Biz çok kullanıcı var. Biz gerçek Konuya dahil ne var biliyoruz. VBulletin sürümü verdiğiniz için teşekkür ederiz
Bu konuda. Sürümü desteklenen ve yine de gitmeye karar verdim, çünkü entegrasyon mümkün değildir olabilir bilgi verildi. Arşiv Hata Powered tarafında. Ayrıca bu konuda PM bilgi verildi.
Bu yüzden en başından itibaren, desteklenmiyor eski vBulletin sürümüne arşiv alt-forumlar çalışmıyor haberdar oldu. Ayrıca bu Powered hata çünkü bunu çözmek için vBulletin ekibine başvurun gerektiğini söyledi.
Ayrıca çok konu gördüğünüz gibi size işaret ediyor gelecekteki destek reddetti. Ama tabii bir şey için kimseyi suçlamak hakkını
Arşiv şimdi ne yapmak? Artık birçok seçeneğiniz var:
1. Çözmesi vBulletin takım başvurun. VBulletin 3.6 (eski hikayeler) biliyorum gibi bir hata var ve arşiv alt-forum sayfası için herhangi bir ek parametre URL eklediğinizde, o zaman çöker. Eski vBulletin BB yüklü olmasa bile bu şekilde davranır çünkü BB kapsamı - kısa deyişle: vBulletin hatadır. Bu sürümü desteklenmiyor çünkü bizim kapsamı dışında da. Yani hala kendi kod sorumlu olduğunu ve bunu düzeltmek vBuletin sorabilirsiniz. Onlar da desteklenmeyen vB3.6 düşünürsek Onlar reddedebilir.
2. Robots.txt tüm arşiv engellemek iyi bir fikir değil bunu tavsiye edilmez.
3. Arşiv sayfaları çeviri devre dışı bırakabilirsiniz. Google indeksine daha az sayfa olacak, ancak daha fazla kırık bağlantılar olacak.
4. Arşiv alt-forum bağlantılar dahil edilmez, böylece iplik arşiv sayfa düzenini düzenleyebilirsiniz. Bu sayfa çevrilir ve tercüme biri için devre dışı dahil yapabilirsiniz. Alt-forum kırık bağlantılar, ana forum arşiv sayfasında yine olacak, ama bu binlerce arşiv iplik sayfalarda sadece birkaç bağlantılar değil, binlerce. Sadece orijinal dili olacak kadar bile ana forum arşiv sayfası için 301 yönlendirme yapılmış olabilir.
Hangi sürümü tercih ediyor ve biz seçilmiş bir daha size rehberlik edecektir lütfen bize bildirin.
Ben burada kaybetmiş değilim. Öncelikle güvenli olduğunu yazdı. O zaman güvenli değildir yazdı. Şimdi tekrar güvenli. Ne ilgileniyorum Web Yöneticisi Araçları hakkında yazdıklarını. Biz mod yazar anlattıklarını ilgilenmiyor - Bu, sizin ve onun arasında. Google forumumuzu bakın nasıl ilgileniyorsanız. Google forum bloke iletişim olarak görürseniz Google her yerde aynı içeriği (böylece her yazılan çoğaltılamaz içerik olarak kabul edilir) çünkü o mod, Google zarar verir. Webmaster Araçları Google normalde tüm sayfaları görmek ve bloke edilmemiş olduğunu görmek mümkün olacak kadar Google için güvenli olacak kadar bu durumda tavsiye artık mod kullanmak değil. Bu ne kadar ve biz bu alanda söylenecek fazla bir şey var. Bu senin seçimin nadas tavsiye ya da değil. Bunun için ilk önce kontrol edin ve sonra güvenli değilse, dinlemek istediğiniz kendi karar yaptı.
Kaba olarak bizim cevap olarak, özür dilerim. Ben sadece olmayan SEO bağlantılar için ayrı bir robot.txt dosyası yapmak için TODO listesine ekledi. Notunuz için teşekkür ederiz.
Lütfen son yanıt olarak sizin için yazdıklarını tekrar dikkatle ve bir kez okuyun. O bağlantıyı asla yazdı:
bozuldu. Kırık BU SAYFADA bağlantılar - BT ÇALIŞIR DURUMDA olduğunu yazdı. Önce açıklanan tekrar okuyunuz. Bu sayfayı çalışma olduğunu biliyorum. Bu sana neden yazdığımı:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Bu linki olduğunu yazdı bana ekran görüntüleri vermek ve bana çalışıp çalışmadığını kanıtlamak zorunda değilsiniz Sadece ben size ne yazıyorum dikkatle okuyun lütfen. Ve şimdi görüntü bakmak ve üst bağlantılar (arşiv alt-forum bağlantılar) dikkat edin - bu kırık (Arşiv ana forum bağlantısını hariç)
Büyük Şimdi konunun alanını anlamak ve seçenekleri nelerdir biliyor umuyoruz. Tercih ediyor ve biz bu yönde size rehberlik edecek hangisinin lütfen bize bildirin.
Tüm bu sayfaları tamamen farklı bir içeriğe sahip olan ve bir boot metin tamamen farklı olduğu zaman aynı olduğunu anlayamadı. Bu farklı sayfaları farklı alıcı için hedeflenen farklı içerik sunan ve cevap at all bizim için hiçbir anlamı var. Lütfen bu mesajı kaynağı ile temas, bana seni mesajın tamamını PM. Biz bunu açıklamak istiyorum. Gerçek içeriğini görmedim denetleyin, ancak sadece (Ben şu anda yaptığım gibi) mesaj engelleme Büyük olasılıkla kişi ins Böyle bir durumda geri bildirim de hiçbir değeri yoktur. Bir kez daha bunu doğrulamak PM detayları lütfen.