Pa sam podigla opkladu da dodam IBM i uglavnom vezu Rel = "alternativni" hreflang kôd za prevedene stranice, ali se to ne pojavljuje posle nadogradnje. Ja sam obrisao potamnjen dlsignalni keš da bi bio siguran da nije tamo.
Pa sam podigla opkladu da dodam IBM i uglavnom vezu Rel = "alternativni" hreflang kôd za prevedene stranice, ali se to ne pojavljuje posle nadogradnje. Ja sam obrisao potamnjen dlsignalni keš da bi bio siguran da nije tamo.
Ping - nisam siguran da mi nedostaje somhing, ponovo omogućava u postavkama, a i dalje nema vrednost
Halo, žao mi je ali nisam siguran da li razumem problem. Napravili ste vBET ispravku i želite da koristite Prevod IBM-a. Pretpostavljam da ste kreirali IBM nalog i da postavite ispravne postavke u Admin CP > vBET > Translation Providers за "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" и "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Ako ste to uradili i pitate se da li IBM translation zaista radi, možete da ga proverite tako što ćete u okviru svog foruma da otpremite datoteku iz vBET paketa (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) i Proveravanje statusa prevođenja u tvoje moći (stavite URL tvog foruma sa /test_ibmwatson.php). To je kako možete biti sigurni da IBM prevođenje rade za tebe ako je to pitanje.
Pisala si o „pravu literalnu = „alternativna” hreflang”- i to ne razumem šta je ta stvar ovde. Šta si mislio pod hreflang? A u pravu literalnu = „alternativna”? Koja postavlja upravo to pišete o (napišite punu putanju)? Gde je trebalo da se pojavi i zašto? Izvini - ne hvata. Mogao da mi objasni vise.
Последњи изменио vBET; 09-03-19 U 21:40.
Žao mi je, želeo sam IBM Votson, (još uvek dobija ključ kako zbunjuje koliko može da bude)--nema problema sa vBET
Pravi problem, uradila sam ispravku kako treba na pravu literalnu = „alternativna” hreflang” meta oznake koje je dodao da prevedene stranice, i to ne pojavljuje se iako je omogućena u postavkama--
Code:Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).
Sad razumem pitanje. Imajte na umu da „alternativna” se dodaje samo za goste, i da je vidljiva samo u HTML (ne u pregledaču), jer to nije za pauke za stvarno korisnicima.
Takođe, radi samo za prevedene URL adrese, a vi ne koristite SEO optimizaciju za URL adrese (vi ste tako uključeni u Vbilten od Vbilten 4, samo treba da konfigurišete Vbilten, a zatim da konfigurišete vBET da prepoznaje i prevode URL adrese). Ako to uradite i još uvek imate problem sa "alternativnom", obavestite nas o tome, mi ćemo istražiti.
Veiwing izvor https://www.allfreechips.com/de/
Bez evidentiraju u ne vidim oznake?
Ahh dobro nisam proverio bez biti prijavljen.
Kada je omogućena opcija dodatnog HTML koda treba dodavati za goste:
Ovo bi trebalo da bude dodat za svaku URL već ste preveli u keš za aktuelna stranica. Tako da bi robe, treba takođe prijateljske URL adrese (samo onda prevedene URL adrese). I vidim da već imate to je uključeno, ali imate nekih problema u konfiguraciji sa prijateljske URL adrese - na forumu stranici imate lep prijateljski URL adrese, ali posle kliknuti na nju bićete preusmereni nije prijateljski URL (sa showthread.php). Ti bi trebalo da to ispravite u vašu konfiguraciju.Code:<link rel='alternate' hreflang='...
Takođe „alternativnog” dodaje se samo kada se koristi gost keša. To nije opisan u opis parametra bude lakše razumeti, ali napravljena je u svrhu - zbog performansi (keširanu stranicu je jeftino nabaviti, ali ako gost keš otpada, a onda se svaki put sve prevedene URL adrese za istu stranicu bi bilo preskupo za f orums koje imaju 53 sve jezike na).
Последњи изменио vBET; 11-03-19 U 21:36.
Vidim da je ovo showthread samo kad nije u engleski, ovo je nestalo im vbet postavku?
To se desi na vas forum kad i ti si na engleskom jeziku. Idi u link za neku nit na vas forum i vidim da preusmeravate. Na prevedene stranice vidim da tvoje veze sa showthread.php od početka, ali na engleskom stranici oni postaju showthread.php Kada kliknete na njega (preusmeravate). Ovo je glavno pitanje ovde - ako prepozna tvoj Srbija showthread.php kao odgovarajuću URL adrese (preusmerava tamo), verovatno to je razlog zašto na prevedene stranice imate od početka showthread.php URL adrese (vBET menja URL adrese da bi tamo dodali jezik, a čini se da se takve URL adrese dobijaju od Vbiltena-to je samo način za nas-promenite ono što dobijemo).
Ako želite da budete sigurni da nije problem u tome, možete da ga nedvosmisleno onemogućite pomoću admin CP-a i vidite šta će se dogoditi. Takođe, možete da u temporalno onemogućite. htaccess pravila za vBET.
vBET postavka za SEO URL adrese je u Admin CP > vBET > Main > Link Type.
Više informacija o vBET konfiguraciji i Vbuletin konfiguraciji pronaći ćete u "Pročitaj me". HTML datoteku iz vBET paketa (postoje saveti o SEO vezama).
Takođe se uverite da koristite podržani SEO mašinu. vBET podržava vBSEO (staro rešenje) i Vbuletin izvorne SEO veze.
Последњи изменио vBET; 13-03-19 U 09:18.