Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Szablon edycji

Junior Member

Default Szablon edycji

Witam,

Przed zakupem wersji PRO postanowiłem ocenić wolny jeden na mojej stronie:
    travelexpert.gr / travel.php

Tak, mam kilka pytań:
    1 .- Czy mogę dodać flagi na linii pod moim menu przycisku, gdzie teraz mówi: "Twój Doradca Travel"?
    2 .- Szanuję wolę Google, aby ich slongan, ale można ją dodać w stopce a flagi będzie na szczycie?
    3 .- I wreszcie ... Cena 90 dolarów zawiera zupełnie darmowej wersji swojego modułu?

Dziękuję
    Maria

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,
    Znalazłem to instrukcja dla Ciebie na darmową wersję strony vBET:
    BB Enterprise Tłumacz - vBulletin.org Forum

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    więc jeśli chcesz umieścić flagę w ten przycisk - po prostu przejdź do vBET menu i edytować miejsce flagi Zwyczaj. Po prostu $ Vbenterprisetranslatorflags do szablonu za pomocą tego przycisku

3. 90 dolarów - jest to koszt licencji vBET, Jeśli chcesz usunąć vBET łącza kredytowej, musisz kupić także dodatkowe marki wolnej licencji - za 135 USD

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Widzę, że straciliśmy odpowiedź dla 2 pytanie

Więc - tak można umieścić Gogle logo w innym miejscu. Aby to zrobić należy usunąć Google obraz z vBET konfiguracji i dodać go w odpowiedni szablon przez Admin CP.

Junior Member

Dziękujemy zarówno z Was. Kupię go podczas weekendu.

Maria

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •