Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 13

Konu: Bana yardım edin

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Junior Member

Thumbs up Bana yardım edin

1) '0 'Ben bu ayarı alabilirsiniz Set "Metin Kaydırma önce Karakter Sayısı" için mi?

2) Nasıl HTML Karakter Seti görürseniz forum ISO-8859-1 bu sayı UTF-8 charactersets olduğunu biliyorum.

3) küçük harflerle Set characterset değeri için bu ayarı nasıl bulabilirsiniz?

Yasak

Merhaba

1)
    Açıklandığı gibi -upload -> ReadMe.html dosya:
    Tümünü Ayarlar - characterset yanında tüm yapılandırmaları Admin CP-> Ayarlar-> Seçenekler-> -
    Bu seçenek bulabilirsiniz. Konu Gösterim Seçenekleri (showthread) bölüm
    UyarıIkinci soruya göre forum UTF-8 biçiminde olması gerektiğini görünüyor, dolayısıyla bu adımın gerekli olduğunu hatırlıyorum, sadece NOT UTF-8 charsets.

2)
    ISO-8859-1 olarak ayarlanırsa, HTML içerik türünü ayarlamak için 'headinclude' şablon 'charset' özniteliği değeri, çünkü, o zaman forum, UTF-8 değildir ... forumun her sayfa için
    HatırlamakForumda herhangi bir mesaj yazılır hemen önce bu seçenek sadece BİR KEZ gerektiğini! Daha sonra değişiklik yaptığınızda, bir char karışıklık olabilir çünkü.
    Eğer gerçekten değişiklik yapma ihtiyacınız varsa, bunu okuyabilirsiniz -upload -> ReadMe.html dosya SSS bölüm

3)
    Bu bir ayar Sadece tekrar okuyun -> Set küçük harflerle characterset değeri <- Bunun anlamı, bir karakter takımı küçük harf değeri (BÜYÜK HARFLERLE) ayarlamak zorunda. Bu ayardır:
    Admin CP -> Diller & Deyimler -> Dil Yöneticisi
    Yazmak zorunda UTF-8 yerine UTF-8

Junior Member

1) öneri olarak, bizim forum formatı UTF-8 veya sadece geçerli ayarı adlı otelde hangi tarihlerde dönüştürmek değiştirmeniz gerekir?

2) çok önemli UTF-8 ayarı var mıdır?

3) i bu ayarı değiştirmek $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ ttl); için $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ ttl); benim portalı boş olur. Peki bunu çözmek için?

4) Bu vbtranslator kullanarak tercüme İrlanda dili sonra nasıl bizim birincil dil foruma geri dönebilirsiniz
    gibi abc.com / forum.php language = ga geri abc.com / forum.php

5) Neden bu eklenti kullanmak ve diğer dil dönüştürmek sonra, en çok mesaj gönderen, yeni bir konu, yeni yazılan ve diğerleri gösterir istatistik eklentisi dönüştürmek takip etmedi. Bunu yapmak için? Bir zamanlar bizim Subforum her bölümünde daha bizim açıklamasını da dönüştürmek için takip etmedi. Nasıl düzeltmek için?

6) bayrak tasarımı nasıl değiştirebilirim?

7) i dosya bulabilirsiniz. Htaccess benim forum bu talimatları takip edin?
    vBSEO entegrasyonu

Forum: cutimalaysia.my

8) neden benim cm vbulletin, bayrak değil mi??
    Last edited by vBET; 04-12-10 at 11:30. Nedeni: Kötü URL'ler

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

1) Geçerli ayarı kalabilirsiniz. Utf-8 forumda kullanmak değilse bu seçeneği ayarlayın:. Metin Kaydırma önce Karakterlerin sayısı 0

2) hiç önemli değildir, ama varsa NOT UTF-8 charactersets tüm önemli adımlar olun ReadMe.html dosyadan -upload Forder UTF-8 charactersets forum DEĞİL

3) Lütfen BB adımları ile entegrasyon olun ReadMe.html dosyadan -upload klasör. Tüm adımları. Senin forum ve URL çevrilmez. İki BB dosyalarını entegre etmek gerekir:
    _createurl.php
    _url.php

Tekrar olacak (boş sayfa) log dosyası sorunu bir isim bulmaya çalışın lütfen. Bu günlük dosyası, sunucu üzerinde. (Sen yapma konularında ana sağlayıcı sorabilirsiniz)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    bu SEO url. Sahip olmak istiyorsanız bir bağlantıları olmadan ?dil parametre - Lütfen entegre url için SEO.
    Lütfen:
    1. admincp-> BB-> ana gitmek
    2. ayarlamak Bağlantı Tipi için VBSEO_URI
    3. ayarlamak Çeviri bağlantılar türü URL göre SEO bağlantı konsensüs Oluşturmak için ('/TR/adresi')yani
    4. senin düzenleyin .debug dosyası (bunu bulabilirsiniz ama oyun kuralları BB BB rulse tüm ekleyin .debug dosya -upload klasör)

Ana dili nasıl geri? Sadece (bizim forum için bu ingilizce bayrak) ana dili bayrağı üzerine tıklayın

5) daha iyi açıklayabilir Lütfen. Lütfen bu konu ile konuya burada bir url yapıştırın. Herhangi bir özel Mod kullanıyor musunuz?

6) Bir bayrakları konumunu değiştirebilirsiniz. Bunu yapmak için lütfen:
    1. admincp-> BB-> Bayraklar
    2. ayarlamak Bayraklar Yeri sahip olmak istediğiniz gibi seçeneği. Eğer Özel - Koymalısınız ABD doları vbenterprisetranslatorflags elle şablonuna.

7) nerede? FTP (Total Commander gibi bazı yöneticisi tarafından) ve forum kök klasörüne gidin. Alt kısmında. Htaccess dosyanızın olmalıdır.
    BB .debug bulabilirsiniz dosyasını -upload klasör. BB kuralları önce BB kurallar koymak.

8) senin forumu ve bayrakları görebilirsiniz (lütfen bu konuda daha iyi açıklamak ve konu ile sayfaya burada bir url yapıştırın if you can)
    Last edited by kamilkurczak; 03-12-10 at 19:48.

Junior Member

Quote Nickli Üyeden Cuti Malaysia View Post
    1) '0 'Ben bu ayarı alabilirsiniz Set "Metin Kaydırma önce Karakter Sayısı" için mi?

2) Nasıl HTML Karakter Seti görürseniz forum ISO-8859-1 bu sayı UTF-8 charactersets olduğunu biliyorum.

3) küçük harflerle Set characterset değeri için bu ayarı nasıl bulabilirsiniz?
    öylesine i yeniden teyit etmek istiyorum, benim forum ayarı sağ şimdi UTF-8 charactersets? Bu doğru mu?

Quote Nickli Üyeden kamilkurczak View Post
    1) Geçerli ayarı kalabilirsiniz. Utf-8 forumda kullanmak değilse bu seçeneği ayarlayın:. Metin Kaydırma önce Karakterlerin sayısı 0

2) hiç önemli değildir, ama varsa NOT UTF-8 charactersets tüm önemli adımlar olun ReadMe.html dosyadan -upload Forder UTF-8 charactersets forum DEĞİL

3) Lütfen BB adımları ile entegrasyon olun ReadMe.html dosyadan -upload klasör. Tüm adımları. Senin forum ve URL çevrilmez. İki BB dosyalarını entegre etmek gerekir:
    _createurl.php
    _url.php

Tekrar olacak (boş sayfa) log dosyası sorunu bir isim bulmaya çalışın lütfen. Bu günlük dosyası, sunucu üzerinde. (Sen yapma konularında ana sağlayıcı sorabilirsiniz)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    bu SEO url. Sahip olmak istiyorsanız bir bağlantıları olmadan ?dil parametre - Lütfen entegre url için SEO.
    Lütfen:
    1. admincp-> BB-> ana gitmek
    2. ayarlamak Bağlantı Tipi için VBSEO_URI
    3. ayarlamak Çeviri bağlantılar türü URL göre SEO bağlantı konsensüs Oluşturmak için ('/TR/adresi')yani
    4. senin düzenleyin .debug dosyası (bunu bulabilirsiniz ama oyun kuralları BB BB rulse tüm ekleyin .debug dosya -upload klasör)

Ana dili nasıl geri? Sadece (bizim forum için bu ingilizce bayrak) ana dili bayrağı üzerine tıklayın

5) daha iyi açıklayabilir Lütfen. Lütfen bu konu ile konuya burada bir url yapıştırın. Herhangi bir özel Mod kullanıyor musunuz?

6) Bir bayrakları konumunu değiştirebilirsiniz. Bunu yapmak için lütfen:
    1. admincp-> BB-> Bayraklar
    2. ayarlamak Bayraklar Yeri sahip olmak istediğiniz gibi seçeneği. Eğer Özel - Koymalısınız ABD doları vbenterprisetranslatorflags elle şablonuna.

7) nerede? FTP (Total Commander gibi bazı yöneticisi tarafından) ve forum kök klasörüne gidin. Alt kısmında. Htaccess dosyanızın olmalıdır.
    BB .debug bulabilirsiniz dosyasını -upload klasör. BB kuralları önce BB kurallar koymak.

8) senin forumu ve bayrakları görebilirsiniz (lütfen bu konuda daha iyi açıklamak ve konu ile sayfaya burada bir url yapıştırın if you can)

1) ben bazı yapılandırma yaptıktan sonra, vbtranslator aktif yapmak için tüm ayar ve şu anda doğru dil ve bağlantı dönüştürebilirsiniz?

2) Bu vbulletin tranlsator aynı doğru tercüme google translate var mı??

3) benim forum kısmını kontrol ettikten sonra değiştirmek ait değil
    örneğin bu bağlantıyı, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

ama bu yazı corectly dönüştürebilirsiniz
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

bilgi için benim birincil dil malay. Bana bütün bu soruya atıfta yardım lütfen?
    Last edited by Cuti Malaysia; 04-12-10 at 13:59.

Quote Nickli Üyeden Cuti Malaysia View Post
    öylesine i yeniden teyit etmek istiyorum, benim forum ayarı sağ şimdi UTF-8 charactersets? Bu doğru mu?

1) ben bazı yapılandırma yaptıktan sonra, vbtranslator aktif yapmak için tüm ayar ve şu anda doğru dil ve bağlantı dönüştürebilirsiniz?

2) Bu vbulletin tranlsator aynı doğru tercüme google translate var mı??

3) benim forum kısmını kontrol ettikten sonra değiştirmek ait değil
    örneğin bu bağlantıyı, Eacnamaíoch Nuacht

ama bu yazı corectly dönüştürebilirsiniz
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

bilgi için benim birincil dil malay. Bana bütün bu soruya atıfta yardım lütfen?
    Bu forumu ayarı kontrol edebilirsiniz. Sadece Admincp-> Diller ve Deyimler> Dil Yöneticisi-> Düzenle Ayarlar-> HTML Karakter Seti
    UTF-8 - Tamam!

1) Ben forumda ve çeviri iyi çalışıyor. VBSEO eserler goot (şimdi iyi bir entegrasyon var) ile url çeviri

2) Evet, BB google çevirmen motor üzerinde çalışıyor

3) Ben senin forumu ve çeviri iyi çalışıyor. Sorun nerede? Daha iyi lütfen açıklayın

Junior Member

Quote Nickli Üyeden kamilkurczak View Post
    Bu forumu ayarı kontrol edebilirsiniz. Sadece Admincp-> Diller ve Deyimler> Dil Yöneticisi-> Düzenle Ayarlar-> HTML Karakter Seti
    UTF-8 - Tamam!

1) Ben forumda ve çeviri iyi çalışıyor. VBSEO eserler goot (şimdi iyi bir entegrasyon var) ile url çeviri

2) Evet, BB google çevirmen motor üzerinde çalışıyor

3) Ben senin forumu ve çeviri iyi çalışıyor. Sorun nerede? Daha iyi lütfen açıklayın

1) konu i ya UTF-8 ya da değil, HTML Karakter Seti, bu karakteri farklı yapamazsınız. ISO-8859-1 <<<Bu UTF-8 ya da değil. Teyit ediniz.

2) Yani, bizim portal sitesi bu BB düzgün çalışıyor mu??

Bu url Portalımızdaki vbulletin çevirmenin 3) Neden bayrak http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php göstermedi?
    Last edited by Cuti Malaysia; 06-12-10 at 20:42.

1) ISO-8859-1 bu değil utf-8 ve OK
    2) çeviri iyi çalışıyor, ama ben senin mod tarafından görüntülenen bir yazı (javascript) çevirmek için çalıştı işe yaramadı. Yani, bizim mod mod ile entegre olmalıdır.

(Bu mod için bize bir isim ve url vermek ücretsiz mod veya değil?) Entegrasyon bölümünde yeni bir konu ve bu mod açıklayın.

3) Ben bunu kontrol eder.

Junior Member

bazı tatil pm onay

Yasak

Uygulama ne yazılır, tam olarak şu anlama gelir

çeviri iyi çalışır - Açık

ANCAK mod tarafından görüntülenen bir mesaj çevirmek için çalıştığınızda, işe yaramazsa - Bu cümle sizin için hangi bölümünün belli değildir? olarak sonuç:

mod mod ile entegre olmalıdır - bu mod bizim makinasının (BB) etkiler ve entegrasyon ihtiyacı, BÖYLECE:

(bize bu mod için bir ad ve url ücretsiz mod veya değil?) entegrasyon bölümünde yeni bir konu ve bu mod açıklayın

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •