Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: Карыстальнікі паказаць мова не ў пашане

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default Карыстальнікі паказаць мова не ў пашане

Я зарэгістраваны ў якасці новага карыстальніка і абранага іспанскі як маё аб'яву мовы, калі я потым увайсці ў форуме было на англійскай мове, а не іспанскі (я пражываць у Англіі так што мой браўзэр ангельску, але ў vbet наладах я выбраў «давер карыстальнікаў" ), я праверыў у usercp дэталі рэдагаваць і на мове, абраным паказвае іспанскі?

Вы можаце параіць, калі ласка?

З павагай,
    Сайман

EDIT: мова сцяг (іспанская) не могуць быць выбраны так, што частка мае гонар яго толькі, што яна не пераводзіць старонкі на іспанскі!
    Апошні раз рэдагавалася Simon Lloyd; 05-10-10 у 21:06.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,
    Мэтавы карыстальнік варыянт яго вызначэння мовы Google. Google не спытаў пра мову наогул, карыстацкія налады выкарыстоўваюцца. мы верым, што карыстачу паведамленне, якое ён напісаў, знаходзіцца ў яго мове, які ён усталяваны. Хіба толькі на паведамленні, напісаныя гэтым карыстальнікам.
    Форум мова заўсёды будзе так, што вы выбралі. (Напрыклад, "ангельскі")

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Vbet будзе перанакіроўваць на іншы канкрэтны мову, калі вы ўсталёўваеце адмысловую опцыю ў Рознае профіль з імем Перайсці на мову карыстальніка Вы можаце проста праверыць яго, змяніўшы налады браўзэра мове, перазапуск браўзэра (перанакіраванне толькі для першага запыту ў сесіі, так што мы дазваляем карыстачу змяніць яго пазней), а часам ясна печыва (калі браўзэр будзе праводзіць сесіі пасля перазагрузкі).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •