Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 14

Konu: Kullanıcılar farklı dilde gönderme

Kıdemli Üye

Default Kullanıcılar farklı dilde gönderme

Bir kullanıcının mesajlarını ingilizce olacak sonrası görünce Hollandaca forum gördükten sonra Hollandalı derseniz Merhaba, bana söyleyebilirdi?

Ayrıca daha ne kadar veritabanı kullanımı veya veritabanı tabloları vardır?

Sunucu üzerinde ekstra bir yük var mı?

SEO güvenli midir?

Tüm çeviriler otomatik olabilir, yani tüm ispanyolca her zaman tüm rusça rusça ********** vb her zaman göreceksiniz ispanyolca göreceksiniz?

Saygılarımızla,
    Simon

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba, BB mesaj dili (ayarlanabilir) tanıyabilir. Yani, desteklenen herhangi bir dilde kullanıcı hie mesaj yazıyor sonra BB kendi dilini tanıyacak (Google ile) ve daha sonra otomatik olarak uygun BBCode'lar opak.

BB yeni önbellek tablolar oluşturur, ancak yerel vBulletin tablolarda herhangi bir değişiklik.

Tabii ki ekstra yük olacaktır sihirli tercüme değildir

Tüm çeviri otomatik

Kıdemli Üye

Text automatically translated from: Spanish to: Turkish
    Translated text
    Testi:
    Benim adım Simon, ben hiçbir aptal değilim
    Original text

Kıdemli Üye

Daha sonra im bu üstündeki bayrak veya açılır bir dil seçimi olmadan çalıştırmak isteyen sanırım?
    I bayrakları veya açılır istemiyorum siteme ziyaretçi otomatik bir düğme veya bir şey için tıklayın gerek kendi dillerinde sitesi (kendi tarayıcılarını ülkelerinin standart varsayarak) görmek istiyorum ama sonrası , yararlı olur, ben de özel bir KODU bb regex kullanarak ayrı bir php dosyası ile çözümlenir & bu bir sorun olacak?

Kıdemli Üye

Text automatically translated from: Spanish to: Turkish
    Translated text
    Test 2:
    Benim adım ben aptal değilim, Simon! çift dil sınavı için düzenleme
    Original text
    Ben sevdim bu testi
    Last edited by Simon Lloyd; 01-10-10 at 14:30.

Kıdemli Üye

I destek tepki süresi çok kötü korkuyorum mod (iyi ive yapılan testler) gibi olsa da, ben 19 saat sonra dün 02:14 (GMT) gönderilmiş ve hala yanıt yok!

Bana satın almak için güven vermez.

Kıdemli Üye

30hrs çocuklar şimdi bir yanıt bu yana gel, bu şeyleri ya da satmak mı istiyorsunuz?

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Daha sonra im bu üstündeki bayrak veya açılır bir dil seçimi olmadan çalıştırmak isteyen sanırım?
    I bayrakları veya açılır istemiyorum siteme ziyaretçi otomatik bir düğme veya bir şey için tıklayın gerek kendi dillerinde sitesi (kendi tarayıcılarını ülkelerinin standart varsayarak) görmek istiyorum ama sonrası , yararlı olur, ben de özel bir KODU bb regex kullanarak ayrı bir php dosyası ile çözümlenir & bu bir sorun olacak?
    Sonra soran Son kez bu satın ama sadece sayfaları çevirmek için basit bir google geliştiricileri jquery sürümünü yüklemek için rahatsız i alışkanlık!

Mümkünse benim yukarıda querie ve şu yanıt verin:

Ben vbseo vbseo site haritası i her şeyin işleri yapmak için bu mod (i hiç bir yanıt verilir) satın aldıktan sonra yapmanız gereken ekstra bir şey?

Merhaba. Bizim servisimiz 24 / 7 olduğunu lütfen unutmayınız. Iş günü içerisinde günlük. Genellikle hafta sonları da, yine de sık sık olabilir. Ayrıca, tüm dünyadan müşteriler, bu yüzden bazen tepki süresi (genellikle geceleri uyku zaman farkı etkilenir ).

Bu geç yanıt için özür dilerim. Pazartesi gününden beri, daha iyi bir yanıt zaman geri dönecektir, bu yüzden Kamil (personel adam), sadece tatilden geri geldi dikkat

Ayrıca bu durumda test mesajı pay çünkü ben sadece, soru özledim. Buraya geldiğimde sadece test gördüm ve daha önce (hem dakikadan sonra dakika göndermek) mesajı dikkat koymak vermedi. Üzgünüm bu benim hatamdı. Şimdi bile bu konuda ne kafası karışmıştı ve bu konuşmanın başında ben burada dün ve hiçbir şey bana hitaben vardı, yaklaşık 30 saat yazmaya neden bulmak için geri gelmişti. Şimdi fark ettim ne bir şey olduğunu biliyorum - test mesajı nadas mesaj yanıltmak özledim. Bir kez daha özür dilemek atın.

Sorusuna cevap tamamen bayrakları devre dışı bırakmak ve kullanıcıları, tarayıcı ayarları (BB başlıkları bunun için tarayıcı tarafından göndermek kullandığı) dayanan kendi dillerini otomatik olarak yönlendirmek için seçeneği ayarlayabilirsiniz. Yine de bu tavsiye edilmez:
    1. Varsayılan olarak Google'ın ek sayfalarını görmek olmaz. Site haritası içine eklerseniz. Bunu yapmazsa, daha sonra bu sayfaları endeksli olamaz, bu yüzden yeni yerler ek trafik almazsınız insanlar sadece bu konuda öğrenmek olmaz
    2. Kullanıcılar kendi bilgisayarlarında gelebilir. Polonya'dan birisi ise yani, ama İngiltere'de bazı internet cafe foruma gidecek, daha sonra tarayıcı BB dili İngilizce olması gerektiğini söyleyecektir. Devre dışı bırakma bayrakları tarafından dilini değiştirmek için kullanıcı şans vermeyecektir.

Özel BBCode'lar bu gerçekten BBCode'lar eğer problem olmamalı. Biz zaten kendi "BBCode'lar" kullanarak bir mod ile sorunu vardı, ancak onlar gerçekten BBCode'u kullanın çünkü sorun sadece bir metin kendilerini çözümlenir. Lütfen bbcode [sadece bir metin olmadığını düzenli ifade tarafından çözümlenir. bbcode vBulletin motoru kayıtlı ve vBulletin motoru tarafından ayrıştırılır (uygun kancalar eklentisine) özel bir markadır. Onu bu şekilde kullanmak yoksa, o zaman gerçekten, sadece kodunuzu tarafından tanınan özel işareti bbcode sahip değilsiniz. Böyle bir durumda söz konusu olabilir. Böyle bir durumda bu bbcode olduğundan, bu yüzden vBulletin ayrıştırılır ve zaman olmaz lang bbcode işlenecek, içinde olsa bile BBCode'lar DEĞİLDİR özel işaretleri ile tercüme metin [] (çünkü sadece bırakın, vBulletin tanımak vermedi) - Bu metni çevirmek olacaktır, ve Google (yani] kapatmadan önce boşluk koyarak) özel işaretleri kırmak.
    Last edited by vBET; 02-10-10 at 22:47.

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Sonra soran Son kez bu satın ama sadece sayfaları çevirmek için basit bir google geliştiricileri jquery sürümünü yüklemek için rahatsız i alışkanlık!

Mümkünse benim yukarıda querie ve şu yanıt verin:

Ben vbseo vbseo site haritası i her şeyin işleri yapmak için bu mod (i hiç bir yanıt verilir) satın aldıktan sonra yapmanız gereken ekstra bir şey?
    Bunu yazdığımda sadece soruyu yanıtlarken

Ayrıca, site haritası dahil tercüme sayfaları URL'leri, Site Haritası Oluşturucu ile entegre edebilirsiniz. Bu (bayrakları varsa, Google zaten bu sayfaları bulmak, yine de böyle bir durumda daha fazla zaman alabilir) gerekli değildir.
    Last edited by vBET; 02-10-10 at 23:12.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •