Ја сам све то у последњих неколико тема о вБадванцед
лангтитле = ск] Ф..
било исправке?
Ја сам све то у последњих неколико тема о вБадванцед
лангтитле = ск] Ф..
било исправке?
Последњи изменио vBET; 18-06-10 U 10:21. Разлог: ББЦоде корекција
Нисам написао све што у претходном пост, мислим да постоји проблем на овом форуму
написао сам ово
лангтитле = ск] Ф..
Последњи изменио vBET; 18-06-10 U 10:22.
ХиНема проблема на форуму - само ставите погрешну ББЦоде лангтитле - без затварања. Дакле, - смеће у, смеће напоље. Ја управо изменио своје поруке да будете сигурни да не постоје сломљена ББЦоде
О питању шта вБЕТ верзију користите? Последња верзија би требало аутоматски да реши то питање. Молим вас дајте УРЛ тачно страницу на којој можемо да га видимо.
то показује као да је само у последњих вБадванцед преведен тема
Нисте одговорили на питањеPotvrdite koju vBET verziju koristite. Takođe proverite (ili pitajte vbadvanced tim) da li vbadvanced koristi global_complete kuku tokom generacije stranica. Potrebno je da ga vBET automatski rešava (do vBET 3.3.3).
3.3.4
Нисам инсталирали да специјални плугин који сте направили, ја претпостављам да?
Специал Оне је само за ВБА Динамицс. Други не треба. Молим Вас проверите да ли је овај плугин који користите користи глобал_цомплете кука? Да ли ове странице се преводе? Молим вас дајте ми УРЛ страницу на којој могу да видим проблем.
Молимо потврдите да ли је то исти проблем као што је већ описано овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...нт-топицс.хтмл
Ако јесте, онда ћемо затворити ово и даље тамо, јер је дуже дискусије.
Нема потврде - под претпоставком да је исти проблем и затварања овог. У случају да то није случај, пишите овде и то ће бити поново отворена.