Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: вБЕТ 3.3.4 Перформансе проблем

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    5

Default вБЕТ 3.3.4 Перформансе проблем

вБЕТ 3.3.4 надоградити, али перформансе проблема. оптерећења сервера до 50 & 60

Мој форуму дневно уникие погодио: 100.000
    Моја база података 6 МБ

Истовар додатак оптерећења сервера нормалан
    Оптерећење додатак оптерећења сервера веома висок

3.3.3 верзија није имала таквих проблема, али унутра прешли на 3.3.4 Проблем почне

Напомена: сори мој енглески

Вбуллетин 3.8.5
    ВБуллетин 3.3.2
    Последњи изменио rootksk; 23-06-10 U 10:28.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ово је чудно. Да ли сте укључили Пуна датотека кеш за госте? Ако јесте - могу вам потврдити да су створени кеш датотеке? Ако не - молимо додајте одговарајућу привилегије за кеш директоријум.

Такође, молимо Вас реците коју верзију вБуллетин користите (ако их има) и проверите у вашој Алатки за вебмастере да ли имате петље преусмеравање. То је једина ствар која долази ми се да може бити узрок таквог понашања неких преусмеравање петљу. Такође се провери ручно неке преведене странице, архиве, итд - и јавите нам ако откријете неке страницу која не ради.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Извини - Управо сам приметио да сте написали вБуллетин верзија и то ме је ударио. Један од наших корисника је већ речено овати редирекција на овом вБуллетин верзију. Упдате за вБуллетин 3.5.1 решава проблем. Дакле, молимо Вас да ажурирате свој вБуллетин и највероватније ће решити проблем. Такође - можете да ме АМ приступ детаље администратора ЦП и ФТП-а и могу да нађу решење за овај вБуллетин верзију.
    Последњи изменио vBET; 23-06-10 U 19:56.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    5

Problem je rešen. vbseo nadogradnja na 3.5.1

хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако Još uvek nemamo pojma zašto se te petlje preusmeravanja dešavaju u prethodnim vBSEO verzijama, ali pretpostavljam da je taj najbolji nagoveštaj dati nadogradnju. Drago mi je što je sada u redu

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •