Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 11

Konu: cachecleaner

Junior Member

Angry cachecleaner

fi 3.8 VB3 için son BB

Ben burada Mesajları rağmen okudum ve hiçbir şey bu sabit yardım lütfen. Bunu düzeltmek için ne yapabilirim?

Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / xxadmin / misc.php (1932): eval () ' d code on line 61

Fatal error: require () [function.include]: / usr / local / lib / php: / home / z / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız ') / home / z / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d code on line 61

Fatal error: Call to undefined function can_administer () / home / xxxxxxx / public_html / zadmin / 18. satırda vbenterprisetranslator_cachecleaner.php
    Last edited by chick; 13-01-11 at 20:39. Nedeni: eklenen bilgi

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,
    Ben benim test forumu üretmek için ne yapması gerektiğini burada açıklamak Lütfen .. Şimdi yeniden olamaz çünkü.

Teşekkürler

Junior Member

Altında BB ARAÇLAR , AdminCP tıkladığınızda Önbellek Temizleyicisi Bu mesajı verir.

Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / xxadmin / misc.php (1932): eval () ' d code on line 61

Fatal error: require () [function.include]: / usr / local / lib / php: / home / xxxxxxx / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız Satır 61: ') / home / xxxxxxx / public_html / xxadmin / misc.php (1932) eval ()' d code

Bu yeniden nasıl bilmiyorum?

Dizin DÜZGÜN adlandırılır ve BB gibi görünüyor benim admin = TR xxadmin olduğunu anlayamaz NOT admincp

Tamam ben şimdi anlıyorum. Bunu test etmek ve sizin için çözümü ile geri döneceğiz, lütfen bana biraz zaman verin.
    Teşekkürler

admincp klasörünün adı değiştirildi ok bu nedenle bu dosyayı koymak gerekir:
    vbenterprisetranslator_cachecleaner.php ve vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
    Yeni admincp klasörünün içine herhangi bir (BB) dosyaları var çünkü.
    yani:
    1. açık upload / admincp klasör balo BB pack
    2. Bu iki dosyayı yeni admincp klasörünün içine kopyalayın.

Junior Member

Bu dosyaların nerede olduğunu, aksi takdirde diğer BB yönetici özellikleri işe yaramaz zaten (MY RENAMED XXADMIN klasör IN ********** ******!

Her şey çalışıyor ... hatta tüm cron özellikleri, çalışma ... vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php ince İŞLERİ ....

... xxadmin / çalışmıyor sadece vbenterprisetranslator_cachecleaner.php.

bu yüzden BB dosyasını admincp url değiştirmek gerekir. Bunu kontrol edin ve sizin için hızlı bir şekilde tilki burada yazacağım.

Ben hala üzerinde çalışıyorum. Ben bunu test etmek istiyoruz. Sabrınız için teşekkür ederiz.

merhaba,
    Senin için bir çözüm var.

1. gitmek admincp-> Plugin & Ürünler-> yönet->
    2. BB ürün bulun admin_maintenance eklentisi
    3. Bu eklentiyi bulabilirsiniz:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    4. ve DEĞİŞTİR:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    5. eklentisi kaydetmek
    6. test edin.

Çözüldü sonraki Relase dahil edilecektir.
    Bu bilgi için teşekkürler

Junior Member

Smile

Harika çalıştı sayesinde bu kadar çok evet sorunu giderilmiştir

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •