Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 1016

Tema: vBAdvanced Centimetrų per sekundę problemos

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default vBAdvanced Centimetrų per sekundę problemos

Mano forumas gyvena / forumas / Mano vBAdvanced yra šaknies domeno.

Aš pridėjau kitą jūsų forumą paštu pasaulio atskaitomybę, ir aš naudoju "Custom" stažuotė vėliavas ir įrašyti tik vieną kartą $ vbenterprisetranslatorflags mano šabloną. Mano pagrindiniame puslapyje matau (aš naudoju "jei" pareiškimas tiek tik administratoriai vėliavos) vėliavas kvadratų, du kartus žemiau Navbar. Nematau vėliavos nuotraukos, nors aš jų kopijas / images / vbet / vėliavomis.

Kai vėliavos kvadratų yra paspaudėte, svetainės verčia tačiau gaunu siunčiamas / forumas /, bet norėtų vartotojo buvimo pagrindiniame puslapyje, kai jie spusteli vėliava. Aš paleisti nginx ir čia yra mano dabartinis perrašo jūsų produkto. Aš nenaudoju SEO parinktį vbet nustatymus.

# Pradėti vertimas

vietos ~ * / forumai / .* \\ (jpg | JPEG | gif | CSS | png | Js) {
    root / var / www / htdocs / vedlį;
    }

vieta / forumai / {
    root / xxx / www / htdocs / vedlį;

perrašyti ? / Forumas / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 paskutinę;
    perrašyti ? / Forumas / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 paskutinę;

if (! e $ REQUEST_FILENAME) {
    perrašyti ^ / forumų /(.*)$ / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php paskutinis;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / xxx / www / htdocs / vedlį $ fastcgi_script_name;
    įtraukti fastcgi_params;

# Išspręsti kai FastCGI klaidų, labiau atsparūs buferius ir praėjęs laikas
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128k;
    fastcgi_buffers 4 256K;
    fastcgi_busy_buffers_size 256;
    fastcgi_temp_file_write_size 256;
    fastcgi_intercept_errors apie;

}

# Stotelė vertimas

1. Kodėl dviguba vėliavų?
    2. Jeigu aš turiu teisingą kelią vaizdus, kokie būtų nustoti juos rodyti?
    3. Ar žinote, ką aš norėčiau pridėti mano nginx cfg failą, kad vartotojas mano pagrindiniame puslapyje spustelėkite vėliavėlę, o ne gauti išsiųstas forume?

Ačiū

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sunku įsivaizduoti, ką apibūdinti. Ar jums sukurti bandymo sąskaitos, naudojant kuriuos galėsime pamatyti, kad jūs apibūdintumėte? Prašome PM prieigos duomenys.

Jei naudojate VBS dinamika, - tada jums reikia naudoti taip pat Šis mod: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Taip pat aš nežinau, kuri po rašote apie:
    Aš pridėjau kitą pasaulio ataskaitų
    Taigi, prašome pateikti tikslų URL, kad mes žinoti, kuri hitai jums fallowed.

Integruoti turinio vertimas ne forume katalogas turite pūdymas šį instrukcijas: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Tie buvo bendro pobūdžio informaciją. Dabar atsakyti į tikslią jūsų klausimus:
    1. Nežinau, dabar. Reikia pamatyti html produkcija patarimų. Taip pat pakeitimus, kuriuos atlikote, šablonus? Ir esate užtikrinti, kad vėliavos vieta yra nustatyta, kaip pagal užsakymą?
    2. Tikriausiai trūksta stilių. Atkreipkite dėmesį, kad vBET naudojant dabar 1 nuotrauka už visų valstybių vėliavomis, ir rodyti naudojant CSS nepaisant. Būtų gerai, jei aš galėsiu pamatyti, apie ką rašote, tai gali padėti rasti emisijos šaltinis. Dabar man reikia atspėti.
    3. Taip. Pamatyti čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 tiesiog priimti taisykles nginx

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Sunku įsivaizduoti, ką apibūdinti. Ar jums sukurti bandymo sąskaitos, naudojant kuriuos galėsime pamatyti, kad jūs apibūdintumėte? Prašome PM prieigos duomenys.
    Esu dublikatas vėliavos klausimus. Kvailas klaida mano pusės.

Integruoti turinio vertimas ne forume katalogas turite pūdymas šį instrukcijas: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Aš žinau, kad po, tačiau aš einu nginx nenaudoja. Htaccess. Aš mano perrašyti skyrių jūsų mod mano original post. Ką man reikia papildyti ar pakeisti?

Tie buvo bendro pobūdžio informaciją. Dabar atsakyti į tikslią jūsų klausimus:
    1. Nežinau, dabar. Reikia pamatyti html produkcija patarimų. Taip pat pakeitimus, kuriuos atlikote, šablonus? Ir esate užtikrinti, kad vėliavos vieta yra nustatyta, kaip pagal užsakymą?
    Tai ne klausimas.

2. Tikriausiai trūksta stilių. Atkreipkite dėmesį, kad vBET naudojant dabar 1 nuotrauka už visų valstybių vėliavomis, ir rodyti naudojant CSS nepaisant. Būtų gerai, jei aš galėsiu pamatyti, apie ką rašote, tai gali padėti rasti emisijos šaltinis. Dabar man reikia atspėti.
    Aš pažvelgti į stilių, rež vėliavas
    3. Taip. Pamatyti čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 tiesiog priimti taisykles nginx
    Jūs man pasakė, pardavimo, kad jūs jau turite.

Dėkoju jums už sugaištą laiką

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip - mes jau turime taisykles, vBET ir NGinX - jūs galite rasti jį į vBET paketas do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Dar taisykles konkretiems integracijos pasiruošę. Htaccess forma. Tai lengva, tvirtindamos šias.

Taigi tie, Htaccess taisyklės.
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Patvirtina, kad tų:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Šis:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    į šį:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Atkreipkite dėmesį, kad tas nebuvo išbandytas. Tai rekomenduojama padaryti atsarginę kopiją savo taisykles prieš pokyčius, todėl klausimų atveju galėsite atšaukti pakeitimus.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Ačiū, aš ją duosiu fotografiją.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome pateikti savo atsiliepimus. Dirbsime iki Priimta http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •