Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Admin tarafından Manuel düzenleme diğer dil çeviri sonucu / cache

Üye

Default Admin tarafından Manuel düzenleme diğer dil çeviri sonucu / cache

Bu konuda daha önce okuyun burada

Quote Nickli Üyeden rstankiewicz View Post
    Google Çevirisi tam doğru değilse Cacheyi güncellemek için bir yol var mı? Yöneticiler orijinal yazı düzenleyebilirsiniz, ancak Enterprise Tercüman içerik yerine daha iyi bir insan çeviri sağlayabilir?
    Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Biz, (bu çeviriler önbellekten silinmesinin engellenmesi için işaretlenmiş olabilir) hakkında düşünüyorduk ama ne yazık ki Google bunun için izin vermiyor. Google koşullarına göre Google çeviriler sonuçları değiştirmek için izin verilmez. Bu yüzden muhtemelen böyle ekleyemezsiniz.

Benim Kullanıcıların çoğu, çok kötü doğru ya da değil, google çeviri sonucu şikayetçi, biz bazı mesajları için daha iyi bir insan çeviri sonucu / chace elle düzenleme yapabilirsiniz olmalıdır

Yani google translate tos olarak, biz cant değiştirebilir ve çeviri sonucu / chache kaydetmek kalın yukarıda söylediğim gibi, ama biz sonrası bu görevi daha iyi insan çeviri% 100 manuel, sonrası çok şey google çeviri çevirebilir editörlüğünü yaptığı insan çeviri

Örneğin i, diğer dil google translate ile çok kötü bir sonuç, bu nedenle yönetici bu tek post, manuel% 100 çevirmek ve ikinci temizlenir ihtiyaç olmadan sonuç kaydetmek için tek bir yazı var

hmm ben hala mevcut BB sürümü artık sonrası phpmyadmin veya manuel kullanarak bunun nasıl yapılacağını düşünüyorum

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Google her zaman mükemmel olmadığını biliyoruz. Bazı diller için böyle büyük değil, sadece büyük. Ama daha iyi ve daha iyi olur.

Harika bir fikir verdi - tam çevirisi sıfırdan yazmak için izin verecek. Ve Google TOS göre kabul edilebilir. Bunu kabul eder ve ben zaten biliyoruz biz yönetim sitesinden nasıl yapabilirsiniz düşünüyorum.

Üye

Harika bir fikir verdi - tam çevirisi sıfırdan yazmak için izin verecek. Ve Google TOS göre kabul edilebilir. Bunu kabul eder ve ben zaten biliyoruz biz yönetim sitesinden nasıl yapabilirsiniz düşünüyorum.
    geçerli sürümünde bunu nasıl söyleyebilir? ya da ipucu?

diğer üye daha fazla fikir varsa lütfen birlikte düşünme daha iyi bir yol olabilir bu yüzden de paylaşmak

Şu anda üzerinde tutmak için öneririz. Önbellek veri güncelleme elle önbellek temizlendikten sonra zaten kaldırılmış olacaktır çünkü. Biz, çeviriler, böylece önbellek temizleyici çeviriler silmek olmaz olmayan otomatik olan tanımak için veritabanı önbellek için yeni bir sütun eklemek için olacaktır.

Ayrıca, diğer dillerde GUI Standart metinler için kullanmasına izin vBulletin ibareleri sistemi ile entegre etmek için çalışacak. Bu, uygun yerlerde kanca eksikliği nedeniyle zor olabilir. Neyse bile olmadan manuel çeviri ele almak mümkün olacak. Hemen şimdi tutun lütfen, aksi halde temizleyici otomatik çeviriler gibi çeviriler kaldıracaktır.

Üye

ok anlaşılan

Biz bu hatırlıyorum

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •