Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: BB iyi değil mi? doğru ...

Yasak

Unhappy BB iyi değil mi? doğru ...

Merhaba her biri ...

ilk i Bu konuya oluşturmak için gerçekten üzgünüm.

BB i son 6 ay ücretsiz sürümü olarak kullanıyorum.
    i bundan sonra vbseo 3.5.2 vb3.x gelen vb4.0.6 vbulletin güncelleme BB 2.4.3 düzgün çalışmıyor.
    URL olan adı " olarak BB sitesinde bir iplik yapılmış desteklemek için;" kelime " af " URL" ortasında;": http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    i çözüm ve bugün için 26-08-2010 tarihinde yapılan yukarıdaki konu 15-09-2010, ama benim sorunum hala sonra bana biraz yardım için durdu destekleyen BB takım çözülmüş değil.

ve aynı zamanda yeni i Kural kullanarak veya konu altında vbseo, otururken:
    vBSEO 3.5 Release Candidate 1 burada! - VBulletin SEO Forums

Bu Konuya i / forum (veya başka bir klasör adı) vB4 yüklemek kural ve yeni kurallar ve oturma ile bu oturan BB vbseo 3.5.2 ile düzgün çalışmıyor sonra bu yüzden oturma kullandı.

Ben iki kez benim forum BB kaldırıldı ve daha sonra i taze oturan yeniden yükleyin ama çalışmıyor.
    i BB tarafından sağlamaktır bütün talimat izledi ama hala çalışıyor ve i i konu altında takip eden tüm talimat sonrası:
    # post4774 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

ama hala çalışıyor ve BB takım hala yanıt.
    i, üyeleri ve arama motorları trafik bir çok kayıp.

Forum link:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    tercüme bağlantı:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

i yeni vbseo kurallarını kullanarak çözüm olarak oturan tüm bu parçacığı oluşturamadı neden.

i benim zayıf bir İngilizce için gerçekten üzgünüm.

teşekkürler
    Last edited by newsoftw; 15-09-10 at 19:18.

Üye

Bu forumu sadece ücretli sürümü için olduğuna inanıyorum, ben sadece birkaç gün gidip yeterince iyi sonuç, ürün kavramı hakkında hiçbir şüphe ve destek beri (tabii ücretli sürümü) BB kullanarak, tüm büyük

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Lütfen doğru mesajları doğru foruma konu ücretsiz sürümü hakkında bölümüne taşındı.

Sizi destekleyen durdu olmadığını lütfen unutmayınız. Sana özür dilemek istiyorum - biz son 2 mesaj özledim nasıl bilmiyorum. O sorunu çözüldü ve vBulletin beni yeni mesaj (sarı arka plan) vermedi savaşan bu yüzden sadece yanlışlıkla onu özlüyorum. Iki kez ... Ve Kamil şimdi tatilde. Bu nedenle özür dilemek atın. Ben bugün tekrar bütün hikayeyi okuyun ve size cevap vermek.

Biz tüm kullanıcılar hakkında özen - ücretli ve ücretsiz sürümü için. Tabii ki ücretli sürümü önceliğe sahiptir, ancak özgür bir de desteklenmektedir
    Last edited by vBET; 16-09-10 at 14:30.

Yasak

cevap efendim için teşekkür ederiz.

evet ve sağ i nedeniyle BB takım hala coz ücretsiz sürümü destek yüzde olarak kontrol etmek için birinci öncelik değil ve bu yüzden dolayı ben bu yazı görünmüyor i ücretsiz sürümü bölümünde bu konu gönderemezsiniz eğer yanlış bölümde bu konu gönderemezsiniz coz BB takım daha geçen hafta ya da daha fazla bana destek destek yüzde kontrol etmek için vurgulu alan konu.

Gerçekten çok üzgünüm ben bu am zihninizi ve ben bunun için özür dileriz.

yine ben yardım için çok teşekkür ediyorum Sayın BB.

Teşekkürler

Anlıyorum. Appologise etmeyin - Ben sana appologise böylece önceki mesaj özledim biriydi. Sorun şu anda eylem, bu yüzden yakında bu çözerim

Yasak

büyük bir yardım için teşekkürler.

i daha iyi bir çözüm, benim forum BB kaldırılır ve bağlantı olduğunda, herhangi bir kurum değil açmak çok zaman alabilir, böylece benim forumun sonra tercüme bağlantıyı açmak ve şimdi sunucu yükü ve veritabanı hatası coz çözüldü bu nedenle tercüme sayfaları hiçbir stilleri göstermektedir.

şimdi google yönlendirme tercüme bağlantılar sadece durdurmak Bana ne kadar hala benim forum tercüme bağlantı arama i BB google çıkardığında anlamına gelir.

iyi i, bu konuda bana yardımcı çok müteşekkirim.

teşekkürler

Sadece onsuz sayfasına dil kodu içeren tüm sayfaları htaccess reditect kullanın.

Anladığım kadarıyla biz stilleri ile 2. konuda artık çalışmak zorunda değilsiniz.

Yasak

cevap efendim için teşekkür ederiz.

i "Sadece olmadan sayfa dil kodu içeren tüm sayfaları htaccess reditect kullanma" understtand yok

i nedeniyle stilleri sorunu BB kaldırılır ve BB sonra başlangıç çalışma vbseo site haritası çıkarmadan.

teşekkürler

Ben site haritası hakkında cümle anlamıyorum.

Çevrilmiş tüm sayfaları bir tercüme yönlendirme Kural:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Lütfen özel durum kabul ve test.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •