PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Nasıl çalışıyor yok - çoklu dil desteği hakkında manuel

vBET
09-10-09, 19:28
Bu makalede nasıl otomatik çeviri çalışır. Kılavuz çeviri açıklaması bakınız burada: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/3167-manual-translations.html
Metnin bir bölümü çeviri kaçınmak istiyorsanız, burada: nasıl değil çevrilmiş metin yapmak? (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/3169-how-make-some-text-not-translated.html).

Ben şimdiye kadar çoklu dil desteği ne kadar etkilendiğini bilmek ve bunu kullanımının ne kadar kolay olduğunu bulmak daha da etkilendim olacağını umuyoruz: D

Öncelikle tüm mod, kullanıcı varsayılan dil destekler. Bu kayıt formunu ve Kullanıcı CP değiştirilebilir. Kullanıcının kendi varsayılan dil varsa, o zaman hiçbir şey yapmaz ... Sadece kendi dilinde mesajları yazıyor, ve BB, her şeyi ile ilgili ilgilenir. Böyle bir durumda kullanıcı varsayılan dil ayarlandığında ne zaman bütün bir post (başlık dahil) kendi varsayılan dil yazılı olduğu varsayılır. Yakında yapılandırılabilir, ama onun şu anda basit bir varsayım var: kullanıcı varsayılan dil ve forum varsayılan dil daha farklı, daha sonra her biri onun mesajı onun varsayılan olarak seçtiğiniz dil.

Ayrıca, iletinin yalnızca parçalar, farklı dillerde olan çoklu dil mesajları oluşturabilirsiniz. Bu çok kolaydır - lang BBCode içinde farklı dilde metin yazılı koymak yapmanız gereken her şeyi. Bu dil kodu bir parametre alır. Lehçe bir şeyler yazmak isterseniz, yani daha sonra BBCode Bu lang = pl gibi görünüyor.
Bütün örneği (BBCode içinde alanlarda değerlendirilmesini önlemek için eklenen) bakınız:
[ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

Bu örnekte (BBCode boşluk olmadan) böyle bir sonuç verecektir:
Polonya metin örneği

Lang BBCode tam olarak çalışan birden fazla BBCode, ancak yalnızca ileti başlıkları için ayrılmış bulunuyor. Langtitle BBCode BB forum varsayılan dili dışında, onların varsayılan dilini ayarlamak kullanıcının mesaj otomatik olarak işaretlemek için kullanılır. El ile kullanılan ve bu şekilde kullanmak istiyorsanız, o zaman lang BBCode içinde (aksi takdirde tercüme RSS kanalları bazı bölümleri uygun şekilde tercüme edilebilir standında BBCode'lar parametre olarak aynı dili kodu kullanarak, mesajın tamamını koymak unutmayın olmamalı , ama mesaj) uygun bir şekilde gösterildiği gibi olacaktır.

BB 3.2.0 bu yana aynı zamanda otomatik dil algılama kullanabilirsiniz. Yani kullanıcı lang BBCode olmayan bir mesaj yazmak durumunda durumunda, daha sonra BB Bu mesajın dili otomatik olarak tanıyacak ve uygun şekilde işaretlemek. Hatta otomatik dil algılama güven ne zaman ve ne zaman mesaj yazar güven seçebilirsiniz:)

rstankiewicz
03-11-09, 17:36
Google Çevirisi tam doğru değilse Cacheyi güncellemek için bir yol var mı? Yöneticiler orijinal yazı düzenleyebilirsiniz, ancak Enterprise Tercüman içerik yerine daha iyi bir insan çeviri sağlayabilir?

vBET
03-11-09, 22:54
Google Çevirisi tam doğru değilse Cacheyi güncellemek için bir yol var mı? Yöneticiler orijinal yazı düzenleyebilirsiniz, ancak Enterprise Tercüman içerik yerine daha iyi bir insan çeviri sağlayabilir?

Biz (bu çeviriler önbellekten silinmesinin engellenmesi için işaretlenmiş olabilir) hakkında düşünüyorduk, ama ne yazık ki Google bunun için izin vermiyor. Google koşullarına göre Google çeviriler sonuçları değiştirmek için izin verilmez. Bu yüzden muhtemelen böyle ekleyemezsiniz.

Biz bunu, ama biz vBulletin ifadeler ile daha iyi entegrasyon düşünme. Henüz araştırıldı ama çevrilen sayfalarda deyimler de kullanmak mümkün kılmak için, bizim TODO listesine değildir. Bu çözüm daha iyi ileti çeviriler işlemez, ancak vBulletin metinleri ile sorunu ele alacaklarını belirtti. Fro bazı dil ibareleri yüklemeniz gerekir ve bu yapılacaktır. Bunlar bu alandaki planları:)

websnow
08-11-09, 04:58
Okumanızı BB Üye teşekkür ederiz.

Ben Tay dili (Tay varsayılan) ayarlamak için bu mesaj attılar, sonra gönderin.

vBET
08-11-09, 05:00
Okumanızı BB Üye teşekkür ederiz.

Ben Tay dili (Tay varsayılan) ayarlamak için bu mesaj attılar, sonra gönderin.

Lang BBCode kullanabilirsiniz ya da Kullanıcı Paneli varsayılan dilini ayarlamak Lütfen bu kılavuzda açıklandığı gibi:)

websnow
08-11-09, 05:05
Okumanızı BB Üye teşekkür ederiz. Ben Tay dili (Tay varsayılan) ayarlamak için bu mesaj attılar, sonra gönderin.

websnow
08-11-09, 05:08
Wow, gerçekten harika.

harika vay

websnow
08-11-09, 05:19
BB Merhaba

Ben de soru var

1. Taylandlı için varsayılan ayarlayın ve sonra Tay yazılan cevap
i bundan sonra İngilizce dilini değiştirmek

Sonuç hala Tayland değil ingilizce benim yazılan bakın. ingilizce göstermesi gerekir

vBET
08-11-09, 20:54
Wow, gerçekten harika.

harika vay

Gibi sevindim:) - forum dilde yazıyorsanız lang bbcode kullanmak zorunda değilsiniz. Bu durumda "harika wow" lang BBCode olmak zorunda değilsiniz - Bu BBCode forum olduğunu, farklı dillerde yazılmış mesajları destek olmaktır.

vBET
08-11-09, 20:55
BB Merhaba

Ben de soru var

1. Taylandlı için varsayılan ayarlayın ve sonra Tay yazılan cevap
i bundan sonra İngilizce dilini değiştirmek

Sonuç hala Tayland değil ingilizce benim yazılan bakın. ingilizce göstermesi gerekir

Sadece URL - tercüme sayfası arıyoruz:) Sadece İngiliz bayrağı tıklatın ve İngilizce tüm forum göreceksiniz - Tay yazılmıştır iletileri de dahil olmak üzere:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1