Молим вас прати ваш сервер у ЦПУ и меморије области и одредити који ресурса је потребно.
Имајте у виду о онемогућавање неким језицима ако ваш сервер не може да га направи са свим (почињу са неколико, и додајте још с времена на време ако сервер има).
Такође - видим у нашој бази података да никада преузели све вБЕТ под лиценцом. Како знате да ваш сервер није довољно за вБЕТ? ...
Жао ми је - то је моја грешка. Проверио сам нашој бази података где се види који фајлови су преузети од стране наших купаца. Управо сада сам проверио ваш налог и видим да сте купили инсталација сервис - зато нисам видео никакву преузету датотеку.
Још једном - веома ми је жао. Сам га провере да се види шта је ваш УРЛ адресу форума и коју верзију вБЕТ вас ради.
Можете ли молимо Вас да пошаљете своју УРЛ адресу форума и реци које вБЕТ верзију коју користите.
Последњи изменио vBET; 22-04-10 U 20:35.
Ми ћемо вам помоћи са задовољством. Да бисте то урадили да нам је потребно више информација. Молим вас одговор на моје последње питања. Такође, коју верзију вБЕТ користите?
Видим да су преводи прилицно брзо. Још ...
U ovom trenutku, mogu definitivno vam kažem da ste u labavoj velikoj efikasnosti jer imate dvostruko preusmjeravanje, koji su već eliminisani u najnovijoj verziji vBET verzije. Ažurirajte na najnoviju vBET verziju i ponovo izvršite vBSEO integraciju (ovde imate detalje o novim koracima za integraciju: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...провментс.хтмл
Imajte u noti da najnovija verzija ima i mnogo drugih poboljšanja performansi. Ako već trčite na tim - još uvek ste napravili novu vBSEO integraciju - ovo će vam sigurno dosta opterećenja servera. Verujte mi - mnogi korisnici su napisali sjajne reči o tome
Ако се не осећаш добро у исправкама и интеграцијама, ми то можемо урадити за вас - само је потребно јо купити наше надоградња услуга.
Још једна ствар - видим да имате озбиљан проблем са преведеним УРЛ. На свом серверу не раде везе које имају посебне слова.
Односно: овај у пољском ради, јер нема посебних слова:
Нова дефиницја магнетизм
А ово имају посебне слова (аз), а не ради:
Сзкоłи - Тагс: форум прзез Зоинтс
Ово је веома важно - у овом тренутку језицима као што су арапски или јапански (и неке друге) не раде на свим на свом серверу, јер постоје само специјалне знакове за те.
Последњи изменио vBET; 23-04-10 U 03:11.
Ми не прикупљамо приступ подацима од наших корисника из безбедносних разлога. Такође, оне се могу мењати било које време. То је разлог зашто тражимо сваки пут за стварни приступ подацима.
Хитан: Погледајте наше маилове информације.