 15

Konu: Gelişmiş arama sonuçlarını gösterir

Kıdemli Üye

Default Gelişmiş arama sonuçlarını gösterir

Şu anda fark ettim ki, hiçbir gelişmiş arama sonuçları gerçekten de varsayılan dil iade edebilirim bazı terimler için iade aldığınız kullanıcı cp forum varsayılan dil (İngilizce) Alman bir test hesabı oturum açtığınızda. Bu da diğer dillerde neler olabileceğini tahmin ediyorum.

Bu da benim kendi hesabına olur. Ben sadece bir kelime (Bannführer) aramak için gelişmiş arama ve forum varsayılan dil İngilizce kullanarak sonuç var. Daha sonra, (benim navbar altında bayrak tıklayarak) Almanca dil açık, aynı arama yapan ve aynı kelime için sonuç var. Herhangi bir fikir?
    Last edited by norku; 22-03-11 at 10:50.

Kıdemli Üye

Sadece benim Kimliğim gitti ve Almanca varsayılan dil değişti, aynı gelişmiş arama yapılmış ve tekrar arama yaptığımda sonuç var denklemi senaryoyu çekmek için. Yabancı dil konuşmacılar elbette kendi dillerinde arama yapamazsınız eğer iyi değil.

Düzenleme: sadece diğer dillerde bir çift denedim ve yabancı dil hoparlör forum okunurken arama girdiğiniz kelimeleri görünür olmasına rağmen gelişmiş arama sonucu iade edilmez.
    Last edited by norku; 22-03-11 at 10:59.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Ben sitenizde oldu. Lehçe benim kullanıcı bilgilerini languege var.
    Ben kelime aramak için gelişmiş arama "forum"Ben bir sonuç tam bir site var.

Bunu daha iyi açıklayabilir misin?

Kıdemli Üye

Bazı terimler size söylediği gibi çalışır ancak Almanca geçiş ve yeniden deneyin. Bannführer ve Stammführer örneğin. Sonuç yok. Norveççe açın ve arama için bronse. Norveççe forum görüntülemek başlığında bu kelime ile bir konu olmasına rağmen, hiçbir sonuç ...?
    Last edited by norku; 22-03-11 at 11:42.

Haklısınız!
    Bu hata bölüme hareket edecek şekilde benim test forumu yeniden üretebilir.

Muhtemelen kodlama ile bir konudur - Ben ve benim test forumu çözecektir.
    Teşekkürler

Kıdemli Üye

Teşekkürler Kamil.

hala üzerinde çalışıyoruz

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Düzeltildi ve bir sonraki sürümünde dahil olacak. Şu anda biz sadece gerekli verileri (kodlama sorun vardı) iplik arama testleri değişmiş olduğunu lütfen unutmayınız. Ek filtreler için çalışmıyor bulursanız lütfen bize bildirir.

Hızlı düzeltme - şu anda yeni eklenti ekleyerek çözebilirsiniz:
    - Admin CP -> Plugin & Ürünler -> Plugin Yöneticisi -> Add New Plugin
    - Set:
    • Ürün = BB Kurumsal çevirmen
    • Kanca Yer = search_process_start
    • Tercüme sayfaları için title = Doğru arama kriterleri
    • Yürütme Sipariş = 5
    • Plugin PHP Kodu:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Plugin Aktif = Yes

- Kaydetmek ve check çalışır

Eğer bu alanda herhangi bir ek bir sorunları bulacaksınız durumda biz o sorunu yeniden yazınız. Test forum üzerinde iyi çalışıyor

Kıdemli Üye

Merhaba,

Sadece eklenti test edilmiş ve ne yazık ki çalışmıyor. İşte bir örnek:

Fransız geçerseniz, örneğin, ve sonuç alıyorum "Jeunesses Hitlériennes" arama veya gelişmiş arama birine girin. Ancak ben "Hitler Gençliği" girerseniz, o zaman "Jeunesses Hitlériennes" içeren sonuçların bir listesini almak. Bu eklenti aktif olup olmadığına bakılmaksızın olur. Bu tabii ki bir fransız kullanıcı normal arama yolu değildir. O kendi dil kursu ve o dilde döndürülen sonuçları görmek istediği arama istiyor.
    Last edited by norku; 06-05-11 at 10:46.

merhaba,

Sitenizde ve test edilmiştir. her şey iyi çalışıyor. da hiçbir çevrilmiş değil gelişmiş arama cümle aramak için çalışırsanız.

Ben bulmaya çalıştım Führerschnur sözcüğü tüm dillerde sitesi ve tüm diller için bir sonuç vardı, bu yüzden sorun çözüldü.

BB hata değildir bu yüzden hala bir sonuç yok - BB devre dışı bırakmak ve bir kez daha cümle bulmak için deneyin.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •