Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 9 gada 9

Thread: vbet nav labi? ir labi ...

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    20

Unhappy vbet nav labi? ir labi ...

Hi every one ...

vispirms es esmu patiešām žēl, lai izveidotu šo pavedienu.

i am izmantojot vbet kā bezmaksas versija no pēdējo 6 mēnešu.
    kad es update vBulletin no vb3.x līdz vb4.0.6 ar 3.5.2 vbseo pēc šī vbet 2.4.3 nedarbojas pareizi.
    atbalstīt es izveidoju pavedienu par vbet lapā kā nosaukums "" vārdu " af " vidū Url"", kuras vietrādis URL ir : http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    iepriekš pavediens es par 26-08-2010 šķīduma un šodien 15-09-2010 bet mana problēma joprojām nav atrisināta, un arī vbet komanda atbalsta apstājās uz manis pēc mazliet palīdzēt.

un arī es esmu, izmantojot jauno noteikumu vai sēdes vbseo zemāk vītne:
    3,5 vBSEO Release Candidate 1 ir šeit! - VBulletin SEO Forums

šo pavedienu es izmanto / forumiem (vai mapes nosaukumu) VB4 instalēt varu un sēž tā pēc šīs sēdes vbet nedarbojas pareizi ar 3.5.2 vbseo ar jauniem noteikumiem, un sēdi.

i divreiz laiku izņemts vbet no mana foruma, un tad es atkārtoti instalējiet ar svaigu sēž, bet nestrādā.
    Es sekoju visu norādījumus, kas nav to paredz vbet, bet joprojām nedarbojas, un es pēc visu norādījumu, kuru es pēc kā turpmāk vītne:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

bet joprojām nedarbojas, un vēl joprojām nav atbildes no vbet komanda.
    i am zaudējis daudz dalībnieku un meklētājprogrammām satiksmi.

mans forums saiti:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    tulko saiti:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

tā, ka iemesls, kāpēc es izveidoju šo pavedienu visiem, kas izmanto jaunas vbseo noteikumiem un sēdi kā uz risinājumu.

Es tiešām atvainojos par savu vājo angļu valodā.

paldies
    Pēdējo reizi newsoftw; 15-09-10 pie 19:18.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Es uzskatu, ka šis forums ir tikai maksā versiju, es tikai izmantojot vbet (maksas versija, protams), jo dažas dienas iet, un pietiekami labs rezultāts, nav šaubu par produkta koncepciju un atbalsts, viss ir lieliski

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi. Lūdzu, izmantojiet pareizo forumu labās ziņas - vītne pārcelta uz sadaļu par bezmaksas versiju.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mums nav apturēta atbalstīt jums. Es gribu atvainoties jums - es nezinu, kā mums garām savu pēdējo 2 ziņojumus. Es cīnījos, ka jautājums tika atrisināts, un vBulletin nav, parādiet man jaunu ziņu (nav dzeltena fona), tāpēc es tikai nejauši nepamanīt. Divreiz ... Un Kamil ir atvaļinājumā tagad. Tātad, lūdzu, ņem manu atvainošanos. Es nolasīšu visu stāstu atkal un sniegt jums atbildi šodien.

Mēs parūpēsimies par visiem mūsu lietotājiem - par izmaksāto un bezmaksas versiju. Protams, maksā versiju ir prioritāte, bet bezmaksas vienu atbalsta pārāk
    Pēdējo reizi vBET; 16-09-10 pie 14:30.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    20

paldies par atbildi sir.

jā un jūsu tiesības man bija ievietotu šo pavedienu nepareizā sadaļā, jo, ja es ievietotu šo pavedienu bezmaksas versijā sadaļu, lai vbet komanda joprojām nav, šķiet to coz bezmaksas versija nav pirmā prioritāte, lai pārbaudītu, kā uz atbalstu un tā dēļ es pēc šī diegu uzsvēra jomā pārbaudei, kā uz atbalstu coz vbet komanda neatbalsta mani no pēdējās nedēļas vai vairāk.

tāpēc es esmu patiešām žēl šo, ja jūsu prātā, un es atvainojos par to.

atkal es esmu ļoti paldies par Mr vbet, lai palīdzētu.

Paldies

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es saprotu. Vai nav appologise - Es biju tas, kurš garām savu iepriekšējo ziņojumu, lai es appologise jums. Jautājums ir rīcības tiesības tagad, tāpēc ceru, ka mēs atrisināsim šo drīz

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    20

Paldies par ļoti palīdzēt.

es atradu labāks risinājums ir, ka es izņemta vbet no mana foruma un tagad servera slodzi un datubāzes kļūda gan ir atrisināta coz, kad jebkura struktūra atvērt pēc tam tulkoti saiti uz manu forumu, lai tā veic ļoti daudz laika, nav jābūt atklātam un kad uz saites tāpēc tas neuzrāda stiliem tulkoto lapu.

tāpēc tagad tikai līdz man, kā pārtraukt google redirection tulkots saiknes nozīmē, kad es izņemta vbet google joprojām meklēšanas tulkota saiti uz manu forumu.

Nu es esmu ļoti pateicīgs, kas man palīdzēt šajā jautājumā.

paldies

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Just izmantot reditect in. Htaccess visu ar valodas kodu lappusi lapas bez tā.

Kā es saprotu, mums nav jāstrādā vairs uz jūsu 2. jautājumu ar stiliem.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    20

paldies par atbildi sir.

i nav understtand "Tikai izmantot reditect in. htaccess visu ar valodas kodu lappuses uz lappusi, bez tā"

un arī stilu jautājums, jo es izņemta vbet un pēc vbet noņemšanas vbseo sitemap darba sākuma.

paldies

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es nesaprotu jūsu teikums par sitemap.

Noteikums, kas būs novirzīt visus tulkoto lapu nav tulkots vienu:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Lūdzu pieņemt to ar savu īpašo gadījumu un testa to.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •