PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: BB 4.2.1 Çıktı - BÜYÜK performans gelişmeleri (BETA)

vBET
28-03-10, 11:19
Merhaba:)

Bu ışık hızının önceki sürümleri hızlı olsaydı;) Cidden biz keşfedilen ve birkaç darboğazları kurtulmak. Yani bu sürümü daha hızlı ve daha az sunucu yükü ile tercüme edecek:)

VBSEO kullanıcılar İÇİN ÖNEMLİ: Ek entegrasyon adım güncelleme sırasında gereklidir. Bu çifte yönlendirmeleri kaldırmak ve sunucu kaynaklarını çok kaydedebilirsiniz. Detayları ReadMe.html dosyasına gitmek ve header ("Konum: ABD doları fulluri") hakkında parçası bulmak için;

Bu sürümde neler değişti:

Performans gelişmeleri:
- URL çeviri için darboğaz Elendi.
Biz bağlantılar Google taleplerinin çok maliyetli tek bir tercüme olduğunu fark etti. Şimdi BB URL çeviri için gecikmiş bir çeviri kullanır. VB Dostu URL'ler durumda değil tüm kanonik URL'ler için çalışır. VBSEO URL'ler durumda ilk 4 bağlantılar talep tercüme edilebilir (mümkün yönlendirmeleri nedeniyle) ve dinlenme gecikir.
- VBSEO yönlendirmeleri ile darboğaz Elendi.
Çift yönlendirmeleri artık kullanılmaz - Şimdi ilk yönlendirme uygun bağlantıyı bağlantı noktaları tercüme yönlendirme (ek entegrasyonu adım gerekli).
- Eklentiler vücut php dosyası taşındı.
Şimdi büyük metin blokları veritabanı herhangi bir yalnız adam alınacaktır. Bunun yerine, bu eklentiler sadece php dosyası işlevleri kullanabilirsiniz. Eklentileri çoğu artık 1-4 satır kod var.
- Yeni gelişmiş performans parametresi 'çeviriler arasındaki gecikme.
Biz bazı forumlarda Google istekleri (sadece bazı, çoğu, böyle bir sorunu var yok unutmayın) çok sorun olduğunu keşfettim. Bu her bir başka Google isteği daha uzun ve daha uzun sürdüğünü, bu forum için görünür. Belki belki çok trafik için Google 'cezalar' nedeniyle kendi güvenlik duvarı ayarları çünkü. Neyse biz bunun için bir çözüm var - Google çeviri istekleri arasında beklemek BB sorabilirsiniz. Tabii ki sizin tarafınızda kullanıcı isteği değerlendirme daha yapar, ama bu durumda son yanıt, çok daha hızlı, çok olduğu görülmektedir. Önbelleğe alınmış sayfa Google yanıt bekleyen en çok zaman alır, çünkü. Performans değişiklikleri ölçmek eğer dikkatli ve sadece kullanın. Google tepki süreleri hakkında gerekli olacak bazı makale katacak.
- Metin değiştirmelerle ile Darboğaz ortadan kaldırmıştır.
Biz çıkış ayrıştırma BB ve performans sorunu profilli - Şimdi düzeltilir. Çıkış ayrıştırma, scriptleri, stiller, tercüme değil alanları ve çeviri izleme için artık çok daha hızlı doğru.

Şablonlar değişti:
- Vbenterprisetranslator_flags

Hatalar düzeltildi:
- HTML doğrulama hataları düzeltilmiş
- Forum ana sayfa şimdi Tamam çalışma vBSEO baz etiketi
- VBSEO bağlantılar ile Yönlendirme düzeltilmiş

Daha az sunucu yükü ile, eğlenin ve çok savurgan çeviriler tadını çıkarın:)

VBET3.x kullanıcılar için şu anda vBET3.x bu performans iyileştirmeleri taşımak için gidiyoruz. Dolayısıyla, bunu da çok daha hızlı bir çözüm keyfine varacaksınız:)

Kolbi
28-03-10, 15:30
Sorunsuz Güncelleme:)

badawidollah
28-03-10, 17:41
yanlış bir adım
i yüklemek daha sonra kaldırmak

dont i did ne deneyin

Kolbi
28-03-10, 17:43
? İşte yükseltmek için geliyor?

tavenger5
28-03-10, 21:46
o 3.x sürümü için sabırsızlanıyorum ... :)

vBET
28-03-10, 21:55
Kaldırmak Eğer, yapılandırma ve önbellek gevşek - Kİ BUNU YAPMAYIN! Bu güncelleme için gerekli değildir. Güncelleme standart (dosya ve ithal ürün upload) + 1 vBSEO kullanıcılar için ek entegrasyon adım (ilk yazılan ayrıntıları).

SonSahne
28-03-10, 23:58
Daha iyi:)

Sürüm 3.xx Thanx bekliyorum

iyi işler:)

badawidollah
29-03-10, 03:18
Kaldırmak Eğer, yapılandırma ve önbellek gevşek - Kİ BUNU YAPMAYIN! Bu güncelleme için gerekli değildir. Güncelleme standart (dosya ve ithal ürün upload) + 1 vBSEO kullanıcılar için ek entegrasyon adım (ilk yazılan ayrıntıları).

geç

lang = tr
değil
lang = tr

Ama biz düzenlerseniz
tamam

ne kadar düzenlemek için

: P

vBET
29-03-10, 14:41
geç

lang = tr
değil
lang = tr

Ama biz düzenlerseniz
tamam

ne kadar düzenlemek için

: P

Ilk yazılan ek entegrasyon adım ayrıntılı bilgi için Bkz.

badawidollah
29-03-10, 16:26
BB 4.2.1 eskisinden daha iyi.
sanırım daha fazla bellek kaydedin.

[Root @ nusantaraku ~] # ücretsiz
önbelleğe alınan toplam kullanılan ücretsiz paylaşılan tamponlar
Mem: 1179648 616988 562.660 0 0 0
- / + Buffers / cache: 616.988 562.660
Swap: 0 0 0
[Root @ nusantaraku ~] #

Daha önce
her zaman aşırı
Teşekkürler BB 421

BB takım başka bir iyileştirme yapmak için başka bir planı var mı?
: D

Htaccess yanlış ** becarefull

badawidollah
29-03-10, 16:39
vay
sihrini

vBET
29-03-10, 20:37
BB 4.2.1 eskisinden daha iyi.
sanırım daha fazla bellek kaydedin.

Daha önce
her zaman aşırı
Teşekkürler BB 421

BB takım başka bir iyileştirme yapmak için başka bir planı var mı?
: D

) Yeni işlevler ve performans iyileştirmeleri de (diğer önbellek sistemlerini destekleyen gibi) dahil: - Evet biz YAPILACAKLAR çok uzun bir liste var. BB her zaman ilerledikçe:)

Kolbi
29-03-10, 20:53
Eğer bir daha bir TODO listesi yayımlamak ve arkasında yazarsanız Bu olacağını, ne kadar yeni bir gelişme zaten.

vBET
01-04-10, 11:46
Eğer bir daha bir TODO listesi yayımlamak ve arkasında yazarsanız Bu olacağını, ne kadar yeni bir gelişme zaten.

Ben bazı kullanıcılar için yardım edebileceğini anlıyoruz. Ayrıca 4 satır uygulama değil, aynı zamanda şimdi iç TODO listeleri sadece korumak için ek çaba çok şey var. Biz bunu düşünmek.

Kolbi
01-04-10, 20:43
BB 4.2.1 vBSEO 3.5.0 RC3 ve vBSEO Sitemap 2.6 beta2 ile çalışır?

vBET
02-04-10, 03:22
BB 4.2.1 vBSEO 3.5.0 RC3 ve vBSEO Sitemap 2.6 beta2 ile çalışır?

BB 4.2.1 resmen vBSEO 3.5.0 RC2 ve Site Haritası 2.6 beta 1 ile test edildi. Bunu test vermedi, ancak vBSEO 3.5.0 RC3 ve Site Haritası beta2 ile çalışması gerekir. Aksi takdirde destek alacak ve sorunları çözecektir:)

Kolbi
02-04-10, 09:39
Tamam, yakında test olacak:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1