Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Rankinis redagavimas kitų kalbų vertimo rezultatas / talpyklą, by admin

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Default Rankinis redagavimas kitų kalbų vertimo rezultatas / talpyklą, by admin

Aš perskaičiau anksčiau apie tai čia

Quote Originally Posted by rstankiewicz View Post
    Ar yra būdas atnaujinti talpyklos, jei "Google" vertimas yra ne visai teisingas? Administratoriai gali redaguoti original post, bet jie gali geriau vieta Įmonių Vertėjas turinį iš žmogaus vertimas?
    Quote Originally Posted by vBET View Post
    Mes galvojame apie tai (tokie vertimai gali būti žymimos taip, kad būtų išvengta išbraukta iš talpyklos), bet, deja, nėra Google leidžia. Pagal "Google" sąlygas jums neleidžiama modifikuoti rezultatus "Google" vertimų. Taigi, mes galime pridėti, pavyzdžiui galbūt.

Mano vartotojai skųstis "Google" vertimo rezultatas, dauguma jų yra labai blogas ar neteisingas, turi būti galima rankiniu būdu redaguoti rezultatas / Chace geresnio žmogaus vertimo kai kurių pranešimų

Taigi kaip "Google Translate TO, mes cant pakeisti ir išsaugoti vertimo rezultatas / chache, kaip jūs sakėte paryškinti aukščiau, tačiau mes galime išversti po 100% vadovą, kad reikia geriau žmogaus vertimo į šį postą, todėl nieko" Google "vertimo paštu, kad redaguota žmogaus vertimas

Pavyzdžiui, aš vieną įrašą, kad kita kalba su "Google" išversti labai blogas rezultatas, todėl administratorius gali išversti, kad vienas postas, vadovas 100% ir išsaugoti rezultatą, reikia išvalyti ją Pastaruoju

Hmm aš vis dar galvoju, kaip tai padaryti su dabartinės vbet versiją dabar, naudojant PhpMyAdmin ar vadovo pareigas

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes žinome, kad "Google" ne visada tobula. Dėl kai kurių kalbų tai yra tiesiog puikus, kai nėra tokio didelio. Tačiau jis tampa geriau ir geriau.

Jums davė puiki idėja - kad būtų galima parašyti visą vertimas iš nulio. Ir ji bus OK pagal "Google" pak. Mes priimame tai, ir aš manau, kad, kad aš jau žinau, kaip mes galime padaryti iš vartojimo vietos.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Jums davė puiki idėja - kad būtų galima parašyti visą vertimas iš nulio. Ir ji bus OK pagal "Google" pak. Mes priimame tai, ir aš manau, kad, kad aš jau žinau, kaip mes galime padaryti iš vartojimo vietos.
    Ar galite pasakyti mums, kaip padaryti, kad dabartinė versija? arba kai raktas?

Jei kitos valstybės turi daugiau idėja, prašome pasidalinti ja per daug, kad mes galime mąstymas geresnis būdas kartu

Prisiregistravo
    Aug 2009

Dabar aš siūlau surengti. Ji yra, nes jei jūs atnaujinti duomenis iš talpyklos rankiniu būdu, ji bus pašalinta vistiek po talpyklos valymas. Mes pridėti naują stulpelį duomenų bazės talpyklą pripažinti, vertimų yra automatinis, kuris ne taip talpyklą švaresnis nebus pašalinti savo vertimus.

Mes taip pat stengsis integruoti su vBulletin frazės sistemą, kad būtų galima jį naudoti GUI standartas tekstai kitomis kalbomis. Tai gali būti sunku, nes trūksta kabliukų tinkamose vietose. Bet kuriuo atveju net ir be to, mes galėsime dirbti vadovą vertimo. Tiesiog prašome turėti dabar, kitaip švaresnis bus pašalinti jūsų vertimų, pavyzdžiui, automatinio vertimo.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai suprantamas

Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes prisimename apie šį

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus