Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 15

Тема: Проблеми са вБет (вБадванцед / празне странице)

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Default Проблеми са вБет (вБадванцед / празне странице)

Ок,

Им имају неке озбиљне проблеме са инсталирањем овог мод.

Им није почетник кад је у питању инсталирање модова и ја сам написао обичај модова, али то је сломљен нешто.

Поступио сам водич преко и прочитате Честа питања али не могу изгледа да сазнате зашто је мој сајт више не ради исправно.

Инсталирао сам мод на цардсхаре.тв

Имам вБадванцед подешавање у роот
    Хтаццесс. У / роот преусмеравање од не-ууу ууу да

ВБуллетин сам инсталиран у / форуму

Им, такође ради вБСЕО & мапа

Ја уредник датотеке и хтаццесс. По захтеву, сајт онда семмед да раде,

међутим, отишао на преглед нит и ја само се празна страница.

Такође сам проверити само ће ввв и добио сам празну страницу.
    Онда сам ставио у хтаццесс уредник у / роот.. Хтаццесс

ово стално празну страницу, медјутим када кликнете преведе, ово је радио али је додао форуму у УРЛ адресу, иако није пауза ништа то само изгледа мало чудно?

Тада сам омогућио заставе на форуму, ово показује казну / форуму, али сам морао да копирате слике фолдер за моју / корен и промените подешавања обичају и ручно додати варибле се то покаже на вБадванцед страници.

тако да можете да видите Им има неколико питања.
    Такође сам покушао да онемогући додатак да сајт функционише исправно али је и даље исти, тако да ћу морати да вратите и поништити сопствене измене.

Искрено се надам да неко може да баци светлост на мој питањима као што сам чуо доста добрих ствари о овом мод и да би заиста желели да добијете да га користите.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

У реду,

После више петљате сам успела да се насловној страни (вБадванцед) превођења, превођење теме тако да је већина питања су фиксне.

Међутим једина ствар иако је и даље велики проблем.

Подразумевани језик функционише као што би требало

Али

Ако кликнете превести на почетној страници и кликните на дугме форумима, бићете преусмерени на почетну страницу.

Ако сте на индексу форумима и кликнете на дугме превести, бићете преусмерени на почетну страницу.

Ако сте на форуму индекса и Гото конац и кликните превести, бићете преусмерени на почетну страницу.

Али, ако кликнете тема на почетној страници (вБадванцед) да ће превести.

Ово мора да буде проблем са / роот хтаццесс подешавањима, али сам покушао уређивање њих, али онда сам се празан почетну страницу..
    Последњи изменио contemptx; 20-04-10 U 16:57.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Ово је мој хтаццесс налази у / форуму.

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
    RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Заборавио сам да поменем ИМ користећи следеће верзије:

вБет: 3.3.2 (купио данас)
    СМФ: 3.8.0
    вБуллетин: 3.3.0

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Воо Хоо! - Фиксна.

Је дошао до вБет Подешавања.

Уклоњене: Форум директоријуму: / форуму
    Сет: форум главном домену: САТ ПЛУС Цард Схаринг форум Сервери ЦЦцам Невцамд ГБок Дреамбок

Сада све изгледа да ради добро, ја ћу пратити Ситемап и видети како ствари иду.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би contemptx View Post
    Воо Хоо! - Фиксна.

Је дошао до вБет Подешавања.

Уклоњене: Форум директоријуму: / форуму
    Сет: форум главном домену: САТ ПЛУС Цард Схаринг форум Сервери ЦЦцам Невцамд ГБок Дреамбок

Сада све изгледа да ради добро, ја ћу пратити Ситемап и видети како ствари иду.
    Drago mi je da si to sredio. Vidim da su naša pravila za vBET pogrešna. Naše uputstvo kaže da ako vaš forum koristi poddirektorijum u URL adresi onda morate da izmenite prva 2 pravila. Uspeli ste da ga radite tako što ste promenili druge konfiguracije da se ne savetuju, ali i dalje radite - ako vam je sve u redu - samo ostavite tako kako jeste. Ako ne onda nas kontaktirajte i mi ćemo vam pomoći oko konfiguracije

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Упдате:

мапа је проширио преко 1.5миллион УРЛ адресе ће вас обавестити како да добије на једном Ситемап своје подноси следећи.

Управо сам приметио корисник објављивање, што се чини мало чудно?

Здраво здраво! - САТ ПЛУС Цард Схаринг форум Сервери ЦЦцам Невцамд ГБок Дреамбок

он је постављање на енглеском или тако изгледа, међутим показује му слања не енглески и показује да је превођење на енглески језик?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би contemptx View Post
    Управо сам приметио корисник објављивање, што се чини мало чудно?

Здраво здраво! - САТ ПЛУС Цард Схаринг форум Сервери ЦЦцам Невцамд ГБок Дреамбок

он је постављање на енглеском или тако изгледа, међутим показује му слања не енглески и показује да је превођење на енглески језик?
    Да - постоји сад ББЦоде користи погрешно - само Едит Пост и уклонити сад ББКод. Највероватније овог хаппед јер корисник има погрешан подразумевани језик постављен у Усер ЦП.

Имајте на уму да вБЕТ имају неколико могућности како да обележи језик поруку:
    - Ручно додавањем сад ББЦоде
    - Аутоматски постављањем корисника подразумевани језик у Усер ЦП
    - Аутоматски из аутоматског откривања језика (морате да га укључите у Гоогле опцијама одељак)

На даље блог користимо последњи, јер спречава против корисника погрешне поставке. У овој стратегији сваки пут када се нова порука у питању Гоогле је питао о томе језику и вБЕТ аутоматски означава поруку језик (ако Гоогле је сигурно довољно - такође конфигурисати).

Дуде Надам се да се фигуред ит оут .. Да ли особље не реагује овде?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би hotslot View Post
    Дуде Надам се да се фигуред ит оут .. Да ли особље не реагује овде?
    Имајте на уму да је наш производ се користи од стране клијената из целог света. Можемо имати велике разлике времена. Ако желите да одговор на ваше питање само отворите било која тема коју желите на овом форуму. Хвала

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •