Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: Kullanıcılar seti dil onur

Kıdemli Üye

Default Kullanıcılar seti dil onur

Ben yeni bir kullanıcı olarak kayıtlı ve ben daha sonra daha ziyade İspanyolca (benim tarayıcı ingilizce öylesine i İngiltere'de ikamet ancak BB ayarlarında i "güven kullanıcı" seçmiş daha ingilizce foruma giriş ilanıma dil, ispanyolca seçilen ), i Kimliğim düzenleme ayrıntıları kontrol ve seçilen dil ispanyolca gösterir?

Lütfen tavsiye miyim?

Saygılarımızla,
    Simon

EDIT: o kısmı İspanyolca için sayfa tercüme etmedi, sadece onur böylece dil bayrağı (İspanyolca) seçilemez!
    Last edited by Simon Lloyd; 05-10-10 at 21:06.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,
    Güven kullanıcı Google Dil Algılama seçeneği. Google, tüm dil hakkında sorular değil, kullanıcı ayarları kullanılır. yazdığı mesaj, o ayarlamak onun dil, kullanıcı güveniyorum. Bu kullanıcının gönderdiği yazılı mesajların sadece.
    Forum dil her zaman seçtiğiniz böyle olacaktır. (Örneğin "İngilizce")

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

BB özel seçeneği ayarladığınızda, diğer belirli bir dil için yönlendirir Çeşitli adlı bölümünde Kullanıcı dili Yönlendir Sadece tarayıcınızın dil ayarlarını değiştirerek, yeniden başlatmadan tarayıcı test edebilirsiniz (yönlendirme sadece oturumda ilk istek, böylece kullanıcı daha sonra değiştirmek için izin) ve bazen temizlemek, çerezleri (tarayıcı yeniden başlattıktan sonra oturumu yapacak).

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •