Tamam, benim admincp klasörüne değiştirildi var: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
(Ayrıca config.php içinde yapılandırılmış)
Goto'dan: BB Araçları, Cache Cleaner
Ben şu hatayı alırsınız:
Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065) Böyle bir dosya ya da dizin yok:) (eval ' d code on line 9
Fatal error: require () [function.include]: / usr / local / lib: '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065)): eval () '/ php d code on line 9
Hata baktığımızda, bu sabit kodlanmış / admincp / PATH nedeniyle
"Admincp" (iyi config.php dönmeden olarak) benim admincp yeniden adlandırın ve BB Araçları geri dönmek, Cache Cleaner
Önbellek Temizleyicisi şimdi doğru göstermek.
Ancak, veritabanı önbellek temizleme (misafir dosyaları test değil).
Görev, doğru bir şekilde tamamlamak için görünüyor ve gerçekten phpmyadmin kullanarak veritabanı kontrol önbelleği temizlemek rağmen.
Ben aşağıdaki hatayı alıyorum:
Uyarı: Yasadışı ofset isset yazın veya [yol] / boş hat 106 / vbenterprisetranslator_functions_lang.php içerir
Uyarı: [yol] Yasadışı ofset hattı 108 / / vbenterprisetranslator_functions_lang.php içerir
Uyarı: [yol] Yasadışı ofset tipi / line 113 / vbenterprisetranslator_functions_lang.php içerir
Bu sorunları çözmek için herhangi bir yardım çok mutluluk duyacağız.
-
GÜNCELLEME:
Ben de tüm diğer BB yükleyin Yasadışı Ofset hata olsun, bu bir Hata olmalıdır.
Diğer BB Yükleme dolayısıyla bu da Hata olmalıdır admincp adını Artı ben de ilk hata alıyorum.