Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast
Sonuçlar 11 için 20 , 30

Konu: Google E-posta Uyarı: Googlebot sitenizdeki URL'lerin son derece yüksek bir sayı bulundu.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

1. Lütfen şimdi dil değişti kullanıcılar orijinal dili geri çevirmek mümkün değildir (I bulmak vermedi) forumda İtalyan bayrağı açmak. Ben tüm vakalarda sadece bir cümle olduğunu görmeden başardı konuları içerik yazdı. Bu içerik olarak ortalama uzunluğu düşünmeyin şahsen ne. Bir kez daha bu sayfaları çok kısa dişler arasındaki fark sadece bir cümle beri benzer yapar geri kalanı aynı düzen. Bu durumda yapılacak şey bu kadar emin nasıl bilmiyorum. Eğer bunu lütfen sadece paylaşmak ne bir şey biliyorsanız, bu yüzden daha hızlı yardımcı olmak için mümkün olacaktır. Bu e-posta gönderdi neden biliyor musunuz?

2. Ben düğüm ülkede çocuklar için okul programı ne olduğunu değil, ama ben onlara 3 ziyaret geçmesi botlar ile ilgisi sonra mod kayıt lütfen bilmek için çok faydalı olacağını umuyoruz.
    Lütfen bu konu üzerine eğilmesi. Ve gerekli cevap vermek kullanıyor ve bu benim için önemli değil çünkü ben bile sormadı mod bilmiyorum - oldu önemli güvenli boot. Sonra çok güvenli olduğunu,% 100 emin iseniz. Just in case, Google Web Yöneticisi Araçları forumumuzu nasıl gördüğünü görebilirsiniz herhangi bir şüphe vardı.

Google botlar hiçbir siteye saldıran olmadığını lütfen unutmayınız - Google siteleri zarar vermez. Bizim önerimiz bu performans için daha iyi, çünkü daha uzun süre izin dönemi için önbelleği kullanmak için. Emin tek nedeni sayfanızda çeviri sayısı olduğunu hissediyorum Ayrıca eğer bunların bazılarını devre dışı bırakmak ve yeniden tek tek zaman zaman etkinleştirmek için çekinmeyin. Yine de, lisans, 6 ay boyunca aktiftir ve artık bu e-posta aldım düşünün lütfen. 6 ay için Google bu linkleri gördüm olmadığını inanmak zordur aslında bunların çoğu zaten endeksli olması. Bu yüzden bu e-posta seni neden olduğundan emin değilim. Lütfen bu bağlantıları analiz sonrasında size verilen tüm bilgileri dikkate bile.

Etkili konuları ne anlama geldiğini bilmiyorum.

Ayrıca biz bu konu üzerinde çalışıyor unutmayın lütfen bizim analiz sonuçları var. Ve Google ne düşünüyor söylüyorum tutun lütfen - Google, bu doğru değildir kanaatine çünkü. BİZ Google kesinlikle hiçbir sorunu var ve tüm dillerde açık forumlar çok şey var. Ve bu içerik fiziksel olarak var olmadığı doğru değildir, ne söylenebilir söyleme lütfen, çünkü bir şey ... Içerik ziyaret herkes için var ve fiziksel olarak tercüme edilmiş haliyle orijinal ve önbellek veritabanı var. Bu dünyalar piyango değildir - bu içerik var olmasaydı olamaz çeviri. Ve burada hiçbir şey hile - Google TOS okuyun - Bu çeviri maksimum 15 gün için önbelleğe alınabilir iddia Google'ın. HER ŞEY Tamam durumunda otomatik sayfa çeviriler Google - bu çeviri kimin tarafından yapıldığı Google

Ayrıca herhangi bir istemci ona akış statik bir dosya ya da herhangi bir içerik olduğunu söyleyebilirim. Bu gün aslında neredeyse hiçbir şey artık statik. Veritabanından veri (dil, şablonlar, stiller) her şeyi tabanı statik HTML yapısını hiçbir görünüm belleme Powered. Ince istemci ile istemci sunucu mimarisi hakkında bilgi nedir hiçbir fikrim var, ama eğer bağlantı yanıtları içerik var olduğunu lütfen unutmayın. Google yok çünkü hile hissediyor söyleyen gerçekliği ile ilgisi vardır.

Ayrıca lütfen her an kullanım BB SEO bağlantılar ve / tr / dil yerine = - Bu yapılandırma için sadece ve BB vBSEO olmadan destekler.

Sen o zaman bir çözüm var, sorunun gerçek nedenini keşfetti düşünüyorsanız yazdım verdi not hakkında. Yine de bu, ne olduğunu bile kontrol etmeden, bazı genel bir cevap olduğunu düşünün lütfen. Ben sayılmaz:
    1 - buçuk yıl için bağlantılar benzer bir miktar var.
    2 - Google posta kendisi anlatır:
    "Googlebot gereksiz yere çok sayıda taramasını olabilir farklı URL'ler nokta aynı veya benzer içerikVeya sitenizin Googlebot tarafından taranmak üzere verilmemiştir sürünen parçalar. "

Böylece bir kez daha bizim tavsiyeleri dikkate ve sonucu analiz edin. Sadece açık çeviriler sayısı konudur düşünüyorsanız, o zaman çözüm biliyorum.

Eğer hala yardıma ihtiyacım var / Bu konuda tavsiye musunuz?

Kıdemli Üye

Ben bir yıl önce şimdi ne yana iyi oldu zaten önemli düşünmüyordu forumları anadil beri kapalı olan tek şey (Ben döndü) İtalyanca dil oldu?

Burada etkili endeksli Mesajları derken ne anlama geldiğini bir örnek (sitesi).

Önce BB (istatistik endeksli etkili bir forum):

Sonra BB (istatistik endeksli etkili bir forum):

Ne söylemeye çalışıyorum 52x dil tercüme mesajları artık Google tarafından yinelenen ileti olarak kabul edilmektedir ki. E-posta kendi kendini açıklayıcı

Aynı zamanda web sitenizin yoğun sürünerek yeme ve bant genişliği, ram ve işlemci koparıp ve forum tezgahları neden 300 Google botlar var benim kendi sözleriyle bir bot krizi derken demek. Ve onlar daha profesyonel bir şekilde aşağıda mektup yazdı ama anlam aynıdır.

Resmi Google E-posta:
    Sitenizi tararken Googlebot'un sorunlar karşılaştı http://mysite.com/.
    Googlebot sitenizde çok büyük sayıda bağlantılar karşılaştı. Bu sitenizin URL'sini yapısı ile ilgili bir sorun olduğunu gösterebilir. Googlebot gereksiz yere çok sayıda farklı URL'leri taramasını olabilir aynı veya benzer içerik veya sitenizin Googlebot tarafından taranmak üzere verilmemiştir sürünerek parçaları üzerine gelin. Googlebot bir sonucu olarak gerekli olandan çok daha fazla bant genişliği tüketebilir, ya da sitenizde tamamen indeksi tüm içeriği mümkün olabilir.

Google destek ekibi bana yazdıklarını okudun mu? - Siteniz için bir URL nispeten yüksek sayıda keşfetmek> Genel olarak, bu mesaj gösterilir.

İngilizce anlamak bana vermek gibi basit adımda bir düzeltme yoktur, çünkü her şeyi ve hiçbir şey yazdı;
    1. Bunu yapın
    2. Bunu yapın
    3. Ve bu
    vs.

Saygılar
    Last edited by mario06; 17-01-11 at 22:44.

Kıdemli Üye

Hala bir çare bekliyor.

Saygılar

Quote Nickli Üyeden mario06 View Post
    Ben bir yıl önce şimdi ne yana iyi oldu zaten önemli düşünmüyordu forumları anadil beri kapalı olan tek şey (Ben döndü) İtalyanca dil oldu?
    Sadece tavsiye ekibimiz bu bayrak olmadan kullanıcıların bazı bayrak tıkladığınızda orijinal dili geri çevirmek mümkün değildir. Bu yüzden varsayılan dil için bayrak tutmak için akıllıca olur

Burada etkili endeksli Mesajları derken ne anlama geldiğini bir örnek (sitesi).

Önce BB (istatistik endeksli etkili bir forum):

Sonra BB (istatistik endeksli etkili bir forum):

Ne söylemeye çalışıyorum 52x dil tercüme mesajları artık Google tarafından yinelenen ileti olarak kabul edilmektedir ki. E-posta kendi kendini açıklayıcı
    Bu NOT doğru. Forum ile ilgili sorunlar var. Arşiv kırık var ve e-posta Google sana en bağlantılar arşiv üzeresiniz. Sana tamamen destek göz ardı sürümü ile ilgili soruları yanıtlamak ve ne düşündüğünü ve doğru olmayan bir şeyi söylemeye devam etmedin. Eğer çözmek isterseniz sorun desteğimizi ipuçları nadas lütfen. Arşiv kırık var çünkü vB sürümü hakkında sorular sorduk. Ya da bazı desteklenmeyen 3.8 sürümü desteklenmiyor? Arşiv Uludağ hata nedeniyle 3.6 kırık olduğunu biliyoruz. Bu linkler çalışmıyor binlerce verir ve yanlış bağlantılar hakkında Google e-posta aldım. Yerine bizim destek dinleyip söyleyip duruyorsun işbirliği saçma bir fikir ve önemli kırmızı koymak için olduğunu düşünüyorum.
    Amacı nedir burada? Sorunu çözmek için destek istiyorsanız veya sadece başkalarını korkutmak için çalışıyorsunuz? Bu sorunu çözmek istiyorsanız, çünkü lütfen destek ile işbirliği.

Ayrıca verdi görüntü hakkında bu itham olduğunu. Google, forum tarafından gösterilen mesaj sayısı umurumda değil. Ve bu da umurumda değil. Çünkü Google indeksleri bloke edilmemiş tüm sayfaları! Foruma üye sayfaları, grupları, bataklıkları belki de, albüm ve benzeri ... vb ... Ayrıca forum (çarşı gibi) ek sayfalar oluşturur, diğer eklentileri çok şey var.
    Bu yüzden lütfen anlayın: yanılıyorsunuz. Google çoğaltılması olarak tercüme içerik düşünmüyoruz. Kendi forum sorunu var ve biz olası nedeni alanları keşfetti. Bu yüzden lütfen talimatları / sorular nadas. Tekrar tekrar gerek yoktur zaten bunu okuyun - Aksi takdirde bu desteği ile sadece yanlış ne düşündüklerini tekrarlamak ilgili değil gibi görünüyor bu yana çözüldü işaretlenmiş olabilir. Bu doğru değildir. Lütfen çözülecek istiyorsanız sorun çözme odaklı. Sorusuna cevap ve arşiv dikkat edin lütfen.

Resmi Google E-posta:
    Sitenizi tararken Googlebot'un sorunlar karşılaştı http://mysite.com/.
    Googlebot sitenizde çok büyük sayıda bağlantılar karşılaştı. Bu sitenizin URL'sini yapısı ile ilgili bir sorun olduğunu gösterebilir. Googlebot gereksiz yere çok sayıda farklı URL'leri taramasını olabilir aynı veya benzer içerik veya sitenizin Googlebot tarafından taranmak üzere verilmemiştir sürünerek parçaları üzerine gelin. Googlebot bir sonucu olarak gerekli olandan çok daha fazla bant genişliği tüketebilir, ya da sitenizde tamamen indeksi tüm içeriği mümkün olabilir.
    Kesinlikle! EĞER YANLIŞ YAPISI VAR! EĞER YANLIŞ İÇERİĞİ VAR! ve biz (en başında size yazdı# post6846 http://www.vbenterprisetranslator.co....html) - Bağlantılar çalışmıyor binlerce arşiv çöktü! Yani kullanıcılar korkutmak için çalışmak yerine istedi desteğini kullanarak başlayın lütfen. Size destek istemek ve bunu görmezden ne zaman bizden ne bekliyor?

İngilizce anlamak bana vermek gibi basit adımda bir düzeltme yoktur, çünkü her şeyi ve hiçbir şey yazdı;
    1. Bunu yapın
    2. Bunu yapın
    3. Ve bu
    vs.

Saygılar
    Burada bunu nasıl üye sayfaları engellemek gerektiğini kesin bilgi var:
    # post6845 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Burada, arşiv çöktü olduğunu bilgi var, sizin vBulletin sürümünü ve hangi sürümü desteklenmiyor değilse yapmak ile ilgili soru:
    # post6846 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Bu çok kesin talimat - Kullandığınız vBulletin hangi sürümünü söyle lütfen.

Ve burada bu içerik değil BB konudur çünkü jut (sadece 1 cümle) çok kısa mesajlara bir şey yapmak değil gerektiğini bilgiler var. Içerik (kullanıcılara mesaj içermekte alacak) daha uzun süre alacak, bu sayfaları içerik artık benzer olacak:
    # post6847 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Yani:
    1. Burada açıklandığı gibi robots.txt tarafından yakın zamanda (sadece kayıtlı kullanıcılar için) veya benzeri bir şekilde bloke üye sayfaları saklamak: # post1178 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    2. Web Yöneticisi Araçları Giriş mod "Ziyaretçi.Lütfen 3 Ziyaret", Google kaydetmek - Google bazı Konuya URL vererek forumu görmek nasıl kontrol edin. Birkaç kez (Google, her bir kontrol için aynı IP kullanacak yok söyleyemem) kontrol edin. Bu şekilde mod robotlar için tasarruf olduğunu gerçekten emin olacaktır.
    3. Arşiv kırık - Kullandığınız vBulletin hangi sürümünü söyler misiniz?
    4. Kısa konuları için sadece biraz daha uzun cevaplar orada vermek (tabii ki farklı) ya da bu insanlar bu konuları cevap olacağını umuyor sadece tutmak.

PS.
    Geç cevap için özür dilemek istiyorum ayırın. Heyet ve bana bu konuyu bırakıp Kamil söylendi. Yani bir kez daha özür
    Last edited by vBET; 20-01-11 at 19:47.

Üye

Merhaba,
    Michal doğru olduğunu söylemek için var, google dan aynı uyarı vardı ve URL'leri soruna neden ne bakarsanız çözmek için kolay. Benim örnekte, i çoğaltılamaz içeriği bir çok şey vardı çünkü BB içerlek: & dil = tr, bir Fransız URL. Webmaster araçları parametrelere giderseniz bu parametre hariç bu çözebilir. Ve aynı zamanda robotlar dosyasına bakın. Ben de robotlar arşiv dosyaları izin var, gerekmez. BB kullanıyorsanız, robots.txt ile yapılacak bir sürü iş var.
    Ve ben 20 den fazla dilde kullanmak için önermiyoruz, bunu gerek yok
    Last edited by pepito69; 20-01-11 at 22:53.

Kıdemli Üye

Çift Mesaj, Özür dilerim!
    Last edited by mario06; 21-01-11 at 08:38.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Sadece tavsiye ekibimiz bu bayrak olmadan kullanıcıların bazı bayrak tıkladığınızda orijinal dili geri çevirmek mümkün değildir. Bu yüzden varsayılan dil için bayrak tutmak için akıllıca olur

Bu NOT doğru. Forum ile ilgili sorunlar var. Arşiv kırık var ve e-posta Google sana en bağlantılar arşiv üzeresiniz. Sana tamamen destek göz ardı sürümü ile ilgili soruları yanıtlamak ve ne düşündüğünü ve doğru olmayan bir şeyi söylemeye devam etmedin. Eğer çözmek isterseniz sorun desteğimizi ipuçları nadas lütfen. Arşiv kırık var çünkü vB sürümü hakkında sorular sorduk. Ya da bazı desteklenmeyen 3.8 sürümü desteklenmiyor? Arşiv Uludağ hata nedeniyle 3.6 kırık olduğunu biliyoruz. Bu linkler çalışmıyor binlerce verir ve yanlış bağlantılar hakkında Google e-posta aldım. Yerine bizim destek dinleyip söyleyip duruyorsun işbirliği saçma bir fikir ve önemli kırmızı koymak için olduğunu düşünüyorum.
    Amacı nedir burada? Sorunu çözmek için destek istiyorsanız veya sadece başkalarını korkutmak için çalışıyorsunuz? Bu sorunu çözmek istiyorsanız, çünkü lütfen destek ile işbirliği.

Ayrıca verdi görüntü hakkında bu itham olduğunu. Google, forum tarafından gösterilen mesaj sayısı umurumda değil. Ve bu da umurumda değil. Çünkü Google indeksleri bloke edilmemiş tüm sayfaları! Foruma üye sayfaları, grupları, bataklıkları belki de, albüm ve benzeri ... vb ... Ayrıca forum (çarşı gibi) ek sayfalar oluşturur, diğer eklentileri çok şey var.
    Bu yüzden lütfen anlayın: yanılıyorsunuz. Google çoğaltılması olarak tercüme içerik düşünmüyoruz. Kendi forum sorunu var ve biz olası nedeni alanları keşfetti. Bu yüzden lütfen talimatları / sorular nadas. Tekrar tekrar gerek yoktur zaten bunu okuyun - Aksi takdirde bu desteği ile sadece yanlış ne düşündüklerini tekrarlamak ilgili değil gibi görünüyor bu yana çözüldü işaretlenmiş olabilir. Bu doğru değildir. Lütfen çözülecek istiyorsanız sorun çözme odaklı. Sorusuna cevap ve arşiv dikkat edin lütfen.

Kesinlikle! EĞER YANLIŞ YAPISI VAR! EĞER YANLIŞ İÇERİĞİ VAR! ve biz (en başında size yazdı# post6846 http://www.vbenterprisetranslator.co....html) - Bağlantılar çalışmıyor binlerce arşiv çöktü! Yani kullanıcılar korkutmak için çalışmak yerine istedi desteğini kullanarak başlayın lütfen. Size destek istemek ve bunu görmezden ne zaman bizden ne bekliyor?

Burada bunu nasıl üye sayfaları engellemek gerektiğini kesin bilgi var:
    # post6845 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Burada, arşiv çöktü olduğunu bilgi var, sizin vBulletin sürümünü ve hangi sürümü desteklenmiyor değilse yapmak ile ilgili soru:
    # post6846 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Bu çok kesin talimat - Kullandığınız vBulletin hangi sürümünü söyle lütfen.

Ve burada bu içerik değil BB konudur çünkü jut (sadece 1 cümle) çok kısa mesajlara bir şey yapmak değil gerektiğini bilgiler var. Içerik (kullanıcılara mesaj içermekte alacak) daha uzun süre alacak, bu sayfaları içerik artık benzer olacak:
    # post6847 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Yani:
    1. Burada açıklandığı gibi robots.txt tarafından yakın zamanda (sadece kayıtlı kullanıcılar için) veya benzeri bir şekilde bloke üye sayfaları saklamak: # post1178 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    2. Web Yöneticisi Araçları Giriş mod "Ziyaretçi.Lütfen 3 Ziyaret", Google kaydetmek - Google bazı Konuya URL vererek forumu görmek nasıl kontrol edin. Birkaç kez (Google, her bir kontrol için aynı IP kullanacak yok söyleyemem) kontrol edin. Bu şekilde mod robotlar için tasarruf olduğunu gerçekten emin olacaktır.
    3. Arşiv kırık - Kullandığınız vBulletin hangi sürümünü söyler misiniz?
    4. Kısa konuları için sadece biraz daha uzun cevaplar orada vermek (tabii ki farklı) ya da bu insanlar bu konuları cevap olacağını umuyor sadece tutmak.

PS.
    Geç cevap için özür dilemek istiyorum ayırın. Heyet ve bana bu konuyu bırakıp Kamil söylendi. Yani bir kez daha özür
    1. Benim robots.txt aynı olmuştur, ben bir şey değiştirmek vermedi ve iyi görünüyor:
    User-agent: *
    Disallow: / / admincp
    Disallow: / / clientscript
    Disallow: / / cpstyles
    Disallow: / / üyeler
    Disallow: / / customavatars
    Disallow: / / customprofilepics
    Disallow: / images /
    Disallow: / / modcp
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Hayır gelmez
    3. Benim arşiv gayet iyi çalışıyor, tüm bağlantıları test ve çalışma, kırık nerede gördün?
    4. Yeni üyeler kendilerini ve sadece mesajların% 90, orta ölçekli bir anlam kılavuzları, hakkında hiçbir şey yapamaz. "Merhaba, benim adım Tom" demek, sadece küçük bir ileti.

pepito69 söyledi Yukarıda dediğim gibi, parametre url içerir ilginç bir şey.
    Benim örnekte, i çoğaltılamaz içeriği bir çok şey vardı çünkü BB içerlek: & dil = tr, bir Fransız URL. Webmaster araçları parametrelere giderseniz bu parametre hariç bu çözebilir.
    ama sadece bir dil için tüm diller için alıyorum var bu nedenle bu ve ben tam olarak ne yapmanız gerekir?

PS. Ben vBSEO yüklü ANCAK zaten arşiv hariç vBSEO site haritası kullanmayın, ben bunu robots.txt dışlamak için varsayalım? Ben burada kimseye hiç görmediği ya da başka herhangi bir yerde kendi robots.txt hariç

Basit istediğiniz ayrıntılı talimatları,
    ÖRNEK:

1. Bunu yapın
    2. Bunu yapın
    3. Ve bu

pepito69,
    Gibi büyük bir robots.txt görmemiştim, tüm bu gerçekten gerekli mi?
    Realty Kötü Arama motorları olarak sadece 3 botlar var* ve bunu, hayır. htaccess dosyasını koymak daha kolay olmaz?
    PS. Sizin bayrakları görünmüyor

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    Last edited by mario06; 21-01-11 at 10:11.

Üye

Teşekkür Mario,

Evet, benim robotlar dosyası, belki büyük optimize değildir ama benim için çalışıyor ve bana zarar vermez.
    Ben, benim htaccess sayesinde bu bot yer alacak.

bir dil için tüm dil için alıyorum ama sadece bu var
    Yok arkadaşım, ben de sadece bir örnektir tüm dillerde var. Ama ben webmaster araçları parametreleri kullanılır beri, ben yine benim google tarama artmıştır. Hala OBE gibi benim için daha önemli BB ile diğer sorunlar, i kod dilini ve bazı aksan (O, N, vb) kullanımı kırık bir deyişle nasıl çözüleceğini bilmiyorum.
    Peki, robots.txt arşiv hariç, ve ben google dizin herhangi bir arşiv web sayfam yok.
    Vbseo site haritası kullanmak için pek çok kez düşündüm ama sitem çok iyi google satın sürünerek. Ben her zaman bu kural geçerlidir: bir şey çalışıyorsa, dokunmayın.

Üzgünüz i neler yapmanız gerektiğini size söyleyemem, ben sadece benim deneyimlerini paylaşmak.

Teşekkür ederiz. Benim bayrakları / index.php göstermek ama forumları sitesinde görülebilen yok, ben şimdi bunu çözmek.
    Last edited by pepito69; 21-01-11 at 18:32.

1. Benim robots.txt aynı olmuştur, ben bir şey değiştirmek vermedi ve iyi görünüyor:
    User-agent: *
    Disallow: / / admincp
    Disallow: / / clientscript
    Disallow: / / cpstyles
    Disallow: / / üyeler
    Disallow: / / customavatars
    Disallow: / / customprofilepics
    Disallow: / images /
    Disallow: / / modcp
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Hayır gelmez
    3. Benim arşiv gayet iyi çalışıyor, tüm bağlantıları test ve çalışma, kırık nerede gördün?
    4. Yeni üyeler kendilerini ve sadece mesajların% 90, orta ölçekli bir anlam kılavuzları, hakkında hiçbir şey yapamaz. "Merhaba, benim adım Tom" demek, sadece küçük bir ileti.

pepito69 söyledi Yukarıda dediğim gibi, parametre url içerir ilginç bir şey.
    ama sadece bir dil için tüm diller için alıyorum var bu nedenle bu ve ben tam olarak ne yapmanız gerekir?

PS. Ben vBSEO yüklü ANCAK zaten arşiv hariç vBSEO site haritası kullanmayın, ben bunu robots.txt dışlamak için varsayalım? Ben burada kimseye hiç görmediği ya da başka herhangi bir yerde kendi robots.txt hariç

Basit istediğiniz ayrıntılı talimatları,
    ÖRNEK:

1. Bunu yapın
    2. Bunu yapın
    3. Ve bu

pepito69,
    Gibi büyük bir robots.txt görmemiştim, tüm bu gerçekten gerekli mi?
    Realty Kötü Arama motorları olarak sadece 3 botlar var* ve bunu, hayır. htaccess dosyasını koymak daha kolay olmaz?
    PS. Sizin bayrakları görünmüyor

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    1. Bu aynı değildi - aksi takdirde Google, Google robots.php tarafından bloke sayfaları ziyaret etti ve uyarı e-posta Bu linki var çünkü üye sayfasına link göstermek olmaz:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Şimdi OK. Bir süre önce değildi ve Google vardı. Bu bölümde artık sakin olabilir
    2. Robotlar ve robotlar gösterir için güvenli değil ise iletişim engelleme Bu mod kaldırarak ciddi düşünmelisiniz. Aksi takdirde Google o gördüğünüz sayfaları indeksleme başlayacak iletişim engelleme diye sayfaları. Ayrıca bu durumda sorunun ana nedeni tüm sayfaları Google aynı görünüyor sadece engelleme iletişim.
    Evet - Google forumu görmek nasıl webmaster araçları kontrol ve Google o kayıt gerektiğini iletişim gördüm anlamak gibi?
    3. Ben arşiv alt forumları bağlantılar başında hiç çalışmıyor yazdı. Sadece ana forum ve konuları. Bu arşiv sayfalarında binlerce yanlış bağlantılar yapar. Örneğin:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Bu arşiv sırt link ve çalışıyor ancak bu içeriği sayfanın üst iplik alt forumları bağlantıları vardır. Örnek:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Ve tüm bu bağlantılar çalışmıyor sadece ana forum. Tüm arşiv alt forum bağlantılar çalışmıyor. Bu binlerce arşiv konuları sayfaları binlerce çalışan bağlantılar yapar.
    SİZ HALA ABD HANGİ vBulletin Version Kullandığınız ATAĞI YOKTU ...
    Şu anda ben vBulletin 3.6 destekli olmadığını bahis - biz size destek durmayacak endişe etmeyiniz. 3.6 vBulletin hata bilinir çünkü, size daha iyi yardımcı olmak için bilmek gerekir. Diğer versiyonu ise BB hata olduğunu mümkündür. Size yardım etmek için sebep ne olduğunu keşfetmek için kritik öneme sahiptir.
    4. Ben mesajların yaklaşık% 90 yazılı değilim. Google posta listelenen ileti hakkında yazıyordu. Diğerleri, bu tartışmanın kapsamı dışındadır. (En az mod kayıt bana önce görüyorsunuz başardı) yazdığı gibi Google bir cümle ile sadece konuları sıraladı. Şimdi anlıyor musunuz? Tüm forumumuzu sorun değildir. Zaten yazdığı gibi: - Ben, bu dert olmaz insanlar var cevaplar yazacak ve bu artık benzer olamaz - sadece tamamen farklı görünüyor mesajların% 90 gibi.

Pepito69 size farklı bir yapılandırma olduğunu lütfen unutmayınız. Durumda dil parametre göz ardı SEO bağlantılar kullanarak ve bu URL'ler farklı olduğunu tanımak için tek yoldur bu yana, tavsiye edilmez. Google, Google için bu özelliği göz ardı söyle Eğer tüm URL'ler cadı, aynı içeriği sadece dil parametre değeri olarak kabul edilecektir değişir, bu dizine sayfaları rastgele Google indeksi, ya da Google dilleri değişecek kaos yaratacak sadece endeksi ana dili sayfaları. Ben de öyle düşünüyorum, kontrol ve durum için tavsiye edilmez yeni. Lütfen bunu yapmayın sürece SEO bağlantılar kullanmayın.

Şu anda basit talimatları:
    1. - "3 kez mod" Google güvenli değil ise devre dışı bırakmak ve bu konuda mod yazarına başvurun.
    2. Kullandığınız VBuLLetin VE HANGİ VERSİYON ABD SÖYLEYİN.

Bu, bu konuda soran 3. kez ... Nasıl işbirliği yoksa, bize yardımcı olmak için bekliyoruz. BİZ çözümler üretecek sihirli değnek yoktur. Biz sunucuda ne olup bittiğini bilmek gerekir.

. Büyük htaccess Hakkında - Ben tam olarak ne hakkında yazılı bilmiyorum, ama sizin için gerekli ne denli büyük olduğunu bahis - ve böylece üye sayfaları için vBSEO bağlantılar engellemek için kurallar olduğunu varsayıyorum. VBSEO kullanarak ve SEO linkleri kullanarak değil küçük robots.txt iyidir.
    Last edited by vBET; 21-01-11 at 21:00.

Kıdemli Üye

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Çünkü arşiv sorunu (uyumlu hale getirmek) için ek bir ücret ödenir beri arşiv eğer öyleyse 3.6.12 sürümü kullanıyorum, bu bilmeli neden & bu o zaman bu yana (suç) HATA bunu yaptım. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

- "3 kez mod" Google güvenli değil ise devre dışı bırakmak ve bu konuda mod yazarına başvurun.
    Yazar google zarar vermez dedi.

1. Bu aynı değildi - aksi takdirde Google, Google robots.php tarafından bloke sayfaları ziyaret etti ve uyarı e-posta Bu linki var çünkü üye sayfasına link göstermek olmaz:
    1. I eklediğiniz tek şey / members / .. memberslist.php dahil olmak üzere her şeyin, orada zaten benim hatam oldu, bu yüzden bu argüman yakın.

2. Robotlar ve robotlar gösterir için güvenli değil ise iletişim engelleme Bu mod kaldırarak ciddi düşünmelisiniz. Aksi takdirde Google o gördüğünüz sayfaları indeksleme başlayacak iletişim engelleme diye sayfaları. Ayrıca bu durumda sorunun ana nedeni tüm sayfaları Google aynı görünüyor sadece engelleme iletişim.
    2. Kesinlikle hayır kaba olması gerekir, ben robots.txt nasıl kullanılacağını anlamak, ancak optimizasyon kılavuzları (Görüş) yalın vBSEO kurulumları karşı daha fazla, sadece aklınızdan çıkarmayın vBulletin kullanıcıların en az% 80 değil ' vBSEO Optimizasyonu "ve daha kullanıcı dostu hale getirebilmek için için" Sigara vBSEO Optimizasyonu ", t kullanmak vBSEO böylece ipuçları, tweaks ve optimizasyonu, örneğin bahsederken 2 ayrı konuları tutmalı.

3. Kırık gibi posted tüm arşiv bağlantılar benim için iyi çalışıyor gibi görünüyor, hasarlı arşiv bağlantısını örneğin bir enstantane:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. htaccess Yorum sizin için ancak üye için değildi pepito69

Michael dinleyin, size yazılı olarak her bir harfi iddia etmek istemiyorum, ben sadece kolay bir 1 istiyorum. 2. 3. düzeltmek ve başka bir şey.

Saygılarımızla

[MESAİ]
    Aşağıdaki url yapısı google temsilcisi bana anlattıklarını, 4 kez dizine ediliyor ama onlar için realty 1 olduğu kabul edilir ve bu şekilde endeksli olmalıdır ve e-posta aldım nedeni budur. Altına yazılan sadece bir örnektir;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 Orijinal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = pl Çeviri
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & dil = tr Çeviri
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = es Çeviri
    [MESAİ]
    Last edited by mario06; 22-01-11 at 09:05.

Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •