Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast
Sonuçlar 11 için 20 , 21

Konu: Photoplog sorun

Kıdemli Üye

Yeni. Htaccess sadece 301 / pl / galeri / galeri gibi görünüyor.

Ben şu anda yeni kök htaccess dosyası kullanıyorum ve yukarıda yayınlanmıştır galeri dosyaları ile denedim. Ben orada iki ikincisi bıraktı.

Kıdemli Üye

Bu galeride htaccess koymak ve url'ler şimdi. Ancak, çeviriler aslında sayfasında yürütülmektedir. Herhangi bir fikir?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Photoplog oldukça sıkı vbulletin ile entegre olduğunu biliyorum, ama yerine vB'nin kendi global_complete kanca kullanabilirsiniz. Herhangi bir fikir?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Burada entegrasyon için talimatlar: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Global_complete kanca destek doens't mods ile entegre nasıl tarif edilir. Örneğin PhotoPost etmez - Photoploq durumunda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Her neyse bu URL'yi kontrol: pl / galeri / - Pentax Haberler & Dedikodular - PentaxForums.com ve hala çalışmıyor ... Şimdi iyi olduğunu yazdı, ancak gördüğünüz gibi değil ...
    Gördüğünüz gibi yaptığınız değişiklikler yanlıştır. Dil kodları eklenti dizini içinde kuralları açıklanır ibretler vardır.

Lütfen bu set deneyin.
    : Ana htaccess için
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    . Galeri htaccess için:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Veya galeri htaccess (talimatlarına göre değil - daha sonra deneyin) için:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    Global_complete desteklenen değilken bu kasayı olmadığını not, ama ilk önce sadece uygun ve daha sonra çalışma çeviri bağlantıları çeviri ile ne olup bittiğini kontrol yapalım.

Galerisi. Htaccess standında sürümleri ile deneyin Plrase. Hala çalışıyor değilse ana htaccess (stand sürümleri ile. Galeri htaccess için) için de deneyebilirsiniz:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Bu aynı zamanda, çünkü index.php üzerinde everthing haritalar Kurala değişiklik ben bu nedenle şu anda çalışmıyor neden olduğunu düşünüyorum.
    Last edited by vBET; 10-11-10 at 18:22.

Kıdemli Üye

Benim htaccess dosyası (kırdı diğer klasör yolları) aslında yanlış olduğunu, bu yüzden ben aşağı aldı.

Için teşekkürler öneri-ben kısaca bu çalışacağım.

Ancak, galeri yolu / galeri / pl / yerine / PL / galeri / olmamalı? Forum yapısını benzer: / forum / PL / yerine / pl / forums /

Kıdemli Üye

Ikinci kök htaccess ilk galeri htaccess ile birlikte çalışıyor gibi görünüyor!

Denemek Doğa - Pentax Kullanıcı Foto Galeri

Bu 301 normal sayfa, ama o ilerleme bulunuyor sanırım. Şimdi nasıl URL izleme ve çalışmak için gerçek çeviri anlamaya ihtiyacımız var. 301 vbseo 301 nedeniyle olabilir, ancak bundan sonraki adımlar ne sabit olacağını varsayarak olabilir?

Quote Nickli Üyeden moman View Post
    Benim htaccess dosyası (kırdı diğer klasör yolları) aslında yanlış olduğunu, bu yüzden ben aşağı aldı.

Için teşekkürler öneri-ben kısaca bu çalışacağım.

Ancak, galeri yolu / galeri / pl / yerine / PL / galeri / olmamalı? Forum yapısını benzer: / forum / PL / yerine / pl / forums /
    Galeri, bu farklı bir URL yapıya sahip bu yüzden forum değildir.

Quote Nickli Üyeden moman View Post
    Ikinci kök htaccess ilk galeri htaccess ile birlikte çalışıyor gibi görünüyor!

Denemek Doğa - Pentax Kullanıcı Foto Galeri

Bu 301 normal sayfa, ama o ilerleme bulunuyor sanırım. Şimdi nasıl URL izleme ve çalışmak için gerçek çeviri anlamaya ihtiyacımız var. 301 vbseo 301 nedeniyle olabilir, ancak bundan sonraki adımlar ne sabit olacağını varsayarak olabilir?
    Evet bu 301 yönlendirme görüyorum. Olmamalı ve evet bb tarafından yapılmış olması mümkündür. İlk açtığınızdan emin olun lütfen URL izleme dışında forum rehberi Admin CP seçenekleri
    Hala yönlendirme varsa, 2. ile nasıl çalışacağını kontrol edin. Galerisi için htaccess.
    Htaccess kuralı hala vBSEO galeri bir an Yorumlarınız için lütfen yönlendirme ve 301 hala orada oluşur yok varsa biz onaylamak istiyorsanız vBSEO hata yapar. O yönlendirme değilse lütfen Ayrıca söylemek sayfası (biz de kanca global_complete mod kullanılır onaylamak istiyorum) tercüme veya olmasın mı

Kıdemli Üye

Ben devam edin ve artık kontrol eder. Photoplog kendi photoplog_global_complete kanca kullanır eminim, bu yüzden bazı işlevleri elle çağrıları eklemek gerekebilir. Ben, bu kısa sürede bir güncelleştirme göndeririz.

Kıdemli Üye

Yine de özel yönlendirmeleri kaldırdıktan sonra yeniden yönlendirme. Bir sonraki adım ne olmalı?

Öncelikle geç cevap için özür dilerim - Tüm. Ben yazılan özledim ve Mateusz sadece bu konuda bana hatırlatır.

Lütfen PM Admin CP + FTP erişimi detayları biz sizin tarafınızda kontrol etmeniz gerekir. Bu yönlendirme böyle olmak zorunda değil ve bununla birlikte bir sonraki adım ne olmalı belirleyemiyor. Diğer bir deyişle, bir sonraki adım kaybolur bu yönlendirme yapmak.

Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •