Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123
Sonuçlar 21 için 30 , 30

Konu: Google E-posta Uyarı: Googlebot sitenizdeki URL'lerin son derece yüksek bir sayı bulundu.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Çünkü arşiv sorunu (uyumlu hale getirmek) için ek bir ücret ödenir beri arşiv eğer öyleyse 3.6.12 sürümü kullanıyorum, bu bilmeli neden & bu o zaman bu yana (suç) HATA bunu yaptım. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Biz çok kullanıcı var. Biz gerçek Konuya dahil ne var biliyoruz. VBulletin sürümü verdiğiniz için teşekkür ederiz

Bu konuda. Sürümü desteklenen ve yine de gitmeye karar verdim, çünkü entegrasyon mümkün değildir olabilir bilgi verildi. Arşiv Hata Powered tarafında. Ayrıca bu konuda PM bilgi verildi.
    Bu yüzden en başından itibaren, desteklenmiyor eski vBulletin sürümüne arşiv alt-forumlar çalışmıyor haberdar oldu. Ayrıca bu Powered hata çünkü bunu çözmek için vBulletin ekibine başvurun gerektiğini söyledi.
    Ayrıca çok konu gördüğünüz gibi size işaret ediyor gelecekteki destek reddetti. Ama tabii bir şey için kimseyi suçlamak hakkını

Arşiv şimdi ne yapmak? Artık birçok seçeneğiniz var:
    1. Çözmesi vBulletin takım başvurun. VBulletin 3.6 (eski hikayeler) biliyorum gibi bir hata var ve arşiv alt-forum sayfası için herhangi bir ek parametre URL eklediğinizde, o zaman çöker. Eski vBulletin BB yüklü olmasa bile bu şekilde davranır çünkü BB kapsamı - kısa deyişle: vBulletin hatadır. Bu sürümü desteklenmiyor çünkü bizim kapsamı dışında da. Yani hala kendi kod sorumlu olduğunu ve bunu düzeltmek vBuletin sorabilirsiniz. Onlar da desteklenmeyen vB3.6 düşünürsek Onlar reddedebilir.
    2. Robots.txt tüm arşiv engellemek iyi bir fikir değil bunu tavsiye edilmez.
    3. Arşiv sayfaları çeviri devre dışı bırakabilirsiniz. Google indeksine daha az sayfa olacak, ancak daha fazla kırık bağlantılar olacak.
    4. Arşiv alt-forum bağlantılar dahil edilmez, böylece iplik arşiv sayfa düzenini düzenleyebilirsiniz. Bu sayfa çevrilir ve tercüme biri için devre dışı dahil yapabilirsiniz. Alt-forum kırık bağlantılar, ana forum arşiv sayfasında yine olacak, ama bu binlerce arşiv iplik sayfalarda sadece birkaç bağlantılar değil, binlerce. Sadece orijinal dili olacak kadar bile ana forum arşiv sayfası için 301 yönlendirme yapılmış olabilir.

Hangi sürümü tercih ediyor ve biz seçilmiş bir daha size rehberlik edecektir lütfen bize bildirin.

Yazar google zarar vermez dedi.
    Ben burada kaybetmiş değilim. Öncelikle güvenli olduğunu yazdı. O zaman güvenli değildir yazdı. Şimdi tekrar güvenli. Ne ilgileniyorum Web Yöneticisi Araçları hakkında yazdıklarını. Biz mod yazar anlattıklarını ilgilenmiyor - Bu, sizin ve onun arasında. Google forumumuzu bakın nasıl ilgileniyorsanız. Google forum bloke iletişim olarak görürseniz Google her yerde aynı içeriği (böylece her yazılan çoğaltılamaz içerik olarak kabul edilir) çünkü o mod, Google zarar verir. Webmaster Araçları Google normalde tüm sayfaları görmek ve bloke edilmemiş olduğunu görmek mümkün olacak kadar Google için güvenli olacak kadar bu durumda tavsiye artık mod kullanmak değil. Bu ne kadar ve biz bu alanda söylenecek fazla bir şey var. Bu senin seçimin nadas tavsiye ya da değil. Bunun için ilk önce kontrol edin ve sonra güvenli değilse, dinlemek istediğiniz kendi karar yaptı.

2. Kesinlikle hayır kaba olması gerekir, ben robots.txt nasıl kullanılacağını anlamak, ancak optimizasyon kılavuzları (Görüş) yalın vBSEO kurulumları karşı daha fazla, sadece aklınızdan çıkarmayın vBulletin kullanıcıların en az% 80 değil ' vBSEO Optimizasyonu "ve daha kullanıcı dostu hale getirebilmek için için" Sigara vBSEO Optimizasyonu ", t kullanmak vBSEO böylece ipuçları, tweaks ve optimizasyonu, örneğin bahsederken 2 ayrı konuları tutmalı.
    Kaba olarak bizim cevap olarak, özür dilerim. Ben sadece olmayan SEO bağlantılar için ayrı bir robot.txt dosyası yapmak için TODO listesine ekledi. Notunuz için teşekkür ederiz.

3. Kırık gibi posted tüm arşiv bağlantılar benim için iyi çalışıyor gibi görünüyor, hasarlı arşiv bağlantısını örneğin bir enstantane:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Lütfen son yanıt olarak sizin için yazdıklarını tekrar dikkatle ve bir kez okuyun. O bağlantıyı asla yazdı:
    Code:
    bozuldu. Kırık BU SAYFADA bağlantılar - BT ÇALIŞIR DURUMDA olduğunu yazdı. Önce açıklanan tekrar okuyunuz. Bu sayfayı çalışma olduğunu biliyorum. Bu sana neden yazdığımı:
    Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Örneğin:
    Code:
    Bu arşiv sırt link ve çalışıyor ama bu içerik sayfanın üst bağlantıları var. Konuya dahil alt forumları. Örnek:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Ve tüm bu bağlantılar çalışmıyor - Sadece ana forum. Tüm arşiv alt forum bağlantılar çalışmıyor.
    Bu linki olduğunu yazdı bana ekran görüntüleri vermek ve bana çalışıp çalışmadığını kanıtlamak zorunda değilsiniz Sadece ben size ne yazıyorum dikkatle okuyun lütfen. Ve şimdi görüntü bakmak ve üst bağlantılar (arşiv alt-forum bağlantılar) dikkat edin - bu kırık (Arşiv ana forum bağlantısını hariç)

Michael dinleyin, size yazılı olarak her bir harfi iddia etmek istemiyorum, ben sadece kolay bir 1 istiyorum. 2. 3. düzeltmek ve başka bir şey.
    Büyük Şimdi konunun alanını anlamak ve seçenekleri nelerdir biliyor umuyoruz. Tercih ediyor ve biz bu yönde size rehberlik edecek hangisinin lütfen bize bildirin.

Aşağıdaki url yapısı google temsilcisi bana anlattıklarını, 4 kez dizine ediliyor ama onlar için realty 1 olduğu kabul edilir ve bu şekilde endeksli olmalıdır ve e-posta aldım nedeni budur. Altına yazılan sadece bir örnektir;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 Orijinal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = pl Çeviri
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & dil = tr Çeviri
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = es Çeviri
    Tüm bu sayfaları tamamen farklı bir içeriğe sahip olan ve bir boot metin tamamen farklı olduğu zaman aynı olduğunu anlayamadı. Bu farklı sayfaları farklı alıcı için hedeflenen farklı içerik sunan ve cevap at all bizim için hiçbir anlamı var. Lütfen bu mesajı kaynağı ile temas, bana seni mesajın tamamını PM. Biz bunu açıklamak istiyorum. Gerçek içeriğini görmedim denetleyin, ancak sadece (Ben şu anda yaptığım gibi) mesaj engelleme Büyük olasılıkla kişi ins Böyle bir durumda geri bildirim de hiçbir değeri yoktur. Bir kez daha bunu doğrulamak PM detayları lütfen.
    Last edited by vBET; 22-01-11 at 19:21.

Kıdemli Üye

Bu linki çalışma olmadığını açıkça kırmızı işaretli (yanlış aynı anlamına gelir) ve şimdi bunu söylemedi??

Ben burada kaybetmiş değilim. Öncelikle güvenli olduğunu yazdı. O zaman güvenli değildir yazdı. Şimdi tekrar güvenli. Ne ilgileniyorum Web Yöneticisi Araçları hakkında yazdıklarını. Biz mod yazar anlattıklarını ilgilenmiyor - Bu, sizin ve onun arasında. Google forumumuzu bakın nasıl ilgileniyorsanız. Google forum bloke iletişim olarak görürseniz Google her yerde aynı içeriği (böylece her yazılan çoğaltılamaz içerik olarak kabul edilir) çünkü o mod, Google zarar verir. Webmaster Araçları Google normalde tüm sayfaları görmek ve bloke edilmemiş olduğunu görmek mümkün olacak kadar Google için güvenli olacak kadar bu durumda tavsiye artık mod kullanmak değil. Bu ne kadar ve biz bu alanda söylenecek fazla bir şey var. Bu senin seçimin nadas tavsiye ya da değil. Bunun için ilk önce kontrol edin ve sonra güvenli değilse, dinlemek istediğiniz kendi karar yaptı.
    İngilizce ve dil çok iyi bildiğim için, ben her zaman google botları bastırmak, zarar, zahmet, yüce, bu sınırlı konuk mod zarar vermez bu söylediğim.

Bu konuda. Sürümü desteklenen ve yine de gitmeye karar verdim, çünkü entegrasyon mümkün değildir olabilir bilgi verildi. Arşiv Hata Powered tarafında. Ayrıca bu konuda PM bilgi verildi.
    Bu yüzden en başından itibaren, desteklenmiyor eski vBulletin sürümüne arşiv alt-forumlar çalışmıyor haberdar oldu. Ayrıca bu Powered hata çünkü bunu çözmek için vBulletin ekibine başvurun gerektiğini söyledi.
    Ayrıca çok konu gördüğünüz gibi size işaret ediyor gelecekteki destek reddetti. Ama tabii bir şey için kimseyi suçlamak hakkını
    Daha sonra ek bir ücret karşılığında tüm bağlantıları benim için çalıştı çünkü bulamadık arşiv ile ilgili bir sorun olduğunu söyledi işten sonra benim sürüm uyumlu yapmış olacağını söyledi. Vbulletin temas (bana söyledi) ve herşey yolunda olduğunu söyledi.

Ben bugün tekrar vBulletin Destek temas ve ben böyle bir önceki yıl olduğu gibi benzer bir cevabı var; basit bir deyişle arşiv olması gerektiği gibi! Aşağıdaki vBulletins yorum okuyun pivacy nedenlerden dolayı adı sakladı ama şimdi orada ne eski üyesi olduğunu temin ederim?

PS. Hala yanıt tatminsiz ve beni buraya sonrası daha teknik bir soru sormak istiyorum ve ben kopyala / vBulletin Destek Ekibi doğrudan ok yapıştırın?

VBulletin hiçbir hata var dedi ve her şey iyi çalışıyor olduğundan düzeltmek için bekliyorum, böylece sorunun sonunda.

Saygılarımızla
    Last edited by mario06; 24-01-11 at 09:36.

Bu linki çalışma olmadığını açıkça kırmızı işaretli (yanlış aynı anlamına gelir) ve şimdi bunu söylemedi??
    Gerçekten zaman harcıyorsun. Ve bir kez daha dikkatli okumadım. Lütfen - bütün mesele okuyun. Sana yazmak: "Ben biraz karışık" sen yapacaksın ben küçük olduğum yazdığı bana ispat edecektir?? Yine de nedir? ...

Bu ne yazdım:
    3. Başında kendi yazdığı gibi, arşiv alt forumları bağlantılar çalışmıyor at all. Sadece ana forum ve konuları. Bu arşiv sayfalarında binlerce yanlış bağlantılar yapar. Örneğin:
    Code:
    Bu arşiv sırt link ve çalışıyor ancak bu içerik bağlantılar vardır Sayfanın üst alt forumları Konu dahildir. Örnek:
    Code:
    Ve tüm bu bağlantılar çalışmıyor - Sadece ana forum. Tüm arşiv alt forum bağlantılar çalışmıyor. Bu binlerce arşiv konuları sayfaları binlerce çalışan bağlantılar yapar.
    Kırık linkleri ve kırık link kendisi (çeviri sonra kırılmış) bir sonraki örnek bulacaksınız konumu örnek verdi. Üzgünüz ama sorun burada ne olduğunu? Eğer hala bu konuda ya da burada bir şey kanıtlamak için çalışıyoruz ne bilmiyorum?
    Ayrıca tırnak kullanabilirsiniz lütfen görüntüler dahil olmak üzere gerekli değildir

Daha sonra ek bir ücret karşılığında tüm bağlantıları benim için çalıştı çünkü bulamadık arşiv ile ilgili bir sorun olduğunu söyledi işten sonra benim sürüm uyumlu yapmış olacağını söyledi. Vbulletin temas (bana söyledi) ve herşey yolunda olduğunu söyledi.
    Doğru değil sana yazdıklarını ben de mesajda var ve. EOT. Bunu hatırlatmak için gerekiyorsa tekrar okuyun. Biz zaten bu yüzden diğer iş parçacığı (burada kendisine bağlı) yeniden başlatmak için gerek bizim mesajda alıntı başladı. PM diğer her türlü içerik dahil diğer konuda zaten bu yana kamuya açık, burada SPAM olarak kabul edilecektir. Bu forumu aynı kullanıcı tarafından yapılan her türlü çoğaltılması ve başka bir forum biliyorum SPAM olarak kabul edilir. Bu yüzden lütfen SPAM için başlatılamıyor.

Ben bugün tekrar vBulletin Destek temas ve ben böyle bir önceki yıl olduğu gibi benzer bir cevabı var; basit bir deyişle arşiv olması gerektiği gibi! Aşağıdaki vBulletins yorum okuyun pivacy nedenlerden dolayı adı sakladı ama şimdi orada ne eski üyesi olduğunu temin ederim?

Eğer herhangi bir ek parametre reklam URL vBulletin 3.6 çöker Arşiv alt-forum sayfaları. Hatta temiz örneği üzerinde kontrol edebilirsiniz - BB ne de başka herhangi bir mod olmadan. BB engelli forum üzerinde kontrol etti. Bu yüzden vBulletin eklenti mimarisi beri, vBulletin hata ve eklenti ek işlevsellik destekler. Arşiv, kendi uzantısı noktaları ne var bu arşiv aynı zamanda uzatılabilir tahmin anlamına gelir. URL herhangi bir parametre ekleyerek tüm sayfa sonlarını orada vBulletin kod bir hata olduğunu ve bunu çözmek için vBulletin ekip çalışması anlamına gelir.

PS. Hala yanıt tatminsiz ve beni buraya sonrası daha teknik bir soru sormak istiyorum ve ben kopyala / vBulletin Destek Ekibi doğrudan ok yapıştırın?
    Ben arşiv gösterilen alt forumlarında amaçlanan olmadığını yazarak ne anlama geldiğini anlamıyorum - vBulletin oluşturulur ... Belki de birbirlerini anlamıyorlar. Sadece onları URL verin:
    Code:
    Bu hata - URL parametresini eklerseniz kırdı söylemek. Ayrıca, önceki paragrafta verebilir.

VBulletin hiçbir hata var dedi ve her şey iyi çalışıyor olduğundan düzeltmek için bekliyorum, böylece sorunun sonunda.
    Hayır, onlar ne anlama geldiğini bilmiyorum gelir ya da sadece yıkayın. Hiçbir hata olduğunu yazdı sırf onların kendi kod hata kaybolur ve bizim kod atlamak yapmayacağız. Bu şekilde çalışmıyor. VBulletin hata olduğunu kendinizi nasıl kontrol edebilirim ve sana yazdı. O zaman size yazdı, şimdi yazdı. Yani, tekrar ve tekrar tekrarladıktan sonra bizim tarafımızda görünür hale çünkü sadece kontrol edin ve lütfen bizim tarafımızda olduğunu yazılı durdurmak. Hatta işaretli mi? BB devre dışı ve herhangi bir parametre URL ile bağlantı çökmesine sebep olacaktır kendinizi kontrol mı? Değil mi?
    Last edited by vBET; 24-01-11 at 19:08.

Kıdemli Üye

VBulletin Üye kıdemli bir üyesidir. ve ben o arşiv denetimi bir hata yaptı ki (o bir yönetici olarak forum erişilen), ne de o beni fırçaladı ki hiç inanmıyorum. Ben bu yüzden tekrar söylediklerine bakın onlardan daha fazla yardım için sordunuz bu yüzden "Belki" biz birbirimizi yanlış.

Destek istemek sizin için SPAM olarak kabul edilir? Eğer ben bu durumda destek isteyen için özür dile! Benim bakış açım bu konuda ciddi bakmak gerekir vBulletin hiçbir hata var olduğunu söylüyor, bu yüzden kendinizi benim yerime koyun ve kime sorabilirim vBulletin hata olduğunu söylüyorlar inanıyorum gerekir?

PS. Ben, size ya da gönderilen PM bir şey asla tırnak tırnak, ben sadece alıntı.

PS2. Ben de bu noktada veya Powered güvenmelidir şeyleri kontrol etmek için bana bir coder değilim bu yana hiçbir mantıklı.

PS3. Biz, biz demokratik, belli konular tartışılmaktadır uygar bir dünyada yaşıyoruz, dedi ve farklı bakış noktaları ve başka bir şey. Benim hiçbir kötü duygular vardır. Ben sadece pacifically sorunu çözmek istiyoruz

Saygılarımızla
    Last edited by mario06; 25-01-11 at 09:41.

VBulletin Üye kıdemli bir üyesidir. ve ben o arşiv denetimi bir hata yaptı ki (o bir yönetici olarak forum erişilen), ne de bana fırça veya bizim ana dili İngilizce olduğundan birbirimizi yanlış anlamış hiç inanmıyorum. Anlık görüntü net konuşuyoruz. İstediğiniz ya da sorunu çözmek mümkün değildir ve kabul yoktur.

Destek istemek SPAM olarak kabul edilir?? Eğer ben bu durumda destek isteyen için özür dile! Bir hata olduğunu söyledi, Vbulletin olmadığını söyledi!! Ben iman edenler var mı?

PS. Ben, size ya da gönderilen PM bir şey asla tırnak tırnak, ben sadece alıntı.

PS2. Konu bu benim hatam değil konu dışına giderse, ben bana bir 1 basit bir düzeltme vermek için birçok kez sordu. 2. 3. şekilde ANCAK ben sadece bu aldı
    1. Bu onun suçu
    2. Bu senin hatan
    3. Bu onların suçu.

Biz, biz demokratik, belli konularla ilgili tartışılan uygar bir dünyada yaşıyoruz, dedi ve farklı bakış noktaları ve başka bir şey. Bu konuya yakın böylece benim için konu kapatılmıştır. Benim kırgınlık yok.

Saygılarımızla
    Inandığımız değildir - bu gerçekten olur ve sadece kendiniz kontrol edebilirsiniz size nasıl bunu yapmak için talimatlar verdi. Peki, bu yanlış yöne götürür çünkü lütfen uzak inanıyor Trow sadece kontrol. Bunu kontrol etti mi?

Olduğu gibi, biz bu sorunu bırakmak tavsiye olmadığını lütfen unutmayınız. Biz bunu çözmek için şiddetle tavsiye ederiz. VBulletin ekip hatayı düzeltmek için istemiyorsanız, diğer olasılıklar verdi. Bu geçici bir çözüm olarak kullanabilir ve hala Çözmesi vBulletin ekibine başvurun. Bunu çözmek için isterseniz tercih hangi olasılık lütfen bize bildirin ve biz size daha fazla bu yönde rehberlik edecek. Şu anda isteğinize göre konu çözülmüş sayılır.

Kıdemli Üye

Ben bir yanıt henüz bu konuda yakın vermedi bekliyorum ben de onlara bilgi verdi.

Saygılar

Ben bir yanıt henüz bu konuda yakın vermedi bekliyorum ben de onlara bilgi verdi.

Saygılar
    Bu yüzden de henüz çözülmüş değil burada ayarlayabilirsiniz. Biz gerçekten bunu çalışma yapmak istiyorum

Kıdemli Üye

Neden tekrar arşiv kullanarak? Bu gereksiz yinelenen içerik büyük bir miktar.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    Neden tekrar arşiv kullanarak? Bu gereksiz yinelenen içerik büyük bir miktar.
    Arşiv vbseo vBSEO ekibi tarafından kullanarak benim için onu devre dışı bırakmanın hiçbir yararı yoktur, ben vBSEO veya Zoints kullanarak değilim EĞER dissabled tavsiye edilir.
    PS. Google nedeni olmadığını böylece ayırır ve onlar cezalandırmak kalmaz normal forum konuları ve arşiv forum konuları 2 daha iyi bir seçim. Burada bir Google Kılavuzu yakın ilgi, Youtube İçerik Kılavuzu çoğaltma:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Last edited by mario06; 29-01-11 at 09:31.

Kıdemli Üye

Bu yüzden de henüz çözülmüş değil burada ayarlayabilirsiniz. Biz gerçekten bunu çalışma yapmak istiyorum

VBulletin Destek Ekibi cevaplar, ben bunları listenin tamamını URL'ler Google e-posta gönderdi (gönderdiğiniz gibi) ve kırık link örnekleri var.

xxxxxxxxxxx
    Ocak 25 '11 11:14 am
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Gördüğünüz gibi ben onlar hakkında neler konuştuğunu emin değilim Yani, bu url'ler, herhangi bir "kriz" var.

Bir hata varsa, hata raporu bana veriniz. Ama hiçbir şey var çöküyor.

Tüm iyi,
    xxxxxxxxxxx
    Destek Ekibi, vBulletin

VBulletin, mevcut olan en güçlü bir forum yazılımı satın alın.
    mailto: support@vbulletin.com

xxxxxxxxxxxx
    Ocak 26 '11 01:12 am

Konuştuğunuz kişi, orada bir hata idi ve o konuda bizimle birlikte çalışan olduğunu söyledi. Arşiv url'ler ile ilgili bir sorun görmüyorum, forum çökmesini değiliz. Arşiv kodu yaşlarda değişmedi beri ben, bu hata raporu duymak istiyorum.

Tüm iyi,
    xxxxxxxxxxxxx
    Destek Ekibi, vBulletin

VBulletin, mevcut olan en güçlü bir forum yazılımı satın alın.
    mailto: support@vbulletin.com
    Yani burada Michael gitmek, arşiv sonraki ne şimdi, hiçbir sorun olduğu sayısız cevaplar belirtilen?

Saygılar
    Last edited by mario06; 29-01-11 at 09:27.

Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •