Хи
У мом Гоогле центру за вебмастере имам око 5000 бауљање грешке за члана УРЛ-ове овако:
Мислим да постоји грешка
СтарБуГ
Хи
У мом Гоогле центру за вебмастере имам око 5000 бауљање грешке за члана УРЛ-ове овако:
Мислим да постоји грешка
СтарБуГ
Да - то дефинитивно изгледа. Можете ли одредити на којој страни је генерисана таква веза? На местима која проверили смо везе су у реду. Тако да је неки виде што нам недостаје. Било би веома, веома корисно ако бисте могли да нам дају УРЛ страницу на којој су поломљена члан везу постоје.
Радићемо на то, али ионако ми охрабрујемо наше кориснике да блокирају преведене странице члан од роботс.ткт такве странице нема корисне садржаје уопште и блокирање ће вам дати боље перформансе. Другим речима оно што вам је потребно да имате индексиране странице члан? А шта за изгубити серверским ресурсима да га преведе за роботе пузи тим страницама? Дакле, погледајте овде за пример робот.ткт датотеку блокирање много садржаја који заиста не морају да имају индексиране (као што су: члан странице, календар, претраживање):
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1178
Последњи изменио vBET; 10-03-10 U 17:45.
Како да локате такве везе?
Трудим се да одржим очи отворене, али ја не могу да обећам ништа
Лоцирање је овде проблемMožda će vam neki od korisnika to zakažeti, ili ćete ga pronaći. I mi gledamo, naravno, ali vB je veliki.
БТУ - можете добити ослободити од овај проблем тако што ћете искључити опцију 'Не превести имена' - то је узрок.
Али, превођење имена нема смисла![]()
Нема посебноЗато смо додали ову опцију. Као што видимо изазива нека питања и ми не можемо тачно одредити колико. Надам се да ћемо наћи где таква ствар је генерисана
![]()
вБЕТ 3.3.2 је променио није преведен области - да ли ово питање још увек се дешава у новој верзији? Мора да пита, јер још увек нису у стању да га репродукује (што не знамо на које странице су генерисане су раскинуте везе).
За оне који не знају нове није превео област је краћи АНС изгледа да: <! - ВБЕТ_ЕНТА -> <- - вБЕТ_СНТА> и
Тако да ако нађете нешто слично у алаткама за вебмастере грешке, онда имајте на уму да је за нас. Нисмо сигурни да ли ово питање још увек постоји, јер никада нисмо били у стању да га репродукује.
Нема информација о актуелним питање - затварање. Ће бити поново ако је потребно.