Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: Pomoć sa dbseo prepravi vbet pravila

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    12

Default Pomoć sa dbseo prepravi vbet pravila

Zdravo moj trenutni nginx config kao što su ispod

Možete li molim vas da od dodaci za vbet. ~(razumem te da se testira i u suštini with unsuperted method).

Jedan malo sam posebno zabrinut je to ne utiče na /blog/ folder koji sadrzi wordpress.

Code:
    server {
            listen 80;
            #listen [::]:80 default ipv6only=on;

server_name www.mydomain.com mydomain.com;
            root /home/user/domains/mydomain.com/public_html;
            access_log /home/user/domains/mydomain.com/logs/access.log;
            error_log /home/user/domains/mydomain.com/logs/error.log;

index index.php index.html index.htm;
            error_page 404 /404.html;

location / {
                try_files $uri $uri/ /dbseo.php;
            }

location /blog/ {
                    index index.php;
                    rewrite ^/blog/(.*)+$ /blog/index.php?$1; # it finally works

}

location ~ ^((?!dbseo).)*\.php$
            {
                    rewrite ^/(.*)$ /dbseo.php last;
            }

# Pass PHP scripts to PHP-FPM
            location ~ \.php$ {
                try_files $uri =403;
                fastcgi_split_path_info ^(/blog)(/.*)$;
                fastcgi_pass unix:/var/run/php5-fpm-username.sock;
                include fastcgi_params;
                fastcgi_index index.php;
                fastcgi_param SCRIPT_FILENAME  $document_root$fastcgi_script_name;
            }

# Enable browser cache for CSS / JS
            location ~* \.(?:css|js)$ {
                expires 30d;
                add_header Pragma "public";
                add_header Cache-Control "public";
                add_header Vary "Accept-Encoding";
            }

# Enable browser cache for static files
            location ~* \.(?:ico|jpg|jpeg|gif|png|bmp|webp|tiff|svg|svgz|pdf|mp3|flac|ogg|mid|midi|wav|mp4|webm|mkv|og$
                expires 60d;
                add_header Pragma "public";
                add_header Cache-Control "public";
            }

# Deny access to hidden files
            location ~ (^|/)\. {
                deny all;
            }

}

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Mi trenutno ne podržava dbseo.
    Promene u seo na dbseo nije tako jednostavan. Pored dodajući pravila morate koristeći prevede vBET fraze iz seo i zameni ih. Za ovu svrhu treba da stvori odgovarajući kontroler ili udice.

Preporučujemo korišćenje prijateljski url.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    12

хи

To je prilično veliki stari forum tako da idem da borba za promenu različitih url sada. Neki su bili na mesto roditi saobraćaj za 5 godina +

Ja bi teško da one izgubiti pozicije promenama url struktura kao što ne postoji način da se 301 hiljada dobar urls.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Zahvaljujući za vaše mišljenje. U ovom trenutku mi ne plan za podršku DBSEO.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    12

Ok. sam govorio DBseo supprot i oni su rekli da nisu mogli da pruže pomoć svoje kraja. Ako imam specifična pitanja ponovo kako bi to treba da rade su vam ok da mi dati taj podatak?

Ja bi malo pret drugačije.

Ili je tu bilo kakve specifične verzija ili info ponovo vbseo koja može biti u stanju da sad tačka u pravom smeru pokušava da reši integracije?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Mi ne podržavaju DBSEO. Mi podržavamo vBSEO i prijateljski bežičnoj i ne planiraju trenutno da podrži DBSEO da ne podržava vB5. Iz ove perspektive, i vB4 i DBSEO proizvodi su već zastario. vBSEO je podržan od strane sad pre vB prijateljske podrške url i ova podrška sa vB3 na vB4. i vBSEO DBSEO ne podržava vB5, što ukazuje na to da ovaj deo tržišta nestaje zamenjen rodna prijateljski url-a koje su već u cenu vB i ne zahtevaju dodatne takse. Stoga, između ostalog, nismo zainteresovani za razvoj podršku za dodatne motora i seo ostati na trenutno podržali. Ako ste imali vBSEO onda možete da vratite vBSEO. Mi koristimo u vBSEO vB4 i nema problema. Nedostatak podrške vBSEO mogu biti problematični, ali ako imate konfiguracije verifikovana i nema problema sa onda podrška nije potrebna.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    12

у реду.

Moram da ostane sa vb4.0 iz drugih razloga.

Ja ću pokušati i pronađe freelancer da mi pomogne.

Vbseo je nestala tako da, što je bio problem i bio razlog što sam se preselio u dbseo na prvo mesto. Ona je takođe dodala je mnogo više od samo dobar urls koje sam da ih koristimo.

Oni su ponudili pomoć samo sam se pitao da li bi vam to pitanja koja se mogu pojaviti u pogledu vbet radili sa vbseo tako da sam mogao da pokušate da je pitanje.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Integracija sa vBSEO radovi vBET zamenom vBSEO funkcije na vBET funkcija. Vidi: Ne-ne-slanje/pročitajme.html->integraciju sa drugim modstar->vBSEO integracije. Funkcija vBET prevede tekst i parse na odgovarajući način (pomoću funkcije vBSEO) i povratak. Ove funkcije su sadržane u datoteci: Slanje/uključuje/_vbenterprisetranslator funkcije_vbseo gov.. Ovaj fajl su uključeni u najlon: инит_стартуп. Pored toga postavlja vBET neke varijable vBSEO.
    Последњи изменио Marcin Kalak; 02-05-15 U 13:47.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •