Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Подразумевани језик Цхаце би требало да буде онемогућен

Default Подразумевани језик Цхаце би требало да буде онемогућен

1. Postavio sam admincp --> VBET --> Main --> Default language to Indonesia

2. and i left admincp --> VBET --> Cache --> Cache details Indonesia language still checked

Мислим да је подразумевани језик кеш већ онемогућио аутоматски након изабрати подразумевани језик у првом кораку изнад јер подразумеваног језика нису преведени, али изгледа као и његови још увек добити много Цхаце фајлове у вбет_гуестцацхе / ИД / фолдера

тако да сада ја непроверена Кеш детаље Индонезија језику нема потребе се цхацхе за Индонезији језик опет, већ је тачно?

хвала момци пре
    Последњи изменио vBET; 07-09-10 U 09:13. Разлог: дуго наслов;)

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ово је већ предложен и прихваћен - ми ћемо подржати прилагођавање ком језику ће бити кеширани у Гост кеша.

Имајте у виду да у овом тренутку кеш Гост такође убрзава генерација од својих уобичајених страница. Зато је на почетку смо одлучили да подрже Гост кеш за све језике (укључујући и подразумевану). У следећем издању ће то бити конфигурисати

- Тако што је боље проверити или непроверена за подразумевани језик цхацед за сада?

- Шта је профит и мане ако подразумевани језик цхацед користи?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

По нашем мишљењу то је боље користити Гост кеш за све језике - чак и подразумевани. Уштеда пуно ДБ-упита, меморије и процесора, због тога што страна није остварен само стримују РОМ статички фајл (кеш). То су ПРЕДНОСТИ.

Мана је да гости неће видети стварне Ресутс - само Цацхед један. Дакле, докле год кеша неће бити избрисан (конфигурисати) гости неће видети промене. Односно за подразумевану конфигурацију када нит страна су кеширани и неко додаје нове одговор, онда гости ће видети овај нови одговор после 1 сат (по кеш подразумевано Гост истиче после 1 сат релевантним странама и после 15 дана за мање релевантна - све конфигурисати).

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •