Sveiki, aš turiu keletą problemų diegiant ant vbulletin 5
Aš įkėlėte failus, nustatyti savo "google" api raktą ir visus reikalingus parametrus admincp
Kai aš bandė importuoti product-vbenterprisetranslator.xml gavau klaidą:
[QUOTE]
Importuoti Produktą, Prašome Palaukti...
[:]
Įspėjimas: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): nepavyko atidaryti stream: Nėra tokio failo ar katalogo .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
Fatal error: require_once(): Nepavyko atidaryti reikalinga "/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
[\QUOTE]
[\QUOTE]
taigi, aš pridėta šio linija mano "+core++config.php", kad decalre "['Go']['admincpdir']"
[QUOTE]$config['Go']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
vbulletin 5.1.9 neturi šios linijos iš akių.
Kaip tai gali xml paprašyti kintamąjį, kad nėra??
Bet kokiu atveju, po to ji įdiegta. Nuėjau į vbet parametrus ir pridūrė, mano "google" api raktą ir nustatyti visi reikalingi parametrai.
Po to, kai aš redaguojami mano .htaccess ir pridūrė, pirmiausia tai linijomis (jeigu dėl do-not-įkelti+įrankiai+nukreipti-taisyklės):
[QUOTE]RewriteEngine On
Funkcijos FollowSymLinks
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ indeksas.php?kalba=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?kalba=$1 [L,QSA]
[\QUOTE]
Nebuvo, dirbo visi, bet kalba vėliava aš pasirinktą kalbą buvo dar anglų
tada aš pridėjo poilsio linijų ..htaccess:
[QUOTE]RewriteCond %{QUERY_STRING} !nukreipti=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|prisijungti|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?nukreipti=$1 [L,QSA][\QUOTE]
Dirbo, kai aš spustelėjote kalba, vėliava, ji pasikeitė forumo kalbą, BET.. vaizdas priedai nebuvo kuriame ir aš negalėjau įeiti į admincp,
kai aš bandžiau prisijungti į admincp gavau šios klaidos:
[QUOTE] No input file nurodyta. [\QUOTE]
REDAGUOTI 2-10-15:
Prašome perskaityti mano paskutinė žinutė šioje temoje gauti padėjo montažui ant vbulletin 5.1.9