Merhaba, bu topluluk için yeni ve çok Bu ürün ile ilgileniyorsanız.
Lütfen biri bana şunu söyleyebilirim:
1. BB sürümü, vBulletin 3.6.8 ve vBSEO 3.3 destekler?
2. BB ücretsiz sürümü ve non-free sürüm arasındaki fark nedir?
Teşekkürler!
Merhaba, bu topluluk için yeni ve çok Bu ürün ile ilgileniyorsanız.
Lütfen biri bana şunu söyleyebilirim:
1. BB sürümü, vBulletin 3.6.8 ve vBSEO 3.3 destekler?
2. BB ücretsiz sürümü ve non-free sürüm arasındaki fark nedir?
Teşekkürler!
Merhaba. Resmen BB vB3.8 veya 4.0 ve vBSEO son sürümü destekler.
Hala biz vBulletin 3.6.x BB kullanarak istemci - bunu gayet iyi çalışıyor. Hata vBulletin ve biz onu düzeltmek için (vBulletin ekip hatayı düzeltmek için gereken) mümkün değildir ilgili tek bir sorun vardır. Bu sorun, arşiv sayfaları ve sadece forumlar için çeviri (ana arşiv sayfası ve arşiv sayfaları çevirir konuları).
![]()
Ben vBSEO destek vermeyeceğini iddia ediyor ve (veya) vBSEO ile sorunlu kullanarak BB olabilir BB test planı üzerinde tutun.
Neyse bugün (bunu vBSEO ile çalışacağını söyledi) ne dedi test etmek için karar verdi bu yüzden bir test için ücretsiz bir sürümü yüklü ve ben çeviri büyük eserler bulduk!
Ancak, bir URL büyük bir sorun var:
Sitemin vBulletin v3.6.8 forumu (URL xxx.com / forum) ile entegre bir sosyal ağ sitesi (URL xxx.com).
BB ve forum kök yapılan değişiklikleri kurduktan sonra htaccess, ben bir sorunla karşılaştı tüm xxx.com URL'ler xxx.com / forum olur bir kere ben bir çeviri seçti, ben xxx.com için geri dönmek değildir.
Örnek URL için xxx.com / index.phpXxx.com /? Page = MÜZİK şimdi olurforums /index.php? page = tüm URL'leri vBulletin forumları yönlendirilir gibi müzik ve dolayısıyla sosyal ağ sitesi kısmı tamamen bozuldu.
Nasıl bu sorunu çözmek için herhangi bir fikir?
Bu çözülebilir eğer, ben kesinlikle bu ürünü satın almak.
BB yapılandırma URL izleme kapatarak URL sorunu çözmek gibi görünüyor. Fakat çeviri yaptım şekilde çalışan durdurmak olacaktır. Şimdi ben tıklayın hangisi konu, daha önce seçilen dil yerine, varsayılan olarak İngilizce olarak görüntüler ve her sayfa için dil bayrağı çevirmek için tıklayın. Bu arzu edilen bir durum değildir.
Ben benim URL vidalama olmadan çalışmak için izleme URL istiyorum.
Merhaba.
Bu konular için bölüm değildir. Ücretsiz sürümü ile sorun varsa lütfen buraya yazın: Free Version vBET2.3.x vBulletin Enterprise Çevirmen (BB)
Büyük olasılıkla yanlış yapılandırma veya. Htaccess kuralları (kontrol için yapmanız hace uygun değeri Forum dizini parametresi).
Last edited by vBET; 20-07-11 at 16:28.
Merhaba myandy99 vb 3.6.x de kullanıyorum, ve BB, vbseo 3.5 yüklü neredeyse bir yıl gayet iyi çalışıyor sürümü ödedi önce benim mesajları kontrol
açıklamalar htaccess sorun olmalı, ben çok daha önce ve sadece BB iyi çalışıyor Michał, entegrasyon / kurulum ücreti 30 $ ödeme ve diğer komut / mod ile entegre
Sadece sizin için yanlısı yüklemeden izin
Ücretsiz sürümü forumu dışında çeviri destek, çünkü O'nun bir konudur. Tam sürüm vBulletin motoru ile oluşturulan forum dışındaki sayfaları çevirir.
Bu konu için sorun: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html