Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Şablon Düzenlemeler

Junior Member

Default Şablon Düzenlemeler

Merhaba,

PRO sürümü satın almadan önce ücretsiz bir sitem değerlendirmek için karar verdi:
    travelexpert.gr / travel.php

Yani, ben bazı sorular var:
    1 .- Şimdi "Seyahat Danışmanı" diyor benim düğme menüleri altında çizgi bayrakları ekleyebilir miyim?
    2 .- Ben, kendi slongan Google isteği saygı, ancak bayrakları üst olacak altbilgi ekleyebilirsiniz?
    3. - Ve son olarak ... 90 $ fiyat modülü marka ücretsiz sürümünü içerir?

Teşekkür ederim
    Maria

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,
    BB sayfa ücretsiz sürümü için bu talimat bulundu:
    vB Enterprise Çevirmen - vBulletin.org Forum

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    eğer bu düğme altında bir bayrak koymak BB menüsüne gidin ve bayrakları düzenlemek için bir yer istiyorsan Özel. Bundan sonra sadece ABD doları vbenterprisetranslatorflags Bu butonu ile şablon

3. 90 $ - 135 $ - BB kredi bağlantısını kaldırmak istiyorsanız, bu BB lisans maliyeti, ayrıca ek markalaşma ücretsiz bir lisans satın almak zorunda

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

2. soru için cevap kaybettiği

Yani - Evet, başka bir yerde gogle logosu yerleştirebilirsiniz. BB yapılandırma Google görüntüyü kaldırmak ve Admin CP tarafından uygun bir şablon eklemek için yapmak için.

Junior Member

Siz de teşekkür ederiz. Ben hafta sonu boyunca alacağım.

Maria

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •