PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Dikkate Admin CP menüler

hmspain
23-08-10, 22:03
AME Add-on ve benim sistemimde BB var ve ben düşünmelisiniz düşündüm Admin CP bir şey fark ettim.

Bu BB Araçları öğeleri BB CP menüsüne ekleyerek.

Benim önerim budur:

1) "BB CP", "BB" menüsünden yeniden adlandırın.
2) "BB CP" menüsünden "Araçlar" alt menüsünü ekleyin.
3) "BB CP", "Araçlar" alt menüsünü, "BB Araçlar" öğeleri taşıyın.
4) "BB Araçlar" menüsünde çıkarın.

vBET
24-08-10, 05:33
Biz bu isteği olasılığını kontrol etmek için var - vBulletin Admin CP 2 düzey menülere varsayılan olarak destekler (ek mods olmadan) yok emin değildir. Varsayılan olarak vBulletin menüleri sadece bir seviyesi var ve biz bunu başka bir şekilde kullanmak için hiç denemedim.

Kullanıcıların çoğu, olası daha az adımda kullanılabilir seçenekleri var gibi dikkat ediniz. Ek menü düzeyine, oraya ulaşmak için ek tıklayın zorlar. Ayrıca, bu yüzden çok iyi bir çözüm olabilir - BB seçenekleri değil, aynı zamanda başka değil sadece yeniden düzenleyebilirsiniz Admin CP menüyü yeniden düzenlemek için izin özel vBulletin eklentileri vardır.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1