Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Коју верзију вБЕТ за ВБ 3.6.8 и вБуллетин 3.3?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Question Коју верзију вБЕТ за ВБ 3.6.8 и вБуллетин 3.3?

Здраво, ја сам нови у овој заједници и веома заинтересовани за овај производ.

Може ли неко молим вас реците ми следеће:

1. Шта вБЕТ верзија подржава СМФ 3.6.8 и вБуллетин 3.3?
    2. Која је разлика између вБЕТ бесплатну верзију и не-бесплатне верзије?

Хвала!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хелло. Званично вБЕТ подржава вБ3.8 или 4.0 и најновији вБуллетин.

Још увек имамо клијента користећи вБЕТ на СМФ 3.6.к - то ради без проблема. Постоји само једно питање у вези са СМФ грешку и да је зато нисмо у могућности да га поправи (СМФ тим треба да поправи своју грешку). Ово питање је са преводом архивске страница и само за форуме (главни архива странице и теме архива странице преводи добро).

Klijent o kojem pišem ne koristi vBSEO. Žao mi je, ali ne mogu vam opisati kako će VBET tačno funkcionisati sa tim starim verzijama. U svakom slučaju - možete početi testiranjem naše besplatne verzije na vašem forumu. I ako će biti u redu onda možete ostati sa besplatnim, ili kupiti jedan ako želite da imate mnogo brže prevode i podržite višejezičnu zajednicu

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Exclamation

Имао сам држите на свом плану тестирања вБЕТ као вБуллетин тврди да то не би подршку и могло би се (или ће бити) проблем користећи вБЕТ са вБуллетин.

У сваком случају данас сам одлучио да тестира оно што сте рекли (рекли сте да ће рад са вБуллетин) тако да сам инсталирао бесплатну верзију за тест и сам сазнао превод ради одлично!

Међутим, постоји велики проблем на УРЛ:

Мој сајт је друштвено умрежавање сајт (УРЛ адреса ккк.цом) интегрисана са СМФ форуму в3.6.8 (УРЛ ккк.цом / форум).

. Након инсталације вБЕТ и направили измене на форум корен хтаццесс, ја сам наишао на проблем - кад сам изабрао превод, ја не могу вратити ккк.цом као и сви ккк.цом УРЛ сада постаје ккк.цом / форумима.

На пример, УРЛ адреса ккк.цом / индек.пхп? Паге = музика сада постаје ккк.цом /Форум /индек.пхп страница = музику и стога друштвено умрежавање део сајта је у потпуности сломљен као и све УРЛ адресе преусмеравају на СМФ форум?.

Икакву идеју како да реше ово?

Свакако бих купити овај производ ако се то може решити.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    27

Angry

Изгледа тако што ћете искључити УРЛ за праћење на вБЕТ конфигурацији могу решити проблем УРЛ-а. Али превод би престати да ради на начин на који је то урадио. Сада шта год нит кликнем, он се приказује као подразумевани енглески, уместо претходно изабрани језик, а за сваку страницу да ћу морати да кликнете на заставу језик да га преведе. То није пожељно.

Желео бих УРЛ за праћење да ради без Завртање горе је моја адреса.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи.

Ово није део за питања. Ако имате проблем са слободним верзија тада напишите овде: Фрее верзија вБЕТ2.3.к - Енглисх предузећа преводилац (вБЕТ)

Највероватније сте погрешно конфигурацију или хтаццесс правила (проверите да ли зец одговарајућу вредност за. Директоријум форума параметар).
    Последњи изменио vBET; 20-07-11 U 16:28.

Хи мианди99, ја сам помоћу превише ВБ 3.6.к, и вБуллетин 3.5, вбет плаћену верзију ради добро скоро годину дана инсталиран, проверите своје поруке пре него што

из вашег описа свог би требало да буде хтаццесс проблем, ја га имају превише пре него што и само плаћање Мицхал, интеграција / инсталација накнаду 30 долара да би вбет добро раде и интегрисани са другим скрипта / мод

само нека про га инсталирате на вас

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Његов проблем је што бесплатна верзија не подржава превод ван форума. Пуна верзија ће превести странице изван форума, који су генерисани са вБуллетин мотором.

Ово је тема за питање: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...росс-сите.хтмл

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •