Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 3 123 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 30

Konu: Google E-posta Uyarı: Googlebot sitenizdeki URL'lerin son derece yüksek bir sayı bulundu.

Kıdemli Üye

Exclamation Google E-posta Uyarı: Googlebot sitenizdeki URL'lerin son derece yüksek bir sayı bulundu.

Google E-posta Uyarı: Googlebot sitenizdeki URL'lerin son derece yüksek bir sayı bulundu.

Google'ın Web Yöneticisi Araçları (uyarı) bu e-posta aldım

VBSEO Yüklendi unutmayın.

Google benim page rank düşürür ya da tamamen bana yasaklayan önce bu sorun için bir düzeltme istiyorum, benim adsense gelir zaten yarım ve tam anlamıyla Google Arama motorları sitem saldırıya azalmıştır.

BB ile bu tür bir sorun, burada anlatılan ikinci durum: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Bu benim Google Adsense hesabı için bir emin yasağı olması olurdu gibi bu benim Yerel Gizlilik Yasaları ile Google'ın TOS karşı gider çünkü size bilmeniz gereken olarak talep edildiği gibi ben PM bütün BB adminlerinin e-posta gönderdi var, ben kamuya e-posta gönderemezsiniz değil. Yüzden değil sorma.

Ben daha fazla gecikmeden bu sorun için acil bir çözüm arıyorsanız, yukarıdaki bağlantıyı bu konuda konuşurken oldum 3 gündür.

Saygılar

Üye

i tüm 52 dilde sağlayan bu nedenle düşünüyorum
    i vbe tıklayın dillerin ve diğer diller için etkin bağlantıları getirmek ince ajax gibi dilleri requst yaparsanız bu konuda yardımcı olabilir hissediyorum

Kıdemli Üye

i aynı uyarı olsun ve ben sadece 12 dilde etkin

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden yahoooh View Post
    i tüm 52 dilde sağlayan bu nedenle düşünüyorum
    i vbe tıklayın dillerin ve diğer diller için etkin bağlantıları getirmek ince ajax gibi dilleri requst yaparsanız bu konuda yardımcı olabilir hissediyorum
    Bu sebep değildir. Bizim ve diğer forumlarda çok tüm diller dahil ettik ve iyi. Yani mümkün olduğu gibi birçok dilde kullanabilirsiniz. Sorun başka bir yerde ve şu anda biz bunun 2 farklı nedenlerle biliyoruz.

GÜNCELLEME:
    Şimdi daha fazla neden biliyor Bu yüzden lütfen kendi iş parçacığı açın ve Google bize mail vermek
    Last edited by vBET; 16-01-11 at 21:43.

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    i aynı uyarı olsun ve ben sadece 12 dilde etkin
    Hi-e-posta ile isue ilgili yeni bir iş parçacığı oluşturamadı. Farklı lniks ve bu konuda biz kow 2 sebebi var. Yardımcı olmak için sizin durumunuzda bilmeniz gerekir. Yani bu konuda açık yeni bir konu lütfen size yardımcı olacaktır

mario06 - Ben bağlantıları kontrol sırasında sadece yaşıyorum. Ben kısa sürede size cevap verecektir

Personelimiz bu konuda yeni bir konu şeklinde yeni geldiğinde yı işaretlediysen konu üzerinde çalışmaya başlamak için kullanılabilir - Daha önce de açıklandığı gibi bu dikkat ediniz. Aksi halde biz onu yönetmek mümkün değildir ve o, onun konu hakkında kendi yeni konu açmak için ihtiyaç duyduğu müşteri bilgilendirmek. Sadece yaptım ve şimdi size yardım etmek için mümkün olduğu gibi
    Last edited by vBET; 16-01-11 at 20:19.

Selam

Nedenlerle (diğerleri olacak hala soruşturma sırasında) bir sorunu, bu sayfalara üye sayfaları gibi dizin izin oldu. Bu ilgili değildir ve çoğu üye sayfaları aynı% 99 - Sadece üye kullanıcı adınızı göre değişir. Bu yüzden ek olarak tercüme edildiğinde hemen hemen aynıdır 52 kez daha fazla sayfa (Çeviri sonra aynı sayfa içeriği aynı tercüme içeriği verecektir). Biz resmen robot.txt alakasız sayfalarda engellemek için tavsiye - Bunu nasıl bulacaksınız: # post1178 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Bu sayfaları formu Google indeksine kaybolur ve Google sadece ilgili içeriği ile ilgili sayfaları ve dizin beri bu SEO için iyi olacağını unutmayınız.

Google bu e-postayı oluşturulan bu yana görüyorum misafirler için üye sayfaları bloke, çünkü değişiklikler yaptı bakın aynı zamanda. Bu da konunun bu kısmını çözer. Konuk istiyorsanız Hala üye sayfalarına bakın, ancak Google değil indeksi, sadece bunun için robots.txt dosyasını kullanın

Ben arşiv ve konuları için bağlantılar da olduğunu görmek - Şimdi bu doğru analiz etmek için gidiyorum

Yeniden merhaba

Ben biliyorum ne başka bir neden olabilir - tüm dil = olmadan hiçbir bağlantı yoktur bayrakları bağlantılar arıyorum ... Söyle ne varsayılan forum dilidir bu dil link = dil olmadan olmalıdır çünkü artık Google için tekrarladım her sayfası. Bir zamanlar normal URL ve ikinci kez language = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Ayrıca söylemek lütfen vbenterprisetranslator_flag adlı şablon değişti? BB hata veya müşteri değişimi tarafından oluşturulan bilmek gerekir.

Sanırım sebebi de olabilir (şimdi ama biz zaten ileride onu kontrol etmek için izin verecek YAPILACAKLAR görev olamaz) sadece önbellek temizlenir ve Google bağlantısı ile sorun vardı, bu durumda sayfalarında (içerik oluşturmak kelimenin tam anlamıyla içerik çeviri elde edilen) değil, çünkü tüm çeviriler için aynıdır. Ama ne varsa bu tür şeylerin geçici ve hiçbir Google tarafından engellenirse, bu kendisi kaybolur bunlar sizin ve Google sunucusu ve BB, bu konuda hiçbir şey yapamaz arasındaki sorunları. Ben bunun neden olduğunu söylemiyorlar. Ben olabileceğini düşünüyorum. Ben şimdi Google tarafından verilen bağlantılar arıyorum ben hiç açıklanan sorun bakın. Bu yüzden olabilir.

Yine de varsayılan dil ve şablonla ilgili sorulara cevap lütfen.

Merhaba tekrar daha

Bu sefer göster bağlantıları kontrol ve burada 2 şeyleri görmek
    1. Hiç kimse suçlu ben tüm bu konuları çok kısa sadece bir cümle oldu bu bağlantılar (2 numaralı görmek değil) birkaç gördüm. Peki tüm bu varsayılan olarak çok benzer olan -% 99 içerik düzeni oldu. BB ile ilgisi vardır, sadece kendi konuları içeriği. BB gerçekten bu daha benzer sayfalar böylece bu sadece çevirir, ancak BB devre dışı bırakırsanız, sadece thread yazılan tek bir cümle varsa tercüme sayfaları hala birbirine benzer olacaktır. Bu yüzden, burada yapılacak bir şey var.
    2. Belki konuk tarafından görmek için mesaj sayısını sınırlayarak forum kendinizi öldürüyor. Şimdi bana tüm sayfalar için kayıt olmanız gerekmektedir iletişim ile aynı içeriğe sahip. Google sayfanıza konuk olarak bakıyor unutmayın - sınırlayıcı mod aptal ise Google onu kaydetmek için söylüyorum, her yerde aynı içeriği göreceksiniz, çünkü bu yüzden, forum öldürecek Lütfen mod sınırlayıcı kadar akıllı olduğunu emin olun ya da devre dışı bırakmak.
    Last edited by vBET; 16-01-11 at 21:46.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Merhaba tekrar daha

Bu sefer göster bağlantıları kontrol ve burada 2 şeyleri görmek
    1. Hiç kimse suçlu ben tüm bu konuları çok kısa sadece bir cümle oldu bu bağlantılar (2 numaralı görmek değil) birkaç gördüm. Peki tüm bu varsayılan olarak çok benzer olan -% 99 içerik düzeni oldu. BB ile ilgisi vardır, sadece kendi konuları içeriği. BB gerçekten bu daha benzer sayfalar böylece bu sadece çevirir, ancak BB devre dışı bırakırsanız, sadece thread yazılan tek bir cümle varsa tercüme sayfaları hala birbirine benzer olacaktır. Bu yüzden, burada yapılacak bir şey var.
    2. Belki konuk tarafından görmek için mesaj sayısını sınırlayarak forum kendinizi öldürüyor. Şimdi bana tüm sayfalar için kayıt olmanız gerekmektedir iletişim ile aynı içeriğe sahip. Google sayfanıza konuk olarak bakıyor unutmayın - sınırlayıcı mod aptal ise Google onu kaydetmek için söylüyorum, her yerde aynı içeriği göreceksiniz, çünkü bu yüzden, forum öldürecek Lütfen mod sınırlayıcı kadar akıllı olduğunu emin olun ya da devre dışı bırakmak.
    1. Bu bir İtalyan Forumu, mesajların içeriği ortalama ve bu söylediklerimin ilgisi var.

2. Forum öldürme değilim, çünkü onlar üzerinden gitmek gibi botlar ile ilgisi vardır, hatta çocuklar dahası ben bu yana her zamankinden BB kullanmakta olduğunuz 3 ziyaret sonrası mod (en popüler yüklenmiş mods biri) lütfen kayıt olun ücretsiz sürümü çıktı (yaklaşık bir yıl??) ve o zamandan beri hiçbir şey değişti ya da eklenmiştir.

Sorun benim forumu 368.000 konuları ile orta forum, Google sitemde botlara gönderir etkin 368.000 konuları görmek olarak kabul ANCAK olduğunu www.google.52languages gördükleri 1.540,000 endeksli konuları siteme saldırı için google bot nerede olduklarını bulmaya çalışırken neden oldu. Benim önbellek olduğunu ayarlamak için beş gün, tüm diller olmak önbelleğe AMA şimdi (test) aldım set için 2 gün ile 4 dil olmak önbelleğe, bu noktada ben onaylayın sorun BB çünkü artık benim için 766.000 endeksli konuları Google botlar siteme saldıran durdurdu.

Örnek: site 5578 etkili konuları FAKAT Google 334.000 endeksli konuları görür, sorunun nerede olduğunu anlıyor musunuz?

Suç olmadan google neler olduğunu öğrenmek ve Google 52x dillerde sahte olduğunu tespit ÇÜNKÜ sorun için bir çözüm bulmak gerekir | tercüme bağlantılar fiziksel olarak mevcut değildir ve ben iddia edemez anlam yinelenen endeksli bağlantılar beri bu bu doğru, bizim sunucularımız önbelleğe, hile gibi.

Küçük forumlarında çok dikkat mümkün değil ama orta | büyük forum gözlemlenmeyen tarafından geçmek değildir.

URL ('adres mi? Dil dil parametre yatırım başlamalı= Tr') bu Googles botlar BB powered siteleri doğrulamak için tetikleyen budur. Şu anda Googles tarafından geçen farklı bir dil kullanıyor olduğunuz anlamına gelir BB (bilmiyorum) parametre ilgi var.

Bu bir tesadüf değil, bir çok diğer BB kullanıcıların aynı sorunu yaşıyorsunuz!!

PS. Google Yardım Merkezi Bildirimi: siteniz için bir URL nispeten yüksek sayıda keşfettiğiniz zaman, genel olarak, bu mesaj gösterilir.

Saygılar
    Last edited by mario06; 17-01-11 at 16:27.

Sayfa 1 , 3 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •