Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 13

Тема: Проблеми са 3.1.0 само купио!

Exclamation Проблеми са 3.1.0 само купио!

Па, управо сам купио ВБет 3.1.0 и када је на Вбет на Мајни, Не могу да приступим било шта! То ме питате да уђе мој број дозвола, али не постоји било које дугме да се после тога поднесе формулар ...

Моја инсталација је глатко без икаквих проблема, али ја сам тамо блокиран. Имао сам не-инсталиран верзија 2 комплетно пре (производа и датотеке).

Шта да радим даље? Волео бих да га користи јер сам га само купио!
    Последњи изменио vBET; 05-11-09 U 06:08. Разлог: Погрешна ББЦоде

И зашто видим француском заставом на мој претходни пост? Сам написао моју поруку на енглеском језику, а не на француском! Ја не разумем.

Подразумевани изабрани језик овде на форуму је енглески, али сви менији видим се на француском! Како то?

Едит: Сам написао ову поруку у енглеском језику, али је сада ципеле до само на француском језику ?****** Шта се дешава??
    Последњи изменио Cybershaolin; 05-11-09 U 06:09. Разлог: Едитед за језичких проблема опет

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Cybershaolin View Post
    И зашто видим француском заставом на мој претходни пост? Сам написао моју поруку на енглеском језику, а не на француском! Ја не разумем.

Подразумевани изабрани језик овде на форуму је енглески, али сви менији видим се на француском! Како то?
    То је зато што ти је рекао да је Министарство одбране на француском Постављањем сад ББКод ручно или аутоматски (постављањем подразумевани језик корисника).

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Па, управо сам купио ВБет 3.1.0 и када је на Вбет на Мајни, Не могу да приступим било шта! То ме питате да уђе мој број дозвола, али не постоји било које дугме да се после тога поднесе формулар ...

Моја инсталација је глатко без икаквих проблема, али ја сам тамо блокиран. Имао сам не-инсталиран верзија 2 комплетно пре (производа и датотеке).

Шта да радим даље? Волео бих да га користи јер сам га само купио!
    То није нормално. Опције панел је генерисана би СМФ мотор - Молим страницу поново напунити. Ако се деси поново покушати да поново увезете датотеку производ.
    Такође проверите да ли сте цурл инсталиран на вашем серверу (ако 2.к је тада ради се).

У било каквих проблема - само питајте и радо ћемо Вам помоћи

Па, у ствари, хтео сам да га тестирамо на локалном нивоу пре него што инсталирате на мој живе форуму. На локалном нивоу, чак и ако покушам да освежите страницу, само информације видим на ог ВБет Главни је лиценца ствари. Реимпортинг производ није помогло.

Такође, био сам један од оних који су донирали пре 3.1.0 је доступан за преузимање? Нисмо требали да се попуст када 3.к се појављују?

На друго питање, овде на свој форум, можеш ли ми рећи зашто када је мој језик је подешавање у енглеском језику, видим сви менији, поруке, итд на француском? Покушао сам да брисање колачића, кеш меморије, освежавајућа страни, али ништа није помогло, и даље сам на француском!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Potreban vam je pristup Internetu da biste koristili vBET. U suprotnom ne može da radi - prevodi su napravljeni od Gugla. Budite sigurni da vam ništa ne blokira pristup trećoj stranama. Takođe ćete trpeti ono što sada imate. Pristup internetu je nešto uobičajeno za forume
    Последњи изменио vBET; 05-11-09 U 16:17.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Такође, био сам један од оних који су донирали пре 3.1.0 је доступан за преузимање? Нисмо требали да се попуст када 3.к се појављују?
    Нисмо објавити ништа слично томе

На друго питање, овде на свој форум, можеш ли ми рећи зашто када је мој језик је подешавање у енглеском језику, видим сви менији, поруке, итд на француском? Покушао сам да брисање колачића, кеш меморије, освежавајућа страни, али ништа није помогло, и даље сам на француском!
    Само кликните енглески заставу да се вратите на енглеском језику И проверите подразумевани језик корисника у Усер ЦП - модел жели да буде паметан, па када неко каже да је његов подразумевани језик је француски да ће га вратити на француски.

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Potreban vam je pristup Internetu da biste koristili vBET. U suprotnom ne može da radi - prevodi su napravljeni od Gugla. Budite sigurni da vam ništa ne blokira pristup trećoj stranama. Takođe ćete trpeti ono što sada imate. Pristup internetu je nešto uobičajeno za forume
    Чак и ако га покренем на локалном нивоу, још увек имам приступ интернету преко моје локалне форуму ... али постоји начин да се то ради зато што желим да се тестирања пре него што живи са њим ... Не постоји ништа што блокира форуму. Зашто и додао да део о страдању са оним што сам сада и да је Интернет је заједничко за форуме? Да ли мислите да није фер да покуша тестирање пре него што ризиковати ствари на форуму живе раније? И да, 2.к је текла у реду до сада.

Нисмо објавити ништа слично томе
    Па, преузети директно из свој пост # 720 послато вбуллетин.орг:

Quote Оригиналли постед би NLP-er
    Зато - свако ко ме је поклонио у овом пројекту до овог тренутка, добијате 1 бесплатну лиценцу на коришћење и 1 гратис кредит везу уклањање лиценце за 3.0.0
    То је нека врста попуста ... али нисте нуди ми то још увек ... Па како могу да добијем још једну бесплатну лиценцу коришћење и уклањање лиценцу?

Само кликните енглески заставу да се вратите на енглеском језику И проверите подразумевани језик корисника у Усер ЦП - модел жели да буде паметан, па када неко каже да је његов подразумевани језик је француски да ће га вратити на француски.
    Нашао сам зашто. Било је додао / ен на крају, уместо само хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Чак и ако га покренем на локалном нивоу, још увек имам приступ интернету преко моје локалне форуму ... али постоји начин да се то ради зато што желим да се тестирања пре него што живи са њим ... Не постоји ништа што блокира форуму. Зашто и додао да део о страдању са оним што сам сада и да је Интернет је заједничко за форуме? Да ли мислите да није фер да покуша тестирање пре него што ризиковати ствари на форуму живе раније? И да, 2.к је текла у реду до сада.
    Само зато што веза са Интернетом потребно за ово мод да ради
    О тестирање молимо вас да тестирање форума није доступно за јавности.

То је нека врста попуста ... али нисте нуди ми то још увек ... Па како могу да добијем још једну бесплатну лиценцу коришћење и уклањање лиценцу?
    То је једноставан - зато што не испуњавају услов описани. Поглед на поруку датум

Нашао сам зашто. Било је додао / ен на крају, уместо само СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) - Поверед би вБуллетин
    Драго ми је да реши овај.

Да ли још увек имају проблем са инсталацијом? Ако јесте молим вас АМ ми приступ администратора КП и ФТП ја ћу да проверим

Само зато што веза са Интернетом потребно за ово мод да ради
    О тестирање молимо вас да тестирање форума није доступно за јавности.
    Тестирање форуму локално значи сама по себи да није показуј никоме!

Као што сам рекао, нисам у могућности да видите опције вБет Главни у мом админцп када је тестирање на мом локалном форуму. О стављање пијук на мој уживо форуму, и ја више не знам шта ћу урадити са овим, јер нисам стварно ценимо врсте одговоре ми је дао овде.
    Последњи изменио vBET; 06-11-09 U 00:56. Разлог: Приватне емисије преселио у АМ

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •