Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: PHP upozorenje: preg_replace(): /e modifikator više nije podržan, koristite preg_replace_callback

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Jul 2018
    Поруке
    8

Exclamation PHP upozorenje: preg_replace(): /e modifikator više nije podržan, koristite preg_replace_callback

Koristeći 2.4. Greška pastebin .com/T6zMP1Uv

Takođe sam video izveštaja o drugim bube? Mogu ti ne sum ažurirati ih sve u povez da ne bih upao u još jedan kvar nakon ovoga?

Hitno treba ovaj mod za moj projekt.

Mogu vam pomoći gospodine?

I ja sam vrlo zainteresovan da znam koji mod koristite za:; Samo vam dozvoljeno knjiženje URL adrese ka drugim lokacijama nakon što napravite 15 objava ili više.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ovo je već ispravljen u servisnom paketu plaćeni verzije. Uskoro će napravimo izdanje besplatne verzije i ovaj problem će nestati.
    Последњи изменио vBET; 22-07-18 U 16:04.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Jul 2018
    Поруке
    8

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Ovo je već ispravljen u servisnom paketu plaćeni verzije. Uskoro će napravimo izdanje besplatne verzije i ovaj problem će nestati.
    Imate li vremenski okvir za to? Govorimo li nedelju dana? mesec dana?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Jul 2018
    Поруке
    8

I još jedno pitanje,

Nudite bilo kakve reklamacije u slučaju da smo isprobajte punu verziju i da ne radi dobro?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Promene su već u kodu, spremna da bude izdat svakog trenutka. To je samo bitno od prioriteta - u ovom trenutku još malo važne stvari preuzimaju naše vreme. Možda će objaviti danas, možda sledeće nedelje.

Ne bilo koji povratna smernica za plaćeni verzija - ti probaj ovde sa punim mogućnostima, tako da znate šta kupujete. Vratiti ni politika jako iskomplikovati licenciranja. Kada kupite Windows, kupite Windows - jednostavno. Isto je i sa vBET. Mnogi dobavljači usluga omogućava da koristite probnu verziju, ali kada kupite, kupite. Nudimo vam verzija punom live na forum, provjeriti kako radi.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Jul 2018
    Поруке
    8

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Promene su već u kodu, spremna da bude izdat svakog trenutka. To je samo bitno od prioriteta - u ovom trenutku još malo važne stvari preuzimaju naše vreme. Možda će objaviti danas, možda sledeće nedelje.

Ne bilo koji povratna smernica za plaćeni verzija - ti probaj ovde sa punim mogućnostima, tako da znate šta kupujete. Vratiti ni politika jako iskomplikovati licenciranja. Kada kupite Windows, kupite Windows - jednostavno. Isto je i sa vBET. Mnogi dobavljači usluga omogućava da koristite probnu verziju, ali kada kupite, kupite. Nudimo vam verzija punom live na forum, provjeriti kako radi.
    Ti nas kontaktirati na e-mail koji sam ti poslati PM kada otpustite fix verzija? Hitno nam treba. Hvala, gospodine.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Novo izdanje besplatna verzija dostupna je na www.vBulletin.org/forum/showthread.php?t=232456
    Uživajte!

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •