Коришћењем Симпле Мацхинес. Сцреенсхот у прилогу.
Наћи ћу поправити за то вБуллетин функција која управља овим.
Коришћењем Симпле Мацхинес. Сцреенсхот у прилогу.
Наћи ћу поправити за то вБуллетин функција која управља овим.
У фунцтионс_вбсео_вб.пхп:
наћи
заменитиPHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
PHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Ovo bi trebalo da bude. Da li ste integrisan sa vBET vBSEO kao što je opisano u pročitajme.html fajl? Koja verzija vBET koristite? Poslednji su globalni лангтитле парсирања функционалност.
Да и ја користим најновију верзију, 3.3.3.
Чудно. Реците нам како да репродукује проблем - ми ћемо радити на више елегантно решење које неће захтевати додатне вБуллетин фајлове промене.
Да ли можете да репродукује га на ван сервера? Односно у порукама за тестирање?
Не, ово не може да се овде показали, зато што не користите вБуллетин опцију да укључи наслова нит у следећу / претходну везе (оне приказане директно испод брз одговор уредник). Ви прво треба да омогући опцију.
У реду, тако - сада знамо како да га репродукује. Ми ћемо то проверити на нашем тесту пример и траже друго решење. Велика хвала!![]()
Извините, али не можемо да репродукује овај проблем.
Ми смо га тестирали на 3.5.0 вБуллетин 3.3.3 и вБЕТ. Које верзије имате?
Проверите да ли сте инсталирали најновију верзију вбет (ако га користи)
шта је ажурирање продуцт_вбентерприсетранслатор.кмл од не-не-уплоад директоријум?
Ја сам користећи вБЕТ 3.3.3 и 3.3.2 вБуллетин. Моји лангтитле ознаке се не анализирамо у статистици профилу страна ни сада, чини се. Прилично чудно!
Да поправи анализи од лангтитле под профил "статистику" картицу (где се каже "задњи пост: ..."), сам направио ову промену у цласс_усерпрофиле.пхп:
Пронађи:
Замените:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Не постоји начин ознаке се глобално анализирати, јер у супротном та промена неће бити потребно. Такође, не постоје куке у тој класи фајл.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}