Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: Чудно код

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default Чудно код

Да је овај у вбет_фунцтионс_хоокс фајла:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Шта је ово добро за? Све то чини је додати екстра нови ред испод форуму.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Вецина вероватно то је споредни ефекат неких од наших интерних тестова (можда за кредит Линк - заиста је тешко сада рећи ), Који уместо да буде обрисана од стране кодера је само скривена у стиловима.

Молим те, само га уклоните - као што сте написали - то ништа не чини

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

То је управо оно што сам урадио

БТВ, добар посао на најновију верзију, изгледа да чак и на врхунцу пута са 3Гб кеш перформансе је супер! Мој рад сервера не иде прошлости 3.0 више! (То је са 1200 онлине на 8 језгра Нехалем!)

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би moman View Post
    То је управо оно што сам урадио

БТВ, добар посао на најновију верзију, изгледа да чак и на врхунцу пута са 3Гб кеш перформансе је супер! Мој рад сервера не иде прошлости 3.0 више! (То је са 1200 онлине на 8 језгра Нехалем!)
    То је заиста сјајно чути да су наши купци задовољни за наш производ Још увек имамо оптимизација планова (као што су фајл цацхе-а и мотора кеш подршке), али прво треба да спроведе неке од карактеристика захтева од наших корисника

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

ФИИ овог кода је још увек присутан у 3.3.3.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

ЛОЛ Сам затворио питање као у случају решавања проблема тако да смо га пропустили у производњи. Ја сам га отварању сада да се рукује на одговарајући начин следећи пут.

Молим те, само уклоните као прошли пут. Жао невоље

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    11

Можете ли молим реците ми како да уклоните ову из мог БФ верзију 3.33? Такође сам ти послао ПМ

<спан стиле='висибилити: хидден;'> аминивертинг </ п>

Неверминд сам пронашао
    Последњи изменио chick; 12-05-10 U 20:49.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду - имамо решење за то. Она ће бити укључени у следеће издање. Према код белешке овај део је корисно за нас у дијагностичке сврхе (помаже понекад у случају питања да бисте сазнали да ли је то шаблона ствар или не). Дакле, код ће остати, али ће променити стил (да: дисплаи: ноне;) И да ће апсолутно немају утицаја на изглед

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Ви би требало да код потпуно невидљива за крајњег корисника за СЕО и пропусни опсег који штеде сврхе. Нешто дуж линије ПХП-условно проверу глобалне променљиве отклањање грешака би много професионалније.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да, али ми имамо често проблема када је постало да нас пусти у на клијент сервер. Нису сви желите да поделите детаље приступа - Цела ствар је решена 10 пута дуже него, и тако даље.

Имајте на уму да стварна решења неће утицати на СЕО на све - ово мало што се примењује само на форуму главну страну. И као што је описано већ помогли неколико пута са клијентима који не стандардних распореда, а неки проблеми.

И даље ћемо размишљати о неким другим решење које ће нам помоћи у дијагностици наших корисника питањима без потребе да траже приступ детаље. Ако имате било какав савети радо ћемо га размотрити

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •