Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: Moderatörler için varsayılan dili değiştirme seçeneği

Kıdemli Üye

Default Moderatörler için varsayılan dili değiştirme seçeneği

Benim için en büyük hayal kırıklıklarından biri sadece Yöneticiler üyesi varsayılan dili değiştirebilirsiniz. Onlar bunu kendi UCP yönlendirilir sonra bile, sadece bu kurmayın sayısız üyesi var.

Daha sonra yabancı dil ilanıyla Yönetici değiştirebilirsiniz kadar tutun.

Moderatör ve Süper Moderatör, ya da diğer önceden tanımlanmış bir kullanıcı grubu, sadece bir üyesi varsayılan dili değiştirmek için kullanabileceğiniz bir ayar olup olmadığını büyük bir yardım olacaktır. Belki bir yerlerde bir üyesi Profil sayfasında ya da.

Teşekkürler!

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Şu anda BB vBulletin Kullanıcı baskısında kullanıcı varsayılan dil düzenlemenize olanak tanır. Kontrol edin, vBulletin, bunun için diğer kullanıcı grupları haklar verilmesini sağlar. VBulletin diğer kullanıcı grubuna üye düzenlemenize olanak tanır yoksa, o zaman ben BB bunu izin akıllıca olacağını düşünüyorum.

Bu özellik şu anda dikkate alınır. Hiç kimse buna karşı herhangi bir sebeple (bazı güvenlik nedenleriyle gibi) verecektir Eğer kabul olacağı bir şansı yoktur.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •