مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 21

موضوع : موضوع نشانه

کاربر ارشد

جدید. htaccess تغییر نام دهید به نظر می رسد به سادگی 301 / PL / گالری / گالری.

من در حال حاضر با استفاده از جدید ریشه شما فایل htaccess ، و آن را با هر دو فایل های گالری نوشته شده در بالا محاکمه. من دومی از این دو در وجود دارد را ترک کرد.

کاربر ارشد

من در این htaccess تغییر نام دهید گالری قرار دهید ، و آدرس ها کار کن. با این حال ، بدون ترجمه در واقع بر روی صفحه انجام شده است. ایده؟

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    من می دانم که نشانه نسبتا محکم با اصلی یکپارچه ، اما ممکن است خود آن را به جای قلاب global_complete های vB استفاده کنید. ایده؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در اینجا شما باید دستورالعمل ها را برای ادغام : http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    شرح داده شده است چگونه با مدها که doens't قلاب global_complete پشتیبانی یکپارچه وجود دارد. در مثال PhotoPost نمی کند -- من نمی دانم چگونه آن را در مورد Photoploq

به هر حال من چک این URL : PL / گالری عکس / -- PENTAX اخبار و فوتبال -- PentaxForums.com و باز هم کار نمی کند... نوشت که آن را خوب است در حال حاضر ، اما آنگونه که من از آن نمی باشد....
    همانطور که من می بینم تغییرات شما ساخته شده است در اشتباه هستند. هیچ دستورالعمل وجود دارد که توضیح می دهد به مجموعه قوانین با کدهای زبان داخل دایرکتوری پلاگین.

لطفا این مجموعه را امتحان کنید.
    برای اصلی htaccess تغییر نام دهید. :
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    برای گالری htaccess تغییر نام دهید.
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    یا برای گالری htaccess تغییر نام دهید (بر اساس نه به دستورالعمل -- دوباره آن را امتحان کنید) :
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    لطفا توجه داشته باشید که این مورد را پوشش نمی دهد global_complete پشتیبانی نمی شود ، اما در ابتدا اجازه دهید فقط لینک ترجمه کار مناسب و پس از آن بررسی آنچه در جریان است ، با ترجمه.

Plrase با نسخه های غرفه برای گالری وجود دارد. htaccess تغییر نام دهید آن را امتحان کنید. اگر هنوز کار نمی کند شما می توانید سعی کنید این کار را برای اصلی htaccess تغییر نام دهید (با نسخه های غرفه برای گالری htaccess تغییر نام دهید.).
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    این نیز به اصلاح به دلیل حکومت شما که در فایل index.php نقشه everthing -- من فکر می کنم که این دلیل است که چرا آن کار نمی کند در حال حاضر است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 10-11-10 در 18:22.

کاربر ارشد

، و فایل htaccess من در واقع نادرست است (مسیر های پوشه های دیگر را شکست) بود ، بنابراین من آن را در زمان پایین.

تشکر پیشنهادات من کسانی که در مدت کوتاهی سعی کنید.

با این حال ، باید مسیر گالری / گالری / PL / به جای / PL / گالری /؟ ساختار انجمن : / انجمن / PL / به جای / PL / انجمن ها /

کاربر ارشد

به نظر می رسد مانند ریشه دوم htaccess تغییر نام دهید کار می کند همراه با اولین گالری htaccess تغییر نام دهید!

امتحان طبیعت -- گالری عکس کاربر PENTAX

این 301 به این صفحه را به طور منظم ، اما من حدس می زنم که پیشرفت. در حال حاضر ما نیاز به کشف کردن چگونه می توانید URL ردیابی و ترجمه واقعی به کار. 301 ممکن است به دلیل به یک باشد 301 ، اما فرض کنید که شما ثابت می شود ، گام های بعدی چه هستند؟

Quote نوشته اصلی توسط moman View Post
    ، و فایل htaccess من در واقع نادرست است (مسیر های پوشه های دیگر را شکست) بود ، بنابراین من آن را در زمان پایین.

تشکر پیشنهادات من کسانی که در مدت کوتاهی سعی کنید.

با این حال ، باید مسیر گالری / گالری / PL / به جای / PL / گالری /؟ ساختار انجمن : / انجمن / PL / به جای / PL / انجمن ها /
    گالری عکس در انجمن ها است که به همین دلیل آن را دارند ساختار URL های مختلف نیست.

Quote نوشته اصلی توسط moman View Post
    به نظر می رسد مانند ریشه دوم htaccess تغییر نام دهید کار می کند همراه با اولین گالری htaccess تغییر نام دهید!

امتحان طبیعت -- گالری عکس کاربر PENTAX

این 301 به این صفحه را به طور منظم ، اما من حدس می زنم که پیشرفت. در حال حاضر ما نیاز به کشف کردن چگونه می توانید URL ردیابی و ترجمه واقعی به کار. 301 ممکن است به دلیل به یک باشد 301 ، اما فرض کنید که شما ثابت می شود ، گام های بعدی چه هستند؟
    بله، من اين را ببينند 301 redirect. آن نباید اتفاق بیافتد و بله اين امكان وجود دارد كه با vbseo ساخته شده است. ابتدا مطمئن شوید که شما تبديل شده اند در ردیابی URL خارج از دایرکتوری انجمن در گزینه های موجود در CP مدیریت
    اگر هنوز هم تغییر مسیر و سپس بررسی کنید که چگونه آن را با 2 کار می کنند لطفا htaccess تغییر نام دهید برای گالری.
    اگر هنوز تغییر مسیر از نظر حال حاضر در گالری لطفا قاعده htaccess تغییر نام دهید به بایگانی و 301 هنوز هم وجود دارد رخ می دهد -- ما می خواهیم برای تایید آن را گسل باشد. همچنین اگر آن را ندارد تغییر مسیر نیست و سپس لطفا بگویید آیا صفحه ترجمه شده یا نه (ما می خواهیم را نیز تایید می کند قلاب global_complete در وزارت دفاع خود را مورد استفاده قرار می گیرد)

کاربر ارشد

من جلوتر برو و چک کن. من کاملا مطمئنم که نشانه با استفاده از قلاب photoplog_global_complete خود را ، بنابراین ما ممکن است مجبور به اضافه کردن برخی از عملکرد خواستار دستی. من بروز رسانی در این مدت کوتاهی ارسال.

کاربر ارشد

هنوز هدایت پس از حذف تغییرمسیر سفارشی. گام بعدی ما چه باید باشد؟

اول از همه -- با عرض پوزش برای پاسخ اواخر. پست شما از دست بدهم و ماتئوس فقط به من یادآوری در مورد آن.

لطفا جزئیات PM دسترسی برای مدیریت خود را CP + FTP -- ما نیاز به آن را در سمت خود را بررسی کنید. این تغییر مسیر نباید رخ می دهد و با آن ما نمی توانیم تعیین آنچه که باید گام بعدی. به عبارت دیگر -- گام بعدی این است که این تغییر مسیر از بین می رود.

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •