Dodao sam test datoteke i dobio sam loše reakcije. Pokušao sam da registrujem microsoft ključni je račun i za aplikaciju, koji se koriste u tajnom (pretpostavimo da je ključ)?
Radi na drugim prevodilaca sada
Dodao sam test datoteke i dobio sam loše reakcije. Pokušao sam da registrujem microsoft ključni je račun i za aplikaciju, koji se koriste u tajnom (pretpostavimo da je ključ)?
Radi na drugim prevodilaca sada
Microsoft ja ne mogu da shvatim, JA sam ključni i tajni ključ fropm moj prevodilac aplikacija i stvorili ali i dalje ne radi!
Apertium internet usluga registar stranice Samo givem mi je pokušati kasnije svaki put kada pokušam da ključni
Wow možete da prebacite preko 1M pravi charaters brzo...
Do 6M slovni do sada
Ljubav bi da shvatim ovih ostalih API vezom za lako ... Microsoft posebno
Sve sugestije na ono što sam na Microsoft API vezom za lako?
Molim Vas zadržati jedno pitanje u jedan konac.
Dobijanje ključ za Microsoft API vezom za lako je opisana ovde: Http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13830.
Molim Vas, umetnite rezultat test za prevod pružaoci usluga: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1729.
Koristeći moj korisnički ID za Microsoft slobodnog/Prevod ključnih API vezom za lako je AzureCode:Starting test for Microsft Translation API by Azure Test result: "ArgumentException: No bearer information found in the token : ID=3427.V2_Json.Translate.D2B138F" Test error: Connection time (ms): 32.9641113281
Tajna klijenta za Microsoft slobodnog/Prevod API vezom za lako tajnom Azure
Primarni ključ računa XXXXXXXXXXXXXXXXX97qa6SgZWb/M
Korisnički ID XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX316684
Lol, JA je ne koriste aplikaciju klijent ID.. Sve komplet sada