Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 3 FirstПрви 123 ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 24

Тема: Mnogi problemi na kartama vbulletin 5

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Da, mi smo bili na vBET vB 5.1.9. Ja to je problem sa serverom. Molimo Vas da pokušate ponovo koristeći DSO. Ako se nakon završetka .htaccess videćete da je bela strana pokušati da onemoguće prevod na AdminCP->vBET->Prevod provajdera dostupnost. Da li imate mo_prepravi skripta?
    Последњи изменио Marcin Kalak; 01-10-15 U 18:52.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    30.09.2005 2015
    Поруке
    13

Na provajdera uradjeni samo google je bio aktivan od početka.
    Ministarstvo odbrane_kako je instaliran greškom do apaš
    Dso osim od bele slovni, mi daje grešku upozorenje: Ne može da izmeni zaglavlje informacije - email zaglavlja već poslao .../uključuje/_vbenterprisetranslator funkcije.php on line 223

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Da li ste vaše testirani DSO posle mog poslednjeg post? Ja sam ton malo jedan fajl vBET i voleo bih da vidim da li je DSO će raditi. Ovo upozorenje i bele stranice su poznata pitanja čije rešenje točak treba da bude lakše.
    Последњи изменио Marcin Kalak; 02-10-15 U 08:24.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    30.09.2005 2015
    Поруке
    13

Radili.

Jedno pitanje, treba da prepiše li napustiti linija koju ste mi poslali u bežičnoj ignoriše?
    I kada sam odaberite jezik na kodiranje treba da bude u pretraživač za unicode kako bi se tačno prikaza karaktera. Na koji način se ekran jezik prevedene bez potrebe da izaberu kodiranje u pretraživač?
    Последњи изменио rafail; 02-10-15 U 11:24.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Ne ukloni ignorišu URL. Ovo omogućava vaše priloge neće biti parsed. Ako vidite bele stranice ne promenite server konfiguracija, bela strana obično znači pitanja sa veza sa prevod.
    Već sam pogled i testovi za enkodiranje karaktera.
    Последњи изменио Marcin Kalak; 02-10-15 U 11:33.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    30.09.2005 2015
    Поруке
    13

Takođe u prevedene stranice slike attachemnts nisu pokazali. Molimo vas da proverite koji takođe

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    30.09.2005 2015
    Поруке
    13

Promenio sam jezika i sintagme>jezika menadžer>uređivanje postavki i montaža: Prema quot;HTML karakter Set' Prema quot;UTF-8' i kodiranje pitanje reši.
    Jedini problem je da priloge ne prikazuje se na stranice prevedene

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Nije mogao bi da se pokaže kao link gde priloge su izložene u ne prevedene stranice, i gde su se ne pojavljuju na stranice prevedene?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    30.09.2005 2015
    Поруке
    13

Ja fiksne priloge koje radi na popravku na pričvršćivanje stolovi (admincp>popravku/ekran stolovi)

Moj zaključak (na sve vb5 korisnici koji žele da instalirate ovaj plugin na temelju njihov forum):

Ovo addon neke instalacije probleme koji su fiksne sa prema quot;Marsin Kalak' pomoć (Hvala)

Da instalirate na Vbulletin 5.1.9 potrebno je da ste edit prema quot;/core/uključuje/config.php' dodavanjem ove linije na kraju da:
    $ Цонфиг ['Остало'] ['админцпдир'] = 'админцп';
    PHP je procesor mora biti prema quot;DSO' , a ne prema quot;CGI'. Dakle, ako imate prema quot;cgi' morate chage da prema quot;DSO' na vašem serveru. O cpanel WHM može biti promenjen će prema quot;Službe konfiguracije>Konfiguracija PHP SUExec ad' i tamo prema quot;PHP 5 tretira' Prema quot;DSO'

.Htaccess treba imati na Početak Te linije:
    РевритеЕнгине Он
    Opcije FollowSymLinks

РевритеРуле архива / индек.пхп / $ 2? и језик = $ 1 [Л, КСА]
    РевритеРуле индек.пхп језик = $ 1? [Л, КСА]
    РевритеРуле $ 2 = $ 1 језик? [Л, КСА]
    I Na крај Ova linija:
    РевритеЦонд% {} КУЕРИ_СТРИНГ преусмерен =!
    RewriteCond %{UPIT_STRING} !učiniti=
    RewriteCond %{zahtev_URI} !(core|An|admincp|modcp|clientscript cpstyles|images|css||js|login|toga kako pravosudne|ajax)
    Vesna ^RewriteRule(.*)$_vbenterprisetranslator front_kontroler.php?preusmerena=$1 [L,] QSA
    Vi treba da dodam da dodam prema quot;AdminCP->vBET->Prevod opcije->Bežičnoj ignoriše':
    // filedata
    /Inđija
    /slike gov.
    I prema quot;Admincp>jezika i sintagme>jezika menadžer>edit settings' i edit prema quot;HTML karakter Set' Prema quot;UTF-8'

I Prevede Vbet plugin će raditi na Vbulletin 5.1.9
    EDIT 27-12-15: nakon što su se neke bolje provere našao sam mnogo problema, čak i ne prevode i mnogi db greške pojavljivao...
    Последњи изменио rafail; 27-12-15 U 14:47.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Drago mi je da sam pomogao da sam vas. U narednih tenje vBET neće biti potrebno da promenite fajl config.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •