нема траслатион
нема траслатион
здраво,
пробајте ово решење хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...фак.хтмл # пост9
Форум језик опција коју имате у админцп -> вБЕТ-> Главни
Последњи изменио kamilkurczak; 13-06-10 U 13:19.
1. Нисте необрађена упутства за инсталацију. Морате да конфигуришете опције форума језику. Само конфигурисати мод >>>>>>>> Сам
2. Сте подесили погрешан Гоогле преводилац АПИ кључ - подесите га на одговарајуће вредности или уклоните га (не саветује - само га подесити на одговарајући начин) >>>>>>>> Добио сам га и подесите га
3. Из неког разлога вам је био блокиран од стране Гоогле >>> Гоогле индексира мој сајт али како да знам да је мој сајт је блокиран
индексирања нема шта да превод.
вероватно си био блокиран од стране Гоогле-а.
Молимо Вас да гооглетест.пхп фајл и ставите га на серверу:
Овде имате пуну решење (са кодом)
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728
резултат је
Полазећи превод теста
Теста:
Тест грешка: Нема УРЛ адресе скуп!
здраво,
Ово није вБЕТ грешка, ово је грешка са цурл.
морате пронаћи решење на Гоогле-фор "УРЛ скуп прегиб грешка".
Ја стварно немам појма
али оно што сам желео да зна
се овај проблем долази са сервера подешавања? или негде?
Kao što vidite dobijate grešku iz biblioteke CURL - tako da morate da potražite odgovor u oblasti CURL. Prvo se uverite da ste testirali odgovarajućim kodom - da greškom nije bilo dodatnog znaka (kao što je enter before save). Ovaj test kod je dostupan i u vBET paketu / До-нот-уплоад/тоолс/гооглетест.пхп.
Имајте у виду да смо ми овде дају вБЕТ подршку. Ако проблем није везан за вБЕТ не се даља испитивања, иначе бисмо решили проблем са било деце. То није наша улога. Тренутно знате где проблем постоји. Молим вас истражи ово. Ми смо одговорни само за вБЕТ кодом и ако се нешто не изван ње ми једноставно нисмо у стању да буде одговоран за то.
Направио сам мало Гоогле-у потрази за своју поруку о грешци и открили 1 наговештај о праву статичке имена - то је разлог зашто сам тражећи од вас да једном проверити код вашег теста. Пронађено ниједан други савети. На крају, молимо Вас да се обратите баш хостинг провајдера да решите проблеме серверу. То може бити на нивоу конфигурације сервера може бити на цурл библиотеке грешку. Не могу рећи.
Znajte da to nije konačno rešenje, ali se nadajte da bar sada znate gde da idete. Kao što sam napisao - to nije vBET problem i van naše kontrole. IT je neki od problema sa vašim serverom i nadamo se da ćete ga brzo rešiti - to tada niste vi uz podršku svog hosting provajdera