PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: indeks sayfası garip konular

bhanuprasad1981
27-02-10, 19:51
benim sitenin ana dili İngilizce, ben son zamanlarda BB yükseltilmiş, yükselttikten sonra, ben üstüne dizin sayfası bu hata bakın: -

Ayrıştırma hatası: sözdizimi hatası, beklenmedik T_STRING: / home / xxxclipz / public_html / global.php (834) hattı 99 eval () 'd code

ve hatta altbilgi gösteren değil, sorun sadece index.php sayfasında, lütfen bana yardım: (

vBET
28-02-10, 01:50
BB ve BB, hangi sürümünü tam olarak ne kullanıyorsunuz? Lütfen PM bana forumumuzu URL.

vBET
28-02-10, 02:31
BB 2.3.9 kullanıyorsanız, bu durumda 2.3.10 deneyin lütfen orada gerçekten altbilgi için bazı hata oldu ve zaten düzeltilir:)

bhanuprasad1981
28-02-10, 05:48
2.3.10 çözüldü sorun yükseltme teşekkür ederiz;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1